3.5 YILLIK SEVGİLİM 1 AY İÇİNDE DEĞİŞTİ VE AYRILDIK SİZCE GERİ DÖNER Mİ YAZAR MI?

3.5 yıllık çok güzel bir ilişkimiz vardı. Birbirimizi seviyorduk. Evlenicektik seneye her şey belliydi. Ailesiyle 2 ay sonra tamışacaktım. Her şey güzel ilişki güzel ilerliyordu. Ama bayram için ailesinin yanına gitti. Spor yapmaya başladı kas yaptı ve egosu arttı. Herkesin onu övdüğünü söylemeye başladı. Tartışmalarımız toksik geçerdi ama hallederdik. Bu sefer çok ayıp yaptı. Saygısızlık yaptı. Hakaret iftira suçlama küfür her şeyi yaptı bana. “Senin gibi biriyle evlenmem” “ çocuk yapmam” dedi. Sonra düzeltmek için çabaladı ama ben tavrımı koydum düzeltmeye çalışsa da soğuktum hep çünkü bu cümleler aklımdan gitmedi. Daha fazla çabalamadı. Ve daha sert konuşup ayrıldı. Sonra zor zamanlar geçirdiğini söyledi. Ben bunu duyunca çabaladım. Barışmak istedim. Ama tavrı çok sertti. Egosu arttığı için sert farklı konuşuyordu. Kesinlikle o değildi. Bana ben saldım ilişkiyi ancak sen düzeltirsin adım at gibi cümleler kurdu. Adım attım her seferinde tartışıp engelledi. Her yerden engelledi. Ben yine bulup yazdım. Düzelticem dedim gece konuşucaz dedim. Sonra kardeşimin kız arkadaşları geldi onlara tatlı yapıyordum beklemesini söyledim ailemde yanımda değildi tekim. O da umrumda değil diyip engelledi tekrar. Saygısı kalmamış yani. Ben de her yerden engelledim. 2 gün oldu bugüm 2 gün önce öylesine açtığım yeni bi fake hesabımı bulup bana bir ton yazı yazmış. Suçlamış beni yine. “Seni severken özlerken acı çekerken sen gidip story attın, ahımı aldın zor günümde yanımda olmadın pisliksin” gibi cümleler kurdu. Zor gününde olan insan anlatır yani kendini övmez. Ben bunlara görüldü atmadım sonra akşamı mesajları geri çekmiş ama engellememiş. Ben onu çok seviyorum ve affetmek istiyorum sadece burnu sürtsün diye ortadan kayboldum. Benden haber alamasın. Sizce pişman olup yazar mı? Bana geri döner mi? Ve yaptığım şey doğru mu? Önceden yaptığımda işe yarıyordu ama bu sefer yarar mı? Çok ciddi bir mesele lütfen yardım edin çok kötü hissediyorum
3.5 YILLIK SEVGİLİM 1 AY İÇİNDE DEĞİŞTİ VE AYRILDIK SİZCE GERİ DÖNER Mİ YAZAR MI?