Benim ilk ilişkim 1 buçuk sene sürdü 12 yaşındaydım çocuk 14tü çok masum çok güzel bir duyguydu ozamanı tekrar yaşamak isterdim en son geçen sene gördüm ayrılalı 4 5 sene olmuştu ozaman yanıma geldi selamlaştık lakin hiç birşey hissetmedim sıradan biri gibi geldi şu an ben geldim desem mutluluktan uçar kendisi öyle bir insandı
03 Yorumla- +1 yıl
Ya şöyle ben de 7. sınıfta 1 yıla yakın bir ilişki yaşadım. Seviyordum ama böyle aşık değildim. Masumdu ailesi yüzünden ayrılmıştık yani biz istememiştik ayrılığı mesela. Geçen gün şimdiki sevdiğim kişi için hediye bakarken onu gördüm böyle hiçbir şey hissetmedim. Sıradan biri gibi geldi o zaman hoşlanıyordum ama şimdi olsa çıkma teklifi bile etmem mesela. Ama biz daha küçüktük. Şu an 18 yaşındayız ve ben bu kızla 3 senedir paylaşmadığım bir şey kalmamış duygusal anlamda. Bütün hayalleri de birlikte kurmuşuz ve çok olgun bir ilişki yaşamışız. Lise hayatım tamamen onunla geçti nerdeyse. Üniversite ve geleceğe dair bütün her şeyi de planladık ve o planların başrol oyuncuları ikimizdik. Hep de o kurardı evlilik hayallerini kurmamı isterdi. Şimdi bu kız nasıl oluyor da birden istemiyorum seni diyebiliyor ya çok garip. Ve ilk aşkıyım her şeyde ilkiyim onun. Sıradan bir ilişki değildi 3 yıl boyunca her gün konuştuk sabah akşam hiç sıkılmadan ya.
- +1 yıl
Ayrılık kelimesi geçince ağlayan bir kızdı yazmışsın. Kadınların duyguları çok çabuk değişebiliyor bir erkek sevince kadından daha yoğun duygularla sevebiliyor ama kadın bir zaman sonra sıkılıyor eski heyacan kalmıyor sanırım ondan dolayı olabilir üstüne fazla gitme ters tepebilir.
- +1 yıl
Peki eskisi gibi nasil ilgisini çekebilirim? Duyguları değişiyormuş, sevgiden sevgisizliğe dönüştüyse tam tersi de mümkün degil mi ne yapmam gerek?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzgünüm ama 4 yıllık iliskimi sadece hayal meyal hatırlıyorum ki herseyi onunla yaşamıştım ilk olarak orta okulda tanıdım lise 2de bitti biteli 1.5-2 yil oldu evliyim simdide çokta mutluyum hayatına biri girdiginde basta cok ariyosun ama sonradan yaralarini sariyor baska bir insan
07 Yorumla- +1 yıl
Ama hani her açıdan çok olgun bir ilişkiydi bizimkisi lise 2'den üniversiteye kadar. Her sorunumuzu güzelce konuşarak çözen ve çok romantik rüya gibi bir ilişkiydi her gün konuşmadan duramıyroduk. 3 sene boyunca her gün. Bütün hayalleri de birlikte kurduk ilgisiz kalınca soğudu büyük ihtimalle. Ama bu kadar istemiyorum dedirtecek ne yaptım ki ben ona? Niye inat eder bir kız bu kadar? Soruyu da güncelledim bak. Uğraştım dönmedi. Kötü ilişkiler yaşasa oyun filan yapsam işe yarar mı?
