Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum, ama kadınların ilk aşklarını unutmadığını duydum. Siz ilk aşkınızı unuttunuz mu?

Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum, ama kadınların ilk aşklarını unutmadığını duydum. Siz ilk aşkınızı unuttunuz mu?
İlk aşk bence genel olarak unutulmaz sadece hafıza da kalır ama onu düşünme gibi şeyler oluşmaz insanın içinde geçmiş geçmişte kalıyor her zaman
İlk aşkını unutamadığını söyleyen erkekler de var, kadınlar da. Bence herkes unutabilir. Aradan çok uzun zaman geçmiş ve hala unutamadım diyorlarsa bu sevgi değil artık takıntı oluyor diye düşünüyorum. Zihin ulaşamadığını gözünde çok büyütür, gereğinden fazla anlam yükler. Halbuki hiçkimse vazgeçilmez değildir bu hayatta. Herkes ilk aşkını gayet unutup başkasını sevebilir o yüzden
Rica ederim. Aradan yıllar geçmesine rağmen ilk günkü gibi seviyorum, onu asla unutamıyorum diyenler var ya garanti ediyorum %100 takıntıdır. Aşk dediğin gözden uzak, hayatından uzak olduğunda zamanla azalır geçer gider. Azalmıyorsa orada kişinin kendisinde bir sıkıntı var demektir. Ve dikkat et bu kişiler de genelde çok depresif, hayatta pek fazla amacı olmayan, hayatı boş geçen, hiçbir uğraşısı olmayan ve sosyal hayatı da 0 kişiler oluyor. Boş kaldıkları için kafalarında kurdukça kuruyorlar ve takıntı haline geliyor. İşin özeti bu aslında
:)
Sağ ol abi
Eyvallah :)
Hisler biter ama yaşanan şeyler unutulmaz, bence özellikle ilk aşkın unutulmaması biraz fazla romantize ediliyor çünkü yaşadığımız güzel ya da kötü anları da unutmuyoruz neticesinde.
B12 eksikliğim var unutuyorum 😅
Cevap
11Cevap
Unutacağımı sanmıyorum zaten bir kere aşık oluyorsun sonra olmuyorsun ki
Unuturlar.. kimse unutulmaz değildir
Çok sevdiyse unutmak mümkün değil.. Kadın ya da erkek hiç farketmez.. İlk aşklar çok başkadır.. Bu yüzden de unutulmaz..
@meeks soruya yorumunuzu yapabilirsiniz.. Benim yorumum beni ilgilendirir..
@meeks ne saçmalıyorsunuz siz.. Yorumumdan gidin lütfen saygısızlık yapmayın..
Öyle bişey yok kadın çok sever aşık ta olur ama biti derse biti olur maziye gomer yeniden aşık olur delice seve bilir kadin. güvenir sever ama onu hak etmiyenide gömesini bilir.
Bunun kadını ya da erkeği yok Eğer gerçekten de çok özel şeyler yaşandıysa ilk aşklar Unutulmaz
Selams,
Unutmak kavramından ne anladığımız önemli burada
Mesela ben konu hatırlamaksa sadece adını yüzünü hatırlıyorum, duygu kırıntısı var mı derseniz yok..
İlk aşkları unutulmaz diye bir şart yoktur. Bende ilk birine aşık olmuştum sonra unuttum. İlk aşk veya ikinci aşk farketmeksizin unutabilir.
