4 aydır konuştuğum biri instagtamdan tanıştık ama mesajda baya samimi konuşuyoruz ama daha sevgili değiliz instegram konusu açılınca konuyu değiştiriyordu bdnde instegarmına bakabilirmiyim dedim dur ss atayım dedi istek gönderip bakıcam dedim tamam dedi baktım sonra baktıysan çıkarıcam yüz yüze görüştüğümüzde eklerim kendim dedi benimle o kadar özel konuşup bu neyin nesi oluyor neymişş yapısı öyleymiş
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sevgilisi var kesin görünmeni istemiyor
Bende öyle düşündüm insan neden eklemez demekki onu takip eden biri var yoksa neden yani insan instegramda en fazla ne gizleyebilir ne yani demekki eklerse birşey olcak ki eklemiyor ama çok aktif kullanmıyor en son 1 yıl önce foto atmış
Ne zaman foto attığı önemli değil ne hissediyorsan o doğrudur çok merak ediyorsan kim var kim yok diye hesabına bakmanı sağlayacak uygulamalar var oradan bir dene ama hiç gerek yok bence
Hangi uygulamalar söyler misin 🙏🙏
Postegro var progro var
Anladım şimdi indireceğim anlamaz o heralde
Anlamaz ama sen yine de varsa fake hesap kullan giriş yaparken
Anladım onun hesabına bakacağım zaman fakeden giriş yaparım inşaAllah gösterir ben böyle uygulamlar yok die biliyordum
Ben arada kullanıyorum sıkıntı olmuyor
Storileri falan mı gösteriyor
Hepsini
Anladım şeytan diyorki hesabı çal sonra sevgilisini bul benle mesajlarını da alıp kıza fake den gönder ama mahkemelik falan olurum die korkuyorum. Güzel fikir ama demi😄
Kız saçmalama hiç uğraşma değmez iletişimi kes böyle şeylere vakit harcama seni kaybetmek yeter zaten
Yani aslında sevgilisi demiyor mu benle nie resim paylaşmıyorsun die acaba 2018 den beri kullanıyor instegramı belkide yoktur ya ama olmasa beni nie eklemiycekki şimdi ben bakmak istiyorum dedim tamam diyip isteği kabul etti sonra tabi profile bakarken 10 dk falan konuşmadık baktım mi die mesaj attı bakıyorum nolduki dedim kayboldunda sordum dedi sonra sohpet devam ettik 20 dk sonra falan geri çıkardı sonrada kendine gelen takip isteklerini ekran alıp bana attı bir sürü istek var kabul etmiyorum die etsem nolur etmesem nolur kesin bişey gizliyor
Silmişse muhatap olmayacaksın kesin yiyo bir haltlar
Postegro fotoları kaydediyor falan yazıyor internette kendi hesabımı geçiçi dondurucam fake den giricem ozaman bişey olmaz herslde
Aynen ne olur ne olmaz fake iyidir ben hiç kendi hesabımı kullanmadım ama postegro hata verebilir diğerini indir
Eğer sevgilisi varsa küfür edip engellerim sessiz sedasız gidemem tutamam kendimi
Sen bilirsin ama gereksiz bir süre sonra geri geliyor erkekler bumerang gibiler
Bi emin olayım buraya da yazarım var mı yok mu cidden çok merak ediyorum ama bu uygulamaların bazı şartları var işte onun takipçilerinden kullanan olması gerekiyormuş falan filan
Aynen ama bazı saatler açmayıp bu bildirimi verebiliyor gece gir 4 5 gibi o zaman daha rahat açıyor
Tamam teşekkür edrim buraya da yazarım 🤣🤣 eğer kız varsa fake den yazışmaları ona atmak çok zevkli olurdu aslında 😄
Yaşın küçük o yüzden öyle hissediyorsun ama gereksiz bence ama yine de sen bilirsin
Tek korkum mahkeme lik olma durumu yoksa direk atarım bi araştırayım da ama benim gururum incindi beni kullanmaya çalışması kiminle uğraştığını anlamasını isterim
Seni anlıyorum ama her şey geçiyor
Aynen tabi ama bilmiyorum biraz kindar birisiyim
Bu uygulamalar 2 side ucretlimi
İkiside aynı uygulama aslında 3 defa hak veriyor günlük ondan sonrası ücretli
Anladım ben hesabımı geçiçi olarak dondurucam fake den giricem çalma falan oluyormuş çalınsada fake çalınsın senin hesabın falan çalınmadı demi
Şifresi değişti eski fake hesabımın yenisini açtım
Demekki çalıyorlar fake nin çalınması çok önemli değil zaten kendi hesabı mi hiç tehlikeye atmamak için bi süre dondurucam
Şimdi baktım progroylada anlaşılmaz demi fakeden baktım profiline
Sevgılısı vardır onun
Bana da öyle geliyor yoksa ne gizlerki insan
Sevgilisi var demek ki
Bana öyle geldi şeytan dior hesabı birşekilde çal sevgilisini bul bana attığı mesajları ona ss at
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!