Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Tabi ki de sevdğiim kadın üzüldüğü zaman ona bir şey olmaması için elimden geleni yaparım ve sahiplenirim.. * sevdiğim kadına güvendiğim için de kıskançlık yerine sahiplenirim.. onu kısıtlamam güvenirim her zaman.. zaten birbirini seven insan birbirlerini üzecek şeyler yapmaz.
Her halde en sevmediğim olgudur kıskanma gereksiz sinir ve fevrilik içine girdiren, tuhaf bir duygu...
Kontrolsüz davranışlar sergilememize sebebiyet veriyor. En fazla ortaya çıkış nedeni gereğinden fazla samimiyet ve karşıya verilen o basit görünüm sanırım. Asla şahısları kıskanmadım, kıskançlık yapma nedenlerim hep kişinin kendi hal ve hareketleri oldu kendime rakip olarak görmekten kaynaklı bir kıskançlık durumuna asla girmedim ama aşırıya kaçan gevşeklikler sinirlerimi ışık hızında tavana çıkarabiliyor. Törpülenmesi gerken en pis özelliğim diyebilirim.
Ergen yaşlarımda dahil kıskandırıldığımı hiç hatırlamıyorum. Sanıyorum bu, bu konuda doğru kadınları tercih ettiğimi gösteriyor.
Bende kadının kıskanmasına mahal vermeyerek aşıyorum bu durumu. Hesapsız gelişen çevresel faktörlerde de tavrı mı net olarak belli edebiliyorum. Kişi de kıskançlık kadar itici bulduğum başka bir duygu hali yok.
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Kıskançlığım sadece sevdiğim adama. Onun için de özel bir sebebe gerek yok aslında hani şarkıda diyor ya saçın yüzüne değse tenini kıskanırım, birine söz söylesen dilini kıskanırım.. öyle bir şey işte :)
Sevdiğim erkeğin esasen eşimin benden başka kimseyle hiçbir surette samimiyet ve sadakat ve sevgi geliştirmesine rızam olmaz, sadece kıskançlığım değil derin kırgınlığım ve beraberindeki açığa çıkan dehşetli öfkem de eş saliseli devreye girer... nett...🍀🖤🗝️
İlgi duyduğum, aklımda kalbimde yer edinmiş insana karşı kıskançlık duygum olur ancak.. ve bazen alakasız durumlarda bile kendini göstere bilir, istemsizce..
Benim olanı paylaşmayı sevmiyorum arkadaş eşim, arkadaşlarım fark etmez ama herkesi değil tabi gerçekten özel olanları ve kıskançlıkla boğabilirim yani..
Kıskançlık ister istemez oluyor ama bazılarının sırf kıskandırmak için sokak lambası gibi olması, gevşek gevşek davranması onları daha itici yapıyor, bunun farkında değiller 😂
Bir ortamdayken sevgilimde yanimdaysa kız muhabbeti açılırsa cok sinirim bozulur ya da durduk yere sevgilimle konusan biri duvardan duvara carpasim gelir bide süzenler oluyo gercekten cok sinir bozucu gozu ciksin diyorum icimden üstelik yanindayim yani bu kadar yellozlar var