püff alakası bile yok benim ilk aşkım ilk sevgilim 12 yaşımda oldu 13’ümde hala sevgilimdi ee ne oldu yani esamesi okunmaz hayatımda 😃
Ahaha konu sen isen normal 😂
niye be kötü bir şey mi dedin şimdi 🙄
Şaka yaptım ya 😂
hıı peki
İyi anlamda söylemiştim bu arada yorum için teşekkürler 🫡
tamam ricalar kötü gibi algıladım ama
Yok gördüğüm kadarıyla kafaya pek takmayan birisin sen öyle duygusala bağlamazsın sana işlemez anlamında demiştim 😂
kafaya bir tek sevdiğim değer verdiğim insanları takarım diğer kişiler benim için umurumda olmayan kişilerdir
Öyle olması gerek zaten ama kimisi takıyor günlerce canını sıkıyor sen öyle değilsin gördüğüm kadarıyla
bazen içimde yaşarım :)
Onuda aşarsın 😎
İlk aşkım yok ki olursa o zaman güncellerim 🙄
Sanmıyorum bence erkekler unutmuyor ilk aşkımda ilk aşkım diyen hiçbir kadın tanımadım
Eee soru nerden esti😂
Demek ki herkes unutuluyormus bilemiyorum ama evlendikten sonra bile ilk aşkıni yad eden erkek cok , kaynak youtube sarkı yorumları😂
Helal olsun👍
Mutluluklar🍀
Tesekkur ederim😊
Tesirini kaybediyor kardeş zamanla şu ilk aşk muhabbeti de ne zaman bitecek cidden 🙄
Vay bee ne dedim lan acaba dheıdjdu
İlk aşkı kimse unutmaz ama ben buna katılmıyorum ya, ilerleyen zamanlarda unutuluyor. Daha iyileri çıkıyor karşına sende geçmişe tebessüm ile bakıyorsun.
Hiç kimse unutmaz ama bu aşık kalmak değil benim için isim olarak ve ilk yaşadığı duyguları hatırlamak gibi biten bitmiştir artık biri sormadıkça da aklına bile gelmez çoğu kişinin tahminimce
Yanlış herkes her şey unutulur sadece Zaman lazım
Hayatımdan geçip giden bir misafir sadece. Hiç olmamış gibi unuttum.
Tek kadınlar değil erkeklerde ilk aşklarını unutmazlar
Sadece kadınlar değil ilk aşklar ya zor unutulur ya da hiç unutulmaz
#Hükümdar
Bugünün bile belli saatlerini hatırlıyorum ben.. 🤦♀️
Unutmadım bende doğru ama hâlâ o kişiyi sevdiğim için değil yaşadığım anılardan dolayı unutmadım
Evet unutmaz ama ömür boyu onu hatırlamakla vakit kaybetmez
Herkes unutulur, cinsiyetle alakalı değil
Kadın aşkı dediğin bir süre sevip meyerse parası için v. b için evlenendir FAKAT her kadın böyle değildir ve olmayın (erkekler genelde aldatır. hepsi değil)
gerçekten deli gibi sevdirebilirseniz kendinizi adlarını bile unutabilirler.. biraz dozunda ilgiye bakar her şey.
İlk aşkımla beraberim çok şükür 🙌
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ☺️
Amin, teşekkür ederim 🙌🙌
Sence 😂 😂 😂
Yok bea ne ilk aşkısı
İnsanlar yenisini gördükçe eskisini unutur
Olsun ilkler hep cahilliktir
Gördüğüm kadarıyla unutmuyorlar kanka
bisey hissetmiyosun ona karsi ama unutmuyosun normal hatıekarsiin
İlk aşk değil. Kim çok canını acıttıysa onu unutamazsın. Çünkü hep onunla yüzleşmek istersin.
ilk aşkı bilmem ama ilk yedikleri yarrrrağııııı asla unutmuyorlar 🤣
Unutmaz ben unutmuyom
Yerini dolduran olursa aklına bile gelmez
Ben ilk 2sini unutamiyorum
Komik anılar olarak kalıyor.
Herkes herkesi unutuyor.
Yo ben herkes unuturum
Unutulur bence
Son aşklarını unutamazlar
Önce bir ilk aşk olsun unutmaya bakarız
Her şey unutulur.
unuturum ben
Unutur
Unutamaz
Unutur
Benim için doğru maalesef
Unutmazlar bence
Unuturlar djfj
Unutmam
Umutmaz
Unutulur bence
Evet öyle
Unutmaz, bu doğru. 😂😂
Unutmaz o yüzden eşinden önce başka biriyle sevgili olmuş kadınların geneli aldatıyor
Ya ne alaka umrumda değil şu an ilk aşkım.
Herkes ve her şey unutulur
Unutur. Başkasını daha çokta sevebilir
@hemharbihembarbie9 bu herkes için geçerli ama kadınlara has değil bence
Neden
Hayır
Adı neydi ki
Tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?