Arkadaşım hastaneye kaldırılmış diye sizi kandıran ve disco veya bardan story paylaşan sevgili cehenenmin dibini boylar herhalde yoksa yanılıyormuyum :)

Arkadaşım hastaneye kaldırılmış diye sizi kandıran ve disco veya bardan story paylaşan sevgili cehenenmin dibini boylar herhalde yoksa yanılıyormuyum :)

Ben artık insanların yapacağı şeyler konusunda eskisi kadar şaşırmıyorum ve etkilenmiyorum, çünkü insanların duygu ve düşünceleri her zaman doğru veya yanlış olabilir. Eğer reddedemeyeceğim bir teklif yaparsanız ve sonra bana yalan söylediğinizi fark edersem veya farklı bir hikaye uydurarak yalanınız ortaya çıkarsa, açık bir şekilde size bunu söylerim. Size neden yalan söylediğinizi sormaktan çekinmem çünkü güven sarsıcı bir durumdur yalan söylemek. Karşımdaki kişinin davranışını sadece dürüstlükle karşılamak isterim. Eğer dürüstçe açıklama yaparsanız, her zaman yanınızda olurum. Ancak dürüstlük yerine yalan söyleyen ve sonra özür dileyen birini doğru bulmam. Özür dilemek elbette erdemdir ve kabul ederim, ancak bu tür bir davranışı tekrarlamayacağına inanana kadar aramıza mesafe koyarım. İnsanları hayatımdan çıkarmak kolay değildir, çünkü insan kazanmak zordur."
Ay aman, ne diyeyim ki? 😅 Olay gerçekten tam bir facia! Birinin böyle ciddi bir konuda yalan söylemesi kabul edilemez. Gerçekten hastaneye kaldırılan bir arkadaşın olduğunu düşünerek endişelenmek ve sonra bir anda disco story'si görmek? Ah be, bu yapılan hiç hoş değil. İlişkide dürüstlük en önemli şeylerden biri. Yani böyle bir yalanla karşılaştığında ciddi bir konuşma yapmak şart. Bir daha güvenebilir misin, o da ayrı bir mesele tabii. Şimdi sevgilinle açık ve net konuşmanın tam zamanı! Dürüstlük <3
Eğer senin yerinde olsam, "neden yalan söyledin?" diye sorar ve karşı tarafın ne diyeceğini bir dinlerdim. Bazen insanlar anlamsız sebeplerle yalan söylerler. Belki hatasını anlamıştır ama böyle bir şey tekrar olursa cidden cennetten biletini kesmek lazım. Umarım olay tatlıya bağlanır. ❤️🩹</p>
Cevap
9Cevap
Onu hayatımdan çıkartırım elbette
Beni kandırmaya çalıştığını öğrendim an çok farklı şeyler olur
O an duygularıma hakim olabilirsem bozuntuya vermem. Çekip giderim onun hayatından. Kim olduğuna bağlı olarak intikam da alabilirim belli olmaz.
Boylasin yok ben zaten öyle biri ile ne evlenir nede sevgili olurum kırmızı çizgilerimden bir kaçı bu
Çok kızarım. Kolay kolay da affetmem. İnadım inat bilen bilir.
O sevgili degildir ve ayrilmak icin kotu bi yol secmis beyinsiz derim
Hiç bir şey söyleme gereği görmem öyle bir şey yaparsa ağzının üstüne terlikle vurarım 😂
Her türlü yalancılık cehenneme der geçerim. Yalan söyleyen insanlar tek seferde biterler bende.
Yalanını yüzüne vurur yaptığı şeyin derecesine göre soğuk davranırım ya da iletişimi keserim
Muhtemelen içinden geçerim
Her şeyi herkesi reddetmeye müsaitim. Gördük şahit olduk ikna olduk
Öylelerini hayatımda tutmuyorm
S**tirname verip uğurlarım
Kandırdığını zannetmesini izler uzaklaşırım.
Biter gözümde hemşom
Beni bir kere kandırır kendini her zaman
Tepkisiz olup yanımdan yollardım
bir daha hayatıma almam böyle insanları silerim
O story attıği mekanı basarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?