Kıskançlık dereceniz nedir? Kriziniz tuttuğunda kendinizi nasıl sakinleştiriyorsunuz?
@oɿƚꙅɘɒm 🩷🩵 benim kıskançlık derecemi hatırlatmama gerek var mı bitanem.. 😂😂
Kıskançlık dereceniz nedir? Kriziniz tuttuğunda kendinizi nasıl sakinleştiriyorsunuz?
@oɿƚꙅɘɒm 🩷🩵 benim kıskançlık derecemi hatırlatmama gerek var mı bitanem.. 😂😂
Ben genelde hayatta saklamam, direk yüzüne söylerim. Yüzü yoksa karşımda sesimle kulaklarını kazırım. Krize pek girmem o dereceye gelmedim. Benimle olan genelde ne yapması gerektiğini de bilir. Dolayısı ile derin kıskançlık problemleri minimum düzeyde kalır..
Bu hayatınızdaki insanın ne yapması gerektiğini bilmemesi ile ilgili değildir.. Kıskanç bir insan her an her şeyde kıskanabilir..
Bu ne yapıp yapmaması ile ilgili tamamen. Sebebi ise kıskançlıkta dip ve tepe arasında ki çizgiyi koruyana şans vermenden kaynaklı. Aşırılığı öncesinde sezdiğimde mümkün olmuyor.
Ayrıca seven insan normalde her şeyden kıskanır. Önemli olan doğru kıskanmayı dile getirmektir. Her şeyi dile getirenle olmuyor.
Kıskançlığın dozu her zaman için önemlidir..
Öncesinde ki seçicilik bundan daha önemli olabilir.
Gönül bu kime konacağı belli olmaz.. 😅
O seni bulmadığı sürece sorun yok. Ancak sen bulursan seçiyorsun:)
Bana göre seven adam ya da kadın kim olursa olsun kıskanır.. Bu benim için bir seçenek olamaz..
Buna bende katılıyorum.
Kıskanınca aklımdan türlü türlü şeyler geçiyor. Kafamda senaryolar kuruyorum resmen. Kötü bir huy belki gerçekliği yok ama kuruyor insan işte. Kıskançlığın verdiği nedenden dolayı.
Kıskanınca benim de gözüm döner.. 😅😅
Hepimizin dönüyoruz sadece sana ait değil 🤣
Benlikten çıktığım doğrudur.. 😅😅
Kendimi sakinleştirmek mümkün olmuyor elbette, ancak haklı olarak bazen olay çıkarttığım da oldu. Bilerek yapılan kıskandırma hamleleri ise daha fazla zorluyor.
Bilmem mi efenim çok iyi biliyorum.. 😍 O hamleler neden zorluyor bilemedim.. 😅
Seven insan kıskanır bunun derecesi olmaz zaten kıskanmıyorsa bir sorun var demektir yengeç burcuyum ve çok kıskanç sahiplenici bir kişiliğe sahibim sevdiğimi paylaşmak istemem
Ay işte bende öyleyim dişi sinekten bile kıskanırım sevdiğim adamı.. 😂
Çok normal canım olması gereken şey bu
Aynen öyle canım..
Cevap
13Cevap
Bizzat kendim geliyorum 😅
Kıskançlık denince aklıma haset insanlar gelir. çekemeyen ve bir insanın kötülüğünü isteyen tipler gelir.. aşk da ise kıskançlık istemem. insan olgun olmalı her şeyi kıskanıp tartışma çıkarmamlıdır.
Benim için ölçüsü yok. Yeri gelirse uçandan kaçandan bile kıskanırım.
Ben dişi sinekten bile kıskanıyorum.. 😅
😂😂😂yaaa ben kıskanınca tepkimi sevdiği için sürekli kıskandırır beni 😂😂😂
Ama bana sorarsan 🤔🤔soyel kiskançlikl seviyem biraz ileri ama kendimi tuta biliyorum 😂😂
😂😂
Sen geliyorsun ahaha hak veriyorum ama bende kıskanırim sevdiğimi😂😂
Ben çok kıskanç bir kadınım valla ama haklıyım.. Akbabalar etrafımızda dolaşıyor.. 😅😅
😂 haklısın haklı tabi ki burası iliskilere zarar verir açıkçası kullanılmaması taraftarıyım ama yine de siz bilirsiniz
@dussperisi çok mu kıskanırsın sevdiğini
@KalptenKalbe5939 evet😅
@dussperisi bende çok kıskanırım
Bilmym ki sağı solu yumruklarım her halde aşırı derecede çıldırırsam 😂
Gelin hanıma sormak lazım.. 😅 O çok iyi bilir.. 😂
Tencere kapak misali yani.. 🤣🤣
Aman hayatın keyfini çıkarın.. 😂😂
Çok çok aminnnn.. 🤲🏻😂
Tamam çok kıskanç değilim, yani... Ama cidden kıskanırsam kafayı yerim, sal*k mıdır nedir ya. Kıskandıracak bir şey yaptıysa ben de aynısını yaparım hatta onu rezil ederim alttan alta, kuyruğuma basmadan önce düşünseymiş.
Kin geliyor. Kıskanç güvensizlikten olduğunu kabullenemiyorlar. Ben kıskanç insanlardan uzak dururum, çekemem.
Hiçbir şey gelmiyor aklıma, kıskanma huyum yok benim, anında buz gibi olma gibi bi durum oluyor sadece🤭
Kaos geliyor sadece aklıma
O kadar diyorsun.. 😅
Aman Tanrım, kıskançlık seviyem yüksek olduğu için her şey geliyor aklıma!
Şuraya kendi fotoğrafımı bırakasım geldi. Ama benim kıskançlığım zor gelir karşımdakine 😂
Güvensizlik hali.
Kıskançlık güvenmediğin için olmaz ki.. Seven insan sevdiğini kıskanır..
Benim olanı kıskanırım net.
Bende kıskanırım.. 😄
😎💅😂
benimkisi derecesiz bence 😃
Benimde öyle sanırsam sınır falan yok.. 🤣🤣
Benim bildiğim seven kıskanır onun dışında kıskançlık boş
Kaçış yollarını hesaplamak geliyor
Birazcık 🤣
Ne kadar birazcık.. 😂 Emin miyiz bundan.. 😅
Sen kulağıma fısılda abim kimse duymaz bilirsin.. 😅
Kimmiş o bilen biri.. 😅😅
Hımm Allah kolaylık versin ne diyeyim.. 😅