Bazıları " Tartışmasız yapamam, nedensiz bir tartışma bile yaratırım " diyorlar. :D
İlişkinizde hiç tartışma olmazsa sıkılır mısınız?

Bazıları " Tartışmasız yapamam, nedensiz bir tartışma bile yaratırım " diyorlar. :D
İlişkinizde hiç tartışma olmazsa sıkılır mısınız?
Yani, bir ilişkide her şey hep normal gidiyorsa, hiç kavga olmuyorsa, kıskançlık olmuyorsa, açıkçası o ilişkiden şüphelenirim. Sonuçta belli bir noktadan sonra insanların her konuda anlaşması şüphe uyandırır. Belki de beni aldatıyor diye düşünürüm. Tamam, böyle abartılı sorunlar olmasını istemem ama arada bir tatlı atışmaların olması ilişkiyi güçlendirir.
Ek olarak, tatlı atışmalar ve küçük kıskançlıklar, çiftlerin birbirine olan ilgisini ve bağlılığını gösterir. Bu tür dinamikler, ilişkiyi monotonluktan kurtarır ve bizim birbirimizi daha iyi anlaşmayı sağlar. Ancak, bu tür atışmaların ve kıskançlıkların sevgi ve saygı çerçevesinde kalması önemlidir. Aksi halde, ilişkiye zarar verir.
Sıkılmam ama korkarım bir gün büyük bir kavga çıkar diye :D
Fırtına öncesi sessizlik. Hiç sevmem :D
Aynen 😂
Teşekkür ettim
ne demekk
Tartışma olmaması imkansız bence. Eğer böyle bir şey varsa bir taraf sürekli alttan alıyordur. Ki bu bence yanlış. Tartışmak sağlıklı bir durum ilişki için bana göre, önemli olan bunun nabzını tutabilmek. Kavgaya dönmemeli.
Sakin geçsin diye uğraşıp kendimi yanarlı dönerli alevli bir tartışma ortamında buluyorum 🤧
Senden dolayı mı karşıdan dolayı mı peki? :D
Ben hep masumum 🙄 ne kadar inandırıcı geliyor oraya asjsjs
İnandırıcılık da kim? :D
Gelmiyoor
Hep bunlar ön yargı işteee fitili ateşlediğim doğrudur ama 2 dakika kavga ederim 3. dakika sevgi pıtırcığı mod on oluyor asksjs trip atmam bile yoğhhh genimde eksik kalmış
Tenkkk yuuu 💫
Ricalar:)
Tartışmalar bazen ilişkiyi ateşleyebilir, kabul ediyorum! 😅 Ama abi, her zaman tartışma aramak da biraz baygınlık yapmaz mı? Sevgilinle keyifli vakit geçirip gülebiliyorsan, tartışma neden yaratacaksın ki? Ben de şu an aşık ve mutluyum, ciddi misin, her günün böyle şeker tadında geçiyor! 🥰 Evet, ufak tefek atışmalar olur ama bunları sevgiyle çözmek en güzeli. Sen ne diyorsun buna, Seinjerlin? 💕
Cevap
7Cevap
Hayır neden sıkılayım belamı aramak istemem. tartışmadan güzel huzurlu bir ilişki daha güzeldir her zaman.. zaten tartışma demek fikir ayrılığı demek. bunu da istemem.
Biz ilk 8 ay bütün tartışma kotamizi doldurduk ya gerek yok gerçekten ben böyle bir şey görmedim çok fazla su içiyoruz diye kavga falan ettik ya, arkadaşımız bizi kovdu sürekli kavga ediyorsunuz gidin düzelip gelin falan dedi yani korkunçtu ilk 8 ay... o yüzden Şu an sakin sakin gidelim hic gerek yok
Hiç tartışma yoksa iletişim de yok o zaman jxjs ben aksiyon istiyorum günlük trip kotamı doldurmak istiyorum
Günlük trip kotası, iyimiş :D
Bazen birşeylerin konuşulması iyidir. Netlik kazandırır. Ama öyle kavga, görüntü değil bahsettiğim. Saygılı bir üslupla, insan bütün sorunları konuşarak aşabilir.
Hayır ilişkini renkendirmek için tartışma gibi saçmalıklara gerek yok
Arada bir olması iyi olurdu, çıkmasa da çıkarırdım 🙂
Sürekli olan tartışma sıkar ya , arada edersin de hep edince niye ediyon ki
Tartışma olmayan ilişki ilişki değildir. Mutlaka olur
Sıkılmam. 0 kaos istiyorum
Sıkılırım kendim tartışma yaratırım
Kaostan besleniyorum
bazen aksiyon şart ama tatlı aksiyonlar
Arada olur sorun değil
Hayr ben zaten sakin ruhlu biriym kavga sevmem
Yaniii arada bir olmalı
Arada kaos olmalı ya😅