Cevap sahibi+1 yılHerkese verdiğin uzun uzun cevaplara bakılırsa kız senin bu kadar üzerine dusmenden sıkılmis olabilir kendine yeni bir heyecan aramak istemiş bende uzun bir iliskiden gectim ama artık her bokunu biliyosun surekli hayal mayal filan fistan sahiplenicek arada yumrugunu masaya vuracak bir erkek istiyor kadinlar benimde sizin gibi bir iliskim vardi evlenicez su tarihte kizimiz olucak adi su olucak soyle bir evde oturucaz ki herkes parmakla gösterirdi ama sıkıldım onu aldatmaktansa bitsin dedim her dedigime evet iliskide benim sozum geciyordu erkek olduğunu hissedemiyordum daha dogrusu seni aldatmasini istemiyorsan rahat birak düşme uzerine ayni seyleri bana o zaman ki arkadaşım yapmisti nefret etmistim daha da olgun bir iliskin olabilir ama eminim kiz muhabbeti yaptığında arkadaslari oha bu ne kizim boyle tir tir titriyo ne sıkıcı diye diye sogumustur bire bir yasadim kizi bogna derim sana durustce bitsin demesi sana saygisindan onuda kaybetme bence kardesim
- +1 yıl
İyi de şimdi bırakırsam tamamen unutur hiç dönme şansı olmaz gibime geliyor. Ne bileyim farklı olmak istemiştim. Tek isteğim onun mutlu olmasıydı. Bunun için her şeyi yapıyodrum ve yapacağımı da söylüyordum evlenince. Yani bir bakıma illa burnu sürtmesi mi gerekiyor?
Cevap sahibi+1 yılAynen surterse zaten sana sinyal yakar ama yakacagini sanmıyorum birak biraz nefes alsin sende bir nefes al biraz çevreni yenile bakarsin daha iyisini bulursun o da bulur bir insan gercekten sevdiyse iyiliğini mutlu olmasini ister sende onu yap simdi tabiki kolay degil ama sakin dusme ister sogusun ister gelmesin ZORLA GUZELLIK OLMAZ kardeşim yıpratma kendini daha yolun başı :)
- +1 yıl
"Daha yolun başındasın değişirsin diyorlar. Oysa sana çıkıyor bildiğim bütün yollar." bu şarkı da ilk şarkımızdı. O istemişti ilk şarkımız olsun diye. Hani şu an tam benim durumumu anlatıyor. Peki bir şey sorucam burnu sürtmesi için bir şeyler yapmalı mıyım sence? Yakışıklı arkadaşları ayarlayıp onlarla çıkıp üzseler nefret ettirseler sevgili olaylarından bir işe yarar mı sence?
Cevap sahibi+1 yılSen saplanti haline getirmissin uzgunum ama o kiz sana eger israrin bu kadar fazlaysa zor doner canıni yaksada sorun degil sonucta dunyada bitane erkek yok binlerce var biri gider biri gelir elbet birini bulucak biriyle mutlu olucak bence yazik ediyosun kendine gururunu alma bu kadar ayaklarinin altina kardeşim
- +1 yıl
Ama böyle bir şey yapmadan durmak çok kötü, çaresizmişim gibi hissediyorum. Onu mutlu edecek biri olabilir evet. Ama çok fazla masum sevdim ve tek isteğim onu hep mutlu etmekti. Evlendiğimizde her günümüz ayrı bir aşk heyecan sevgi ve muhabbet içerisinde geçsin istiyordum amacım bunu sağlamaktı. Bunun yapmak isteyen başka bir erkek çok zor çıkar bence karşısına. Sırf onun mutluluğu ile mutlu olabilen ve maddi durum olarak sıkıntı da hiç yok manevi olarak da...
+1 yılunutmaz nereye unutuyor ya. Ben nefret ettiklerimi bile unutmuyorum o nasıl unutuyor
01 Yorumla- +1 yıl
Bende 3 yılın her anısı duruyor nerdeyse de bu kızların işine akıl sır ermiyor ki.
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. bu kızdan başka biriyle ilişki yaşadınmı!
032 Yorumla- +1 yıl
Kızdan önce başkalarıyla çıktım ama hiç aşık olmadım. Fazla da yakınlaşmadım. Ki bununla da dikkat edelim diye uzak durunca oldu zaten olanlar. Çıkmadan önce ben de çok kızla konuşuyordum onun da peşinden çok erkek koşuyordu ikimiz de kıskanıyorduk yani birbirimizi.
