Sanki bosanmis gibi istenmiyorum. Bosanmadim Nisan attim diyorum. Kaciyorlar benden neden oyle. Miet gezip tozup yatip kalkip diktiriyor. Ben Nisan atinca sanki kerhaneden cikmisim gbi
Muamele goruyorum.
Muamele goruyorum.
Nişan atmışsan bişey yaşamışsındır kesin diyolar bir diğer şey daha nişanlı iken işi bozmuş evliliğe gelmez diye düşünürler. Diğerleri sevgilisi ile grup bile yapar ama kimse bilmez yaptığını sen nişanla bi nevi yaptığını duyurmuş oluyosun. Dul gibi bi statüye sahipsin yani. maalesef
Ben bosanmis biriylemi evleneyim ozmn anlamadim
O hesaba gelir
Ah canım ya, gerçekten çok zor bir durum... Ama bi' düşün, belki de seni bu şekilde yargılayan insanlar zaten hayatında yer etmemesi gereken insanlar. Senin değerini bilmeyenler, layık da değiller! 😊
Biraz kendine zaman tanı, kalbine iyi bak. Bu deneyim seni güçlendirecek ve gerçek değerini bilen birini bulacaksın. Unutma, biz buradayız ve seni destekliyoruz! 🌟
Cevap
12Cevap
Yaygın bir durum biliyor olmalıydın. Kızın nişan atması bazı bölgelerde özellikle çok sıkıntı
Sikinti olan ne anlamadim ki
nişan atınca işler değişiyor çünkü korkuyoruz ve kaçmak için bahane üretiyoruz
boş ver sen milleti benim eşimde zamanında nişan atmış ve şu an devam eden 5 yıldan fazla evliliğim var çok şükür.
Rabbim benim karsimada sizin gbi anlayisli bi es cikarsin
Amin inşallah kardeşim
Zihniyet işte napacaksin kendilerinin başına gelmeden anlamazlar gardas
Bence de saçmalık. Dul 2 çocuklu ile evlenen gençler var.
Tc erkeği kafası…. Genelde bunlar her boku yer ama karşındakiinin ilki olmak ister sana tavsiyem daha okumuş lisanslı aydın insanları bul Anadolu çıkarları halden anlamıyo
Sorun olmuş yine olur diye korkmuşlar
Boşansanda sorun olmamalı
Bu devirde her şey olur insanız sonuçta..
Sanki bosanmisimda kendimi bekarla evlendrmrye calisiyormusum gbi kaciyorlar. Napaydim yani evlensem bosanirdim mecbur atmak zorunda kaldim 😔
Çok ayıp karşılanıyor, insanın alnının kara lekesi gibi görüyorlar pis zihniyetliler
Herkes dulsun demis bana asiri uzuldum. Ben evlenemem artik ozmn. Halbumi cinsel iliski yasamadim
Bir şeyler yaşayıp kusurun var zannedip yapıyorlardır
O bahane arıyormuş kendine salla gitsin
Hepsi cehennemeeee sana kurban olsunlar
Zaten o tip adamlarla evlenmedigin iyi olmuş
Ama gelen ogrenen hep oylr bir degilki
Boyle olcagini bilsem bastan nisanlanmazdimki
Benim için sorun olmaz di mesela ama söyleme sende
Niye demedin diyr kziarsa ilerde
Herkes bak dulsun demis bana halbuki cinsellik yasamadim. Zaten kapaliyim diyr karsi tarafta sorun oldu acmaya calisti
Nerden bilcek
Nisani atmamin bi sebebide oydu
Ben napcam anlamadim. Bosanmis birinimi bulcam Nisan attim diye 😔
Bugun birine dedim adam benden hoslaniyormus. Duyunca benden uzaklasti 😔
Cktm gl
Gel evlenek
Dar görüşlüler
Bakire misin M
Sanane milletten
Milletin benim eski hayatimdan banane
Onlara ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?