Kızlar ilk aşkını unutur mu?

Bahsettigim aşk 3 sene deliler gibi birbirini seven ama son 2 ayda birbirleri ile ilgilenmedikleri icin kızın zamanla soğuması ve kafasında bitirmesi ile biten bir iliski. Ilk aşkıydım ilk sevgilisiydim. 18 yaşındayız su an üniversite hayatı icin arkadaşları kanına girdi diye düşünüyoruz dogru durust sebep bulmadan ayrıldı. Ama butun hayalleri evlilik hayallerini filan yasama dair bütün hayalleri birlikte kurmuştuk 3 sene boyunca her gun konuştuk cok olgun bir iliskimiz vardı ne olduysa son 2 ayda oldu ve kız ilk defa istemiyorum diyerek ayrıldı. Diger erkekleri de tanımıyor. Sonradan pişman olur mu? Unutabilir mi ilk aşkını bir kız tamamen? Ve hayatımız ile ilgili bütün hayalleri birlikte kurduk her seyimiz planlı idi üniversite hayatı bile. Ama ben helâlim olmasını istedigim icin sarılma öpme gibi seyleri, sevgi sözcükleri söylemeyi de kestim evlenene kadar sabredelim dedim. Sevgini hissedemiyorum demeye basladi. 2 ay buluşamadık bir de sonra soğumuş kafasında bitirmiş ayrıldı. Unutabilir mi o güzel anları? Şahsen ben unutamıyorum. Ve ondan başkasıyla da düşünemiyorum. Baska bir erkek ile oyun falan yapsam pişman olur mu? Tamamen unutabilir mi bir kız zamanında canından cok sevdiği bir erkeği, ilk aşkını? Her seyinde ilktim ben onun icin. Ama kız cok guzel ve pesinde cok erkek var.
Güncellemeler
+1 yıl
Ama ayrıldıktan sonra 1 ay boyunca geri dönmesi için uğraştım. Sürpriz bile yaptım hediye aldım çöpe attı. Yani o derece. Mücadele etmem beni daha çok soğuttu sanırım istemiyorum dedi her seferinde. Ama önceden ayrılık konusu açılınca ağlayan gözleri dolan biriydi aşırı bağlı bir kızdı bana karşı. Nasıl birden böyle değişebiliyor ki? Ve tamamen silebilir mi kafasından unutabilir mi? Yoksa bir süre sonra pişman olur mu? ya da kötü ilişikler yaşasa mesela biz aklına gelir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
bir baksanız cevap verseniz ya..
Kızlar ilk aşkını unutur mu?