- +1 yıl
3 yıldır birlikteyiz dudaklarına dokunmadım. Evliliğe saklıyorduk. Kesin gözüyle bakıyorduk zaten. Benimle çıktıktan sonra o da namaz kılmaya başlamıştı zaten 5 vakit. Ama çok süslü ve çok güzel bir kız. Yakınlaştık ama hep dikkat ettik zaten o çok utangaçtı. Çoğu şey evlenince olsun diyorduk. 20-30 kez sinemaya gitmişizdir. Çok sarıldık. Öptük de ama öpüşmedik. ama dedim ya sonradan benim aşkım iyice arttı. Ve seni sadece bu dünyada değil cennette de grömek istiyorum oradad da birlikte olmak istiyorum dedim buluşmalarda dikkat edelim sarılma öpmeye dedim sevgi sözcüklerini de kestim son 2 ay buluşamadık. Her gün konuşuyorduk normalde sabah akşam ama son 2 ay azaldı konuşmalarımız en sonunda soğumuş bitirdi. Sevgini hissedemiyroum diyordu. BEn de öpmekle sarılmaka aşkım canım demekle mi hissediliyor sevgi normal konuşarak da hissettirebilrim diyordum ama konuşamadık işte onun kendi kişisel ve ailevi sebepleri yüzünden. Sonra bir gün geldi istemiyorum dedi aniden.
- +1 yıl
Ben de evlenmek istiyordum. Ama üniversiteye hazırlanıyoruz ikimiz de mezuna kaldık bu sene. Üniversitede evlenelim dedim ailem izin vermez önce bitirmem lazım 4 seneyi dedi. Yani en erken 4 sene. Benim de tıp fakültesi 6 sene sürüyor. Dedim üniversitede evlenince devlet de burs veriyor ben de staja başlıyorum alıyorum 1 milyar kadar dedim. Olmaz deyip durmuştu. Arkadaşları büyük ihtimalle siz daha 3 yıldır öpüşmemişsiniz şimdi de haram diye dokunmuyor gençsin güzelsin daha üniversite hayatın var gençliğini yaşa diye kanına girmiştir diye düşünüyorum
- +1 yıl
Daha 18 yaşındayız ama evlilik için erken olduğunu düşünüyor. Ama sürekli de evililik hayalleri kuran ve kurduran da oydu bana?
- +1 yıl
kız seni istemiyorsa yapabileceğin bir şey yok
tahminimce 1 ay sonra belki seni arayabilir
o zaman ailenle bir an önce git kızı istemeye
eğer kız buna yanaşmıyorsa tavsiyem o kızdan uzak dur
kız hayatını yaşamak isteyebilir yani pi çlere aşık olup namusunu verebilir
sen teklif etm olmuyorssa uzak dur
3 senede çok uzun bir vakit
sende oda kendinizi yıpratmayın
kız adet (genelde 12 yaştan sonra) görmesiyle evliliğe hazırdır - +1 yıl
12 yaştan sonra görmesiyle evliğile hazırdır derken anlamadım?
- +1 yıl
Evet 22'de mesleği elime almadan ailem evlenmemi istemez diyor. Zaten babası da üniversiteye kadar erkek arkadaş istemiyorum dediği için gizli saklı görüştük lisede 3 senedir. Tam rahat olacağımız zaman da o ayrıldu. Çok garip. Bana şey diyordu. Bu saatten sonra başka bir erkeğin elimi tutmasını bırak bana senin gibi sevgi sözcükleri söylemesi bile midemi bulandırıyor. Senle evlenemezsem kimseyle evlenemem diyordu. Ben de sonradan değişebilir düşüncelerin diyordum ama ısrar ediyordu hep söylyürdu seninle olmazsa kimseyle olmaz filan diye. Ama işte soğuduktan sonra da aşk yok sevgi de yok artık istemiyorum seni dedi. Bunları diyen bir kız nasıl söyleyebilir ki bunu?
