EVLENELİ 1 AY OLDU PSİKOLOJİM BOZULDU?

Arkdşlar selam aleyküm 3 yıldır konuştuğum insanla evlendim 40 gün oldu … yalnız bi sıkıntı var şu son 3 haftadır eşim en ufak birşeyi çok büyütüp benimle kavga ediyor özellikle bu durum ben sabah evden çıkıp işe geldiğim zaman başlıyor işten eve gidene kadar acayip derecede kafa ütülüyor.. birde ben giriş katta oturuyorum ev 140m2 baya büyük yüksek giriş evin başlı sonundan herşeyine kadar herşeyin en güzelini aldım yaptım hiçbir eksik yok … bana sürekli byok efendim neymiş ben bu evden sıkıldım yapamıyorum edemiyorum bu evde oldugum sürece seninle huzurlu olamıyorum felan filan gibi üstünede en ufak şeylere bahane uydurup boşboş konuşmalar sergiliyor fakat ben her seferinde sabrın en büyüğünü sırf ailesi burada değil karşılık vermiyim kalbini kırmayayım diye diye sabır ediyorum. Ailesinden uzakta diye gezdiriyorum daha dün en güzel yere götürdüm 3 bin lira hesap verdim gözünün yaşına asla bakmadım parasal konuda ama ben herşeye rağmen en kötü en nefret edici oldum bugün bile hiç kabga etmeden çeşitli bahaneler uydurup yok senden nefret ediyprum yok ben kafayı yedim yok ben kendimi öldüreceğim 3 haftadır süreç ben işe gitmeye başladığım an başlıyor eve gidene kadar.. annesinden babasından ayrı kaldı diye psikolojisi belki iyi değildir diye her seferinde sabır gösterip haftada em az 2 kez burdaki akrabalarına götürüyorum elimden geleni yapıyorum ama boş …. Sabır gösteriyorum sadece şuanlık ama sabrımınnsonu hiç selamet değil gibi
EVLENELİ 1 AY OLDU PSİKOLOJİM BOZULDU?