Ama eşim e söylemek istemiyorum çünkü hemen göz koyar edilir gizliden yatırım yapmayı düşünüyorum? Bitmemesini istemem doğru mu sizce?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Herhangibir kamu bankasında altın hesabı aç. Hem paran değerlenir hem çalınma riski yok. Senden başkasıda gidip alamaz parayı.
Bende düşünüyorum bu tür şey
Bence sakla ortaya çıkarsa kötü gün parası dersin altın yap ko kenara
Çünkü eşim le o derece anlaşamıyorum kendisi hovarda hamileyim diye mecburen duruyorum ilerde ondan ayrılıp ayrilmacagim belli değil eğer şimdi söylersem para dan ister ama bosanirsam ilerde yatırırım olmuş olur
Yok artık bak sıkıntın varmış çok yakın tanıdığın var ise kendi hesabında bile tutma ya da tanıdık kuyumcun filan avrsa ona bırka
Kendisi 32 yaşında 18 yaşında komşu kızına baktığını beni arkada bırakıp onun yanında siteye girerken bile yürüdü sürekli bu huyundan tartışıyoruz ve en son yolsuz bir kız i bana sordu nerde diye ailemle konuştum bu ay da bitince doğuma 3 ay var doğumdan sonrasına bakicam bosanirsam eğer tehdidi ediyor iftira atarım aldattı diye beni dövdü diyip kendimi dövüp darp raporu alırım karım yaptı derim diyor sana herseyi yaparım dedi o yüzden bir avukat ile doğumdan sonra en rahat görüşebilirim şu an doğum u bekliyorum bu adamdan herseyi duyup gördüm bıktım artık ailemde yanımda o yüzden eşimden gizli çocuğum a yatırım bana yatırım olucak şeyler yapmak istiyorum
Bence de öyle yap gizle baya sıkıntın varmış darp raporu filanda alamaz bi halt yiyemrz
Onu araştırdım vurulan yerde yapan kişinin el izi parmak izi olması lazımmış kendisi vurup almaya kalksa olmaz aldattı demesi içinde kanıtlamaya gerek öyle olmayan birseyi nasıl yapabilir imkansız ama herturlu iftirayı kendimi nasıl haklarım baştan görüşüp ona göre adım atmam lazım adam zaten narsist bu arada babasına basta tedavi ttir hergun javga etmeye sebep buluyor dedim babası hasta olduğunu kabul etti ama işi cozmedi belki psikolojik olduğunu öne sürmek istiyorum ama bunu doktor tarafından kanitlayabilir miyim nasıl olur bilemiyorum o kadar derin
Anladım baya sıkıntın var kendi işin gücün var mı
Var çocuk gelisimciyim hamileyim diye gitmiyorum suanlik
Anladım eee ihtiyacında yoksa bence çok da bağlı kalma iyi davranmıyoe mutlu değilsen
Aile evine dönünce de her şey çok iyi olmaz
Kendi evim var zaten ailem e de gitsem sıkıntı olmaz kendime ait bir evde var ama onu evlenirken buna söylemedim tabi orayı annemlerin sanıyor değilim mutlu olsam çocuğu olan birisi bırakmak istemez ihtiyacım yok ona zaten hamile kalana kadar çalışıyordum düşük riskim vardı ayrılmak zorunda kaldım kısa süreliğine doğumdan sonra devam edeceğim
Eee tamam işte her şey gönlünce olur şnş laflamak şstersen gel
Eşine sakın söyleme banka hesabı aç paraları da oraya yatır
Faize dimi
Hayır faize değil
Normal yere at diyorsun altın yatırımı yapsam bilezik gibi sürekli artışta
Evet altından hiç şaşma
Teşekkür ederim fikriniz için
Rica ederim
Doğru valla yöntemi varsa yap ama ortaya çıkınca napcaksın 😂
Ortaya çıkartmam ki niye çıkartayım eşim le zaten anlaşamıyorum hamileyim diye yanında kalıyorum kendisi hovarda biris i bilmesini istemiyorum artık sevmiyorum onu
eğer aranızda güven sorunu varsa doğru..
yatırım yapacak olsaydım fon alırdım kenara koyardım
Aram da sorun var hamileyim evlendiğimden beri eşim hovardaligini gözümün önünde görüyorum defalar ca tartistik ve doğumdan sonra evli kalıp kalmicagim belli değil şu an söylesem para alacağımı göz koyar ama ilerde bosanirsam bana da ek bir güvence çocuğuma da diye düşünüyorum
üzüldüm :( yerinde olsam mirası üstüme hemen almazdım fon yapıp kenara koydururdum... saygısız herie paranı yedirme
üstüne alırsan mahkeme zamanı belli olur ve aranızda ne kadar saklarsan sakla ortaya çıkar
Annem mirası alıp bana belli bir miktar verecek ve o miktarı altın a yatırmayı düşünüyorum bende böyle birine düştüğüm için üzgünüm kendisi 32 yaşında 18 yaşında komşu kızı na baktığını gördüm siteye girerken beni arkada bırakıp kızın yanında yürüdü en son 2 akşam önce yolsuz meyhanede olan bir kız vardı küçük yer burası ve otururken o nerde diye sordu bu huyundan bıktım artık ben doğru düzgün yolunda biriyim artık böyle insan ile uğraşmak istemiyorum ve parayı bu yüzden gizliycem doğru karar olduğunu düşünüyorum çocuğuma da bana da ilerde bir yatırım olucak bosanirsam eğer beni tehtid ediyor vurdu diyip kendi yapıp darp raporu alicak mis bana iftira atıp aldattı dicekmis kanidi yok belki birsey yapamaz ama avukatlar da mahkemede böyle vos iftiraları haklı çıkmak için avukat ile görüşmem lazım oda anca doğumdan sonra 3 ay var doğuma sayılır bu ayım bitince 3 ay daha sabretmek gerekiyor işlerimi rahat halledebilmem icin
Allah kolaylık versin durumun zor ama geçer
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim
Haklisin
Teşekkür ederim hem fikir olduğumuz için
Doğru