- +1 yıl
Ama ailesiyle daha tanışmamıştım işte sorun orada. Üniversiteye başladığımızda öğrenecekti babası da tanışacaktık. Annesi çok tanışmak istemişti bir türlü denk gelmemişti keşke tanışsaymışım. Ya diğer erkekleri de tanımıyor ben ilk çıkıtğı ve ilk aşık olduğu erkeğim. Ama peşinde her zaman çok erkek vardı. Yani üzülmesini günaha girmesini filan istemiyorum. Kızla son 2 ay ilgilenemeyince soğudu gitti yanı işin açıkçası durum bu. Ama nasıl bu kadar çok soğur veya istemiyorum der o kadar çok severken onu aklım almıyor açıkçası.
- +1 yıl
Lisedeyken nasıl evlenebilirdim ki? Ha bir de bir şey sorucam. Şimdi bu üniversite hayatına özeniyor yeni ilişkiler heyecanlar arıyor ya. Şimdi ben yakışıklı arkadaşları ayarlayıp bunu ayartsam sonra bunu soğutsam bu tür ilişkilerden. Kız normalde duygusal aşkı arayan bir tip. Yani bakar görür ki diğer erkekler hep cinsellik istiyor aşk yok sonra bana geri döner belki diye düşündüm yapayım mı sence böyle bir şey?
- +1 yıl
sakın böyle bir saçmalık yapma
bir kızı seviyorsan araya kimseyi koyma
tahminimce kız sana karşı duygusunu yitirmiş
kızlar zaten seks isteyen erkeklere aşık olur
bu tür erkekler hazır ve kolay zevk lokmasıdır
kızlarn çoğu bu kolay yemeği genelde yer
namuslu allahtan korkan bu yemeği yemez - +1 yıl
Ama kız zaten çok utangaçtı ya. Böyle yanağıdan öpünce filan ileri gidiyormuşuz gibi kötü hissediyroum aşkım diyordu. 2 yıldır çıkıyorduk 2. yılımızda gözlerime bakmaya utanıyordu. Yani böyle bir kızdı bu. Ama işte arkadaşları kanına girmiş gibi geliyor. Gençsiz güzelsin üniversite hayatın var daha bırak bu çocuğu demişler gibi geliyor. Ben de diyorum ki yakışıklı çocukları ayarlayıp kendine aşık edip fiziksel temas kurmadan bırakacaklar üzecekler burnu sürtecek yani anlayacağın sadece. İşe yaramaz mı?
- +1 yıl
Çocuğun birine durumu anlattım eski yakın arkadaşıma o kıza çok sinir oldum sen bu kadar sevmişken hala nasıl böyle yapıyor dedi. Konuştular bir kez feysten ama yabancı gibi daha. Ya bir ders verilecekse kıza benim kontrolümde verilsin istiyorum. Şimdi başka bir erkek dokunarak öperek veya cinsel tarzda yaklaşarak kızı terk edecek. Ama bu çocuk benim kontrolümde olursa hem kız temiz kalır hem de kız bu tür gençliğini yaşama üniversite hayatı gibi şeylerden soğur diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Beni deliler gibi sevdi 3 sene boyunca. O çocuğa 1 ayda benim kadar aşık olamaz ki? Oldu diyelim benden bile soğuduysa ondan niye soğumasın? Kız çok gururlu ve çok inatçı. Onun gururunu ayaklar altına alacak şeyler yapsa zaten direk soğur. Kızı çok iyi tanıyorum. Aşırı gurur yapar. O yüzden dönmüyor zaten. Ama işte bunları gördükçe erkeklerden soğuyup benim sıcak ve masum sevgimi ister belki diye düşündüm.
- +1 yıl
Adriana Lima gelse halt etmiş yanında diyorum 1 ay oldu ayrılalı. 1 tane ondan daha güzel daha geçmişi temiz daha iyi birini bulamadım. Bu devirde temiz kız bulmak zor zaten geçmişi. Üstüne Çok güzel Çok çekici çok tatlı olacak bir de çok masum ve iyi kalpli olacak sana deliler gibi aşık olacak üstüne namaz da kılacak yani bunların bütün hepsini bulabileceğim bir kız ı bulmak ne kadar kolay? Elimde varken kıymetini bilememiş kaçırmış gibi hissediyorum şu an kendimi.
- +1 yıl
Bana kalbinin sıcaklığı yetiyordu ki. Son 4 ay kadar süre mi ne elini bile tutmamama rağmen deli gibi seviyordum ben onu?
