Ben Giresunluyum ve Giresun'un küçük bir ilçesinde yaşıyorum. (Giresunlular Türk'tür, ben de Türk'üm.) Bir tanıdık aracılığıyla, Trabzon'un Araklı ilçesinden bir çocukla tanıştım. Çocuk iyi bir Müslüman, namazında, niyazında. (Ben de Müslümanım ve namazlarıma dikkat eden birisiyim.) Çok ahlaklı ve edepli birisi. Yüzüme bakmaya bile çekiniyor. Davranışları çok kibar. İyi bir mesleği var, işinde, gücünde bir çocuk. Kendisine araba bile almış. Babası, ona ve kardeşlerine birer tane ev vermiş ve bahçelerini, çocukları arasında eşit bir şekilde paylaştırmış. Çocuğun ailesi geldi ve bizimle tanıştı. İyi bir aileye benziyorlar. Çocuktan hoşlandığımı hissettim. Aradan birkaç ay geçince, bana evlenme teklifi etti. Çocuğun evi köyde ve köyde, ailesinin yakınındaki bir evde yaşıyor. Evlenince, bu evde yaşamamızı istedi. Ben de kabul ettim. Fakat çocuk, bana Rum kökenli olduğunu söyledi. Dedeleri, yüz yıllar önce Müslüman olmuşlar. Çocuk; Türkiye'yi sevdiğini, Türkiye'yi vatanı olarak gördüğünü, Osmanlı'ya ve Türklere karşı her zaman sadık olduklarını söyledi. Fakat köyleri biraz karışıkmış, yani beraber yaşayacağımız köy. Köylerinde hem Türkler, hem Müslüman Rumlar, hem de Hıristiyan Rumlar yaşıyormuş. Sizce bu durumda ne yapmalıyım? Günlerdir bunu düşünüyorum, bir karara varamadım.
Sizce bu çocukla evlenmeli miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Evlilik teklifini kabul ettim. Çocuk çok iyi birisi. Ailesi, bana karşı çok nazik. İşinde gücünde, namazında niyazında insanlar. Çocuktan hoşlanıyorum zaten.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Arkadaşım çocuk Müslüman işte etkilenmissin de daha ne didikliyorsun dedesi rummus ws ws namazında niyazında diyosun
Beni Türk olduğum için dışlarlar diye korkuyorum. Ama çocuğun ailesi, bana karşı çok iyi. Belki de kendi kendime kuruntu yapıyorum.
Seni seven seni korur merak etme dert etme Rabbim Tamamina Erdirsin
Amin, Allah razı olsun.
Bilmukabele
Affedersin ama bunu düşünüyorsan sen o adamı hak etmiyorsundur. Yazık adama üzüldüm şimdi. neyse selametle
Beni Türk olduğum için dışlarlar diye korkuyorum. Ama çocuğun ailesi, bana karşı çok iyi. Belki de kendi kendime kuruntu yapıyorum.
Seninkine buldun da bunuyorsun derler.
Sen bu kafayla bişey yapma bence
Ne alaka?
Alakayı yazmışsın sorunun içinde, ne kadar faşist bir varlıksın , umarım evlenemez ve kimsenin başını yakmazsın, birde soruyor ne alaka diye
Beni Türk olduğum için dışlarlar diye korkuyorum. Ama çocuğun ailesi, bana karşı çok iyi. Belki de kendi kendime kuruntu yapıyorum. Beddua dönüp dolaşıp sizi bulur. Ben ırkçı ve faşist biri değilim. Her ırkın iyisi de vardır, kötüsü de.
Hayır, sen tam ırkçı ve faşistsin , kendin yazmışsın ne olduğunu açık açık, beddua etmedim, dua ettim kimsenin başı yanmasın diye
Neden ırkçı oluyormuşum? "Her ırkın iyisi de vardır, kötüsü de." sözünden ırkçı olduğumu mu anladınız yani?
Ben seni anladım , suratına çarpıncada kıvırmaya başladın, yazdıklarından tutarsızlık akıyor , denge sorunun da var , tanrıya sukurler olsun senın gibi tipleri hayatıma sokmadıgı için
Neden beni tanımadığınız halde, hakkımda bu kadar önyargılı konuşuyorsunuz?
Önyargı falan yok, asgari zekası olan biri yazdıklarını okuyunca senin ne olduğunu anlar, yorumlar çirkin düşüncelerine yapıldı
Çirkin düşüncelerim neymiş? Merak ettim.
Sana ve pis fikirlerine ayrılan sürenin sonuna geldik nazi kafa, bol şans
Zeus, Antik Yunan Tanrılarından birinin ismidir. Benim evlenmek istediğim çocuğun soyu, Yunanlılardan geliyor. Ama o, Antik Yunan Tanrılarına tapmıyor, Müslüman birisi ve onu çok seviyorum, çok iyi birisi. 34 plakası, İstanbul'a aittir. İstanbul da Trabzon ve Giresun gibi önceden Yunanlılara aitti ama biz Türkler, oraları fethettik. Fatih Sultan Mehmet ve askerleri, oraları fethettiler. Allah, onlardan razı olsun.
Ben buna dün cevap vermiştim
Evet ama hala kararsızım.