arkadaşlar ben bır cocukla 10 senedır konusuyorum ara sıra ıstanbula geldınde görüşüyorum neyse ben dogma buyume ıstanbulluyum o ise konyada dogdu buyudu ama egıtımlı unıversıte mezunu yurt dısına gıdıp gelen birisi iş için sosyal bırı sevıyorum cokta ıyı bır cocuk kafa dengim bana deger verıyor maddı durumlarıda çok iyi şirketleri var sımdı evlılık dusunuyorum ben onla acıkcası ama yasadıgı sehır konya orada yapabılırmıyım ıstanbuldan gıdersem bir akıl verırmısınız? ama sürekli evde olmuycam o iş için gidiyor bende onla gidicem dünyayı gezicem siz olsanız napardınız
Güncellemeler
+1 yıl
başa fikri olan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Konyada ilişkim oldu büyük bir firmanın kızıydı kıdemli mühendis olarak giricektim birde konyanın adamı 5 para etmez adam değiller çünkü yalanın kitabını yazmışlar
gercekten mii::(
Evet konyanın adamı pistir ağızlarından hiç küfür eksik olmaz bende doğma büyüme ankaralıyım şehire her gittiğimde ana bacı eksik olmazdı konyada bu arada hiç bir şey yok gezip dolaşacağın vs bir sile barajı mı ne var o kadar genel itibariyle toprak zenginleridir konyalılar ama adam değiller çok kez gittim gördüm 1 kişiyle karar vermiyorum bunu genel olarak böyle
ama bu cocuk cok ıyı yaa ama sankı hep aılesi öncelik ben ıkıncı plandayım gibi hissediyorum ama ne ıstersen alırım ederım dıyor
İlk başlarda öyledir seni içine çekerler sonra kendini öyle bir şeyde bulursun ki arkada işleyiş aslında çok farklıdır çok mu merak ediyorsun git 1 haftalığına gör konyayı sonra ilk yht trenle İstanbul'a gideceksin iyiymiş nesi iyi O şehirde kimlerle masaya oturdum bir bilsen
gercekten mi oraya gıdıp görmeden nasıl evlenem zaten ailesıyle felanda tanıstırcak beni bana deger verıyor hıssedıyorum ama ben ıstanbuldan gıtsem yasayabılırmıyım o sorun bıde benı kapatırmı felan
Ya bir kere durduk yere birileri gelip eğer açıksan direk ağzına geleni sana söyler bir genç yaşlı çıkar beni tahrik ediyorsun diye bağırır bak adamım gerçekten sandığın gibi bir yer değil toprak zenginleridir konya ama adam değiller şunuda söyleyim parası için beni rahat ettirir diye düşünüyorsan sakın öyle bir hataya kapılma para her zaman elde edilir yeterki biri işini yapsan bunu unutma insanları biraz daha yakından tanı özelikle konyanın adamını
bana gecen dıyorkı cok fazla guzelsın neden benı ıstıyorsun param ıcınmı onalrında orada 2 sırketı var
Yavrum yemişim şirketini karakter önemli en son oraya gittiğimde konuştuğum kişiler Konya aselsanın sahibi İbrahim koyuncu makine kimya konya böyle diplomat ve kişilerdi onlar kim karakter önemli diyorum sana konyanın adamı gerçekten pistir
hadi yaa duzgun cıkmazmı dıyorsun ciddden ben acık secık gıyınen mını gıyınen sarısın bır kızım bana dıyorkı sacını koyult
Ben özgürlüğümün kısıtlanması razıyım yarın birgün beni terkederse bunun bilincindeyim diyorsan git bak konyanın adamı cahildir çünkü üniversiteleri bile yok :D verdikleri eğitim rezalettir mühendislerini işçilerini ankaradaki sağlam okullardan yetişmiş bizim gibi bireylerden gelir işini yaptırmaya çalışır
bu cocuk 2 unıversıte mezunu duzgun bır cocuk gıbı duruyor ama ablası felan bosanmıs nedenını soylemıyor 5 cocuk isterim felan dıyor napcam 5 cocugu dıyorum o ıstıyor cok sacma
2 üniversiteyi nerden bitirmiş harran üniversitesi mi vakıf mı :D ya kızım sağlıklı düşünen bir birey çocuk gibi böyle saçma sapan şeylerin konusuna girmez bu oturulup eşinle alacağın kararlardır
yoksa konyada özelde okumus :) evet sureklı cocuk konusu acıyor :)
Allah yardımcın olsun bak benim sütten dilim yandı yemişim parasını her zaman para bulunur en iyiside alınır edilir sana bir şey olmasın kız !
ama sürekli gezıyor yurt dısına gıdıyor felan bende onla gıdıcem evlenırsem aılesıne gostermıs benı demıslerkı cok guzel kız ıstanbulda buyumus burası kucuk burada yapabılırmı felan birde dıyorkı evlenırsek oyle aılenın yanına sureklı gıdıp gelemezın hep burada kalcan felan
Yeri geldimi def edebilmeyi öğrenmelisin ki değerin artsın o kim ki senin özgürlüğünü kısıtlayacak
kısıtlamıyor kıı sadece evlenınce oyle surelı gıdıp gelemezsın hep burdasın dedi
Nasil kendini bu kadar kabullenebiliyorsun sen insan değil misin?
işte şimdiden boyl ılerde daha cok kısıtlarmı sence
sencede durum bu değil mi ileride hiç olmadığın kadar kısıtlayacı bir hayat yaşayacksın evlenince okumuş diyorsun adam vakıfta okumuş :D ve konya vakıfı onun aldığı eğitimi Ankara'da lisede veriyorlar kusura bakma eziyor gibi oldumda adamın düşüncelerini anlatınca tam dengesiz yani
kısıtlarmı sence şimdimi modern gozukuyor sence
Yav insanların bir çok maskesi var modernite gözüküpte ağakafası yaşayan insan yok mu
Evlenince her şey değişicek kısaca öyle söyleyim
sımdıden dıyorkı 5 cocuk ısterım ben ıstemıyorum ama nasıl olcak haha :)
Konuşmaya buradan mı devam edelim :D baya doldurduk çünkü chati
olur dur eklım senı ordan yazayım cok doluyum :D
konya eskişehire yakın mı
sanmam cok degıl
öyle yakın olsaydı oraların gecesi meşur sürekli pompalardı ondan