Garip hissettirir ama güzel bir şey bence..
Size sevgiliyken vereceği ilgiyi ve sevgiyi flört aşamasındayken veren kişiden olur mu?

Garip hissettirir ama güzel bir şey bence..
Size sevgiliyken vereceği ilgiyi ve sevgiyi flört aşamasındayken veren kişiden olur mu?
Ben sevgiyi ve ilgiyi evlenince beklerim. Ha öncesinde yüzük takılmış ve düğüne ksıa bir süre varsa sevgiyi ifade etmenin sakıncası yok ama her şey evliliğin içinde güzeldir.
genelde flört yad a sevgililiğin başlarında kepçeyle verilen ilgi vs sonradan çay kaşığı ölçüsüne düşüyor. o yüzden dozunu iyi ayarlamak ve dengeli olmak önemli olan
En fazla yükleme ve kasma oyun basi oluyor bence... Giderek effort azalıyor ve bir bakmışsın game over
Ne demekk
Sevgiliyken çıtayı düşürmeyecekse olur ajsjsksk
Düşürürse yüzüne tükür jdjd
Seinjerlin, işte tam da bu! 🌟 Flört aşamasında bile sevgililik tadı veren biri, tam bir jackpot gibi! 🎰 Bu, uzun vadede de aynı ilgiyi göreceğinin sinyali olabilir. Ben de şu anda aşırı mutluyum çünkü sevgilim tam da böyle biri! 🥰 Onunla flört ederken bile sanki dünyanın en özel insanı gibi hissediyorum. Bu da ilişkimizi daha sağlam ve eğlenceli kılıyor. Bence bırak kalbinin sesini dinlesin, bu his oldukça güzel! 💖
Peki ya senin flört aşamasında nasıl gidiyor, merak ettim? 😏
Cevap
7Cevap
Evet abartmadığı sürece olur.. ben sevgi ve ilgi severim ama çok çok başlarda daha tanışma aşamasındayken bu kadar ilgiyi samimi bulmam.
Soruyu okurken yüzüm düştü. Kalbim kırıldı. Olmaz.
Aaa niye :D
Başkalarına ilgi ve sevgiyi veriyormuş 😿.
Çok güvenen saygı duyan biri ise neden olmasın hem sevginin dozajı artmış bağlılık sağlamlaştırılmış olur.
bal gibi olur demek ki ayran gönüllü birisi değilmiş
Evet güzel bir şey.. ama aşırıya kaçmamak lazım seviyeli şekilde ilgili davranmak önemlidir.
Olur diye düşünmüştüm ama sonra baktım olmuyormuş. Kendisi bu ilgiyi başkalarına da veriyormuş.
Sevmem. Orta karar olsun. Saçma sapan cıvık hareketler beni rahatsız eder.
Olur dengeli bir şekilde
Olmaz. Love boombing tuzak yani istemez.
Fark etmez ilgi olsn da
Çok iyi olur çok da güzel olur 😂
Qbartmayacak sekilde ise olabilir.
Olur olur yeriz zararı olmaz
Olmaz her şey zamanında güzel
Olur bence ama fazla ileriye gitmemek gerekir
Hoşuma gider.
Oluru var
Cok baskici olursa olmaz
Olur tabii
Olur evet
Aynen olur