- +1 yıl
Aynısını 2. yıl dönümümüzde o yazmıştı ben oradan ilham alıp yazdım onu. Onun yazdıklarını görünce tekrar aşık olmuştum. İlk tanıştığımız zamandan beri ve hayallerimiz de vardı ben daha güzelini yazmıştım ama okumaya bile tenezzül etmedi. Aslında benimle ilgili olan her şeyi siliyor veya uzaklaştırıyor. Zaten tamamen umrunda olmasam yanında dolaşmam onun için bir anlam ifade etmez ki. O da hatırlamak istemiyor eskiyi. Hatırlayıp yenik düşmek istemiyor gibi sanki duygularına. Aşırı inatçı.
- +1 yıl
Onlar çekmiyor ama neyse. Teşekkür ederim bu kadar ilgilendiğin için Allah razı olsun. Zamana bırakmak ve Allah'tan istemek en mantıklısı geliyor şu an.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bekle asil bir şekilde bekle yalnız kaldığında canı yandığında aklına gelecek ilk kişi sen olacaksın
013 Yorumla- +1 yıl
Ama güncelledim soruyu bak. 1 ay uğraştım dönmedi. Yani kafasından tamamen silmiş gibi gözüküyor şu an. . s
- +1 yıl
Herkes öyle dedi. Çok yüz verdin seni zaten elinde görüyor diye. Soruyu da güncelledim bak orada da ayrıntılı anlattım. Yüzüme karşı bile istemiyorum seni dedi. Akşam da mesajla bir daha birleşmemiz imkansız çıkma karşıma bir daha dedi. Döner mi sence?
- +1 yıl
Benim kaçacak bir yanım yokki sildi Whatsapp'tan Facebook'tan? Ben de engelledim feysini. Bana nasıl ulaşabilir ki? Dershane çıkışlarına gidiyordum 1 aydır o günden sonra gitmedim bir daha ilteşime geçmedik. Çok inatçı birisi pişman olsa bile döner mi bilemiyorum :S
- +1 yıl
Kız çok güzel ve fiziği de çok sağlam. Yani biz çıkmadan önce bile bir sürü erkek koşuyordu ki şu anki hali eskisinden çok çok daha iyi. Erkek olarak yalnız kalacağını sanmıyorum ama masum bir aşk sevgi duygusallık ve bağlılık olarak belki yalnız kalabilir bunun için de bazı erkeklerle kötü ilişkiler yaşaması gerek sanırım.
- +1 yıl
Sence yapayım mı bunu?
- +1 yıl
Ama öbür türlü pişman olmak yerine iyi biri çıkarsa ve unutursa gerçekten diye korkuyorum karşısına. :S
- +1 yıl
Ama bu devirde hem geçmişi tertemiz, eli erkek eli değmemiş, üstüne çok fazla güzel, fiziği de gerçekten çok iyi ve normalde de gerçekten çok büyük bir aşk besleyebilenbir kız bulmak kolay mı? Hayalimdeki kızdı resmen o. 1 ay geçti ondan daha güzelini ne gördüm ne bludum Adriana Lima bile halt etmiş bence yanında. Öyle düşünüyorum yani.
+1 yılBence insana bağlı, ben çok çabuk unuturum. Çok çabuk severim. Belkide benimki kısa sürdü diye umrumda değil.
02 Yorumla- +1 yıl
Ama gerçek aşktan bahsediyorum. Ben de başkalarıyla çıktım ama ilk kez böylesine sevdim bağlandım ve 3 yıl sürdü. Ki bıraksa evliliğe kadar sabrederdim ben. Onun da her şeyinde ilktim yani. Çok aşırı bağlıydı çok seviyordu. Kızdan kıza değişir mi yani?
- +1 yıl
Kızdan kıza değişir. Benim gibiler umrumdan olmaz.
Kız erkek ayrımı yok.
İlkler unutulmaz.
Hele ilk aşk bambaşka bir şeydir.04 Yorumla- +1 yıl
Unutulmaz ama 1 ay uğraştım dönmedi. Ne kadar çok sevdiğimi o da biliyor. İstemiyorum diyor şimdi kafasından tamamen silebilir mi ya biraz zaman mı geçmesi gerek napmalıyım?
