Özellikle burda çok dikkatimi çekiyor. İnsanların içindeki yetersizliklerini sağa sola bulaşarak tamamlamaya çalışıyorlar. Seninle hiç bir şekilde alakası olmayan birine bulaşmak nedir? Bilemiyorum 🤷♀️🤷♀️😏😏😏
Kıskançlık bir insanın en büyük özgüven eksikliğinden kaynaklı bir davranış biçimidir. Her şeyin aşırısı fazla olduğu gibi bununda aşırısı fazladır. Fakat günümüzde üzülerek kadınlar kıskanç ve aşırı sahiplenmeci erkeklerin hastası oluyor. Ondan sonra anneler ve babalar soluğu Müge Anlı'da alıyor.
Herşey belli bir seviye de güzel , herşeyin kararınca , aşırısı üzer karşı tarafıda seni de herkeside. Kıskançlık yerine göre olan bişeydir canın istediği zaman yapılan birşey değil bazıları öyle yapıyor hatta ölümle sonuçlanan Bile var. Ben de kıskanır sahiplenirim ama dozunda ileri gitmeden belli bir seviye de.
Bu saatten sonra karşı cinsi birinin altında görsem kılımı kıpırdatmam. Insanoğlu fazla ilginin nankörü maalesef ki ne kadar ilgi alaka değer sevgi hepsi boş bu devirde diken yaranıyor aga dikeceksin bak gör nasil arkandan koşuyorlar.
Eğer birşeyi göze alacak kadar bir gün birini kıskanırsamki inşallah olmaz eminim onu çok bunaltmış olurum ve oda bu durumdan rahatsızdır. Bence sevgilini/ eşini belli bir ölçüde kıskanmalı aşırıya kaçılmamaya dikkat edilmeli sorun yaşamamak için.
Gereksiz kıskanmalarım sanırım yok. Seven kişi tamam kıskanır, sahiplenir.. Buraya kadar herşey normal.. Ama haddinden fazla kıskanıp sağa sola saldırması hoş olmasa gerek..
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Burda bu tür şeyler normal olmuş :) takmamalısın. Hem Çirkefleşiyorlar hem Çamur atıyorlar :D.. Sadece sevdiğimi paylaşmam kıskanırım.. gerisi çocukça aptalca hareketler 🤦🏼♀️
Kıskançlık ile sahiplenmek arasında ince bir çizgi vardır. Sahiplenmek güzeldir. Kisiye kendini değerli hissettırir Ancak Kıskanmak kötüdür çünkü kişiyi kendini hapsolmuş hissi verir
Kıskanınca bi tek kendime oluyo olan vücudum titrer benim sinirlenince titrek oldum sinirlene sinirlene
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya ben hayatımdaki insanın kıskançlığı yüzündem evde hapis hayatı yaşamış birisiyim ve bana şuana kadar çok kıska olduğunu benden sonra değiştiğini söylüyordu😄halbuki pnun için hayatından vazgeçen ben😄
Emin ol buna hayatının sonuna kadar tahammül edemezsin sevgi biter kendine olan saygını kaybetmiş öylece kalırsın böyle durumlarda ayrıldıysanız bu emin ol çok iyi birşey zamanla anlarsın
kıskançlık göreceli bence seviyosan baska erkeklere karşı eşinin giyimine kuşamina karisman gerek ve bunu yaparken ne için yaptığını ona demek ve asabi kıskançlığa gerek yok bence çok kıskançlık guvensizliktir eğer guvenmiyosanda hic konuşma derim