- +1 yıl
Deliler gibi aşık bir kız tamamen sevgisini yitirip anılarımız aklına gelince hiçbir şey hissetmeyip pişman da olmayabilir yani öyle mi diyorsun?
+1 yılkardeşim kızlar nasıl söyliyim sana efendi efendi seven erkeği değil yeri geldiğinde yumruğunu masaya vurabililen mesajlarına ğeç cevap veren kısaca süründuren erkekleri daha çekici buluyor tercih ediyorlar da tecrübemle sabitir
00 Yorumla
+1 yılmillet annesinin babasının öldüğüne alışıyo unutuyo bazen takma bunlara tabiki unutursun
11 Yorumla- +1 yıl
Unutulur hacı unutulur bunu biliyorum. Ama unutmak istemiyorum ki. Böyle olmasına gerek yok. Daha genciz hala şansımız varken tekrar olsun istiyorum ben helalim olmasını istedim kızın o yüzden böyle sınrılar koydum çok sevdim abi. Beni anlayamadı. İlla başka erkeklerle kötü şeyler yaşayınca mı anlaması lazım, bir de ilkiydim ya diğer erkekleri de pek tanımıyorki.
Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Unutulmaz. Ama bu seni seveceğini de göstermez.
04 Yorumla- +1 yıl
Pişman olup bekleyebilir geri dönmeyedebilir mi diyorsun yani?
- +1 yıl
Güncelledim bak soruyu. Orada da yazdım 1 ay boyunca uğraştım üstüne hala birleşmemiz imkasnız dedi yüzüme karşı da istemiyorum seni dedi. Daha ne yapabilirim ki? Güncellemede yazdım bak ne yaptığımı.
+1 yılunutulmaz tabi ki
09 Yorumla- +1 yıl
Belli bir zaman geçse sonradan dönmek ister mi sence gerçekten aşık olmuş ve sevmiş bir kiz?
- +1 yıl
ben isterdim
- +1 yıl
Ama 1 ay uğraştım dönmesi için. Hepsinde ters tepki verdi daha çok soğudu sanki ben peşinden koştukça. Sürpriz hediye aldım onu bile çöpe attı yolda, yüzüme karşı da istemiyorum seni dedi mesajla da birleşmemiz imkansız karşıma çıkman böyle saçma anlar yaşamamıza neden oluyor artık 2 yabancıyız aşk da sevgi de kalmadı bende bitti dedi. bir kız nasıl birden değişebilir ki böyle? Ve sonradan pişman olabilir mi?
- +1 yıl
bittiyse geriye dönmesi çok zor uğraşma bence anca egosunu tavan yaptırmış olursun öyle bende benzer şeyler yaptım ama bana da dönmedi sen rahat bırak bir süre onu uğraşma derim
- +1 yıl
Yapabileceğim pek bir şey de kalmadı zaten. Aklıma bir tek yakışıklı bir çocuğu ayarlayıp onunla çıkıp üzmek geliyor o da işe yarar mı bilmiyorum :S
- +1 yıl
canını yakabilirsin o şekilde ama sevmiyosa hiç bir şeyi değiştirmez ama denemeye değer bakarsın o yakışıklıya vurulursun :)
- +1 yıl
Öyle bir ihtimal de var tabi ama çocuklar bana yamuk yapmaz, ki kıza acı çektirip sevgili olaylarından soğutmak değil mi zaten amacımız? :D
- +1 yıl
:Do zamn oluruna bırak en iyisi boşver en iyisi
- +1 yıl
Ohoo öyle rahat olsam bu kadar dert niye yanayım zaten? :((
Unutur
03 Yorumla- +1 yıl
Her şeyiyle ilk ve çok mükemmel rüya gibi bir ilişkiydi ama bizimkisi herkes evleneceğimizi düşünüyordu. Sonradan aklına gelmez mi hiç başkalarıyla kötü ilişkiler yaşasa filan?
- +1 yıl
Yapma ya...
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne