3 aydır konuştuğum ve bu üç ayın ilk ayı düzenli buluşup konuştuğum ama son ayı soğukluk oluşan ara ara konuşup görüşen adam?

3 aydır konuştuğum bir adam var bu adamla ilk ay düzenli mesajlaşma arama ve buluşmalar yaşadık ve bir gün eğlenmeye clube gittik orada beni öptü ama ben karşılık vermedim alkolün etkisinden dolayı olmuştur diye düşündüm izin vermedim. Bu olaydan sonra sohbet azalmaya başladı görüşmeler kesildi ve 1 ay boyunca hiç görüşmedik sadece ara ara kısa kısa mesajlaştık böylece 1 ay daha geçti ve adamı tanıyalı iki ay oldu. Şimdi ise üçüncü aydayız adamla dün akşam tekrar buluştuk ilk önce biraz sohbet ettik sonra eğlenmeye gittik bu yine bana ufak ufak sırnaştı bu sefer bir tık izin verdim ama ileriye asla gitmedi sonra biraz arabada sohbet ettik ve bana ilişkilerinde isim koymaya korktuğunu zaten bir kızla beraber aylarca vakit geçirip gezip eğleniyorsam onunla sevgili gibi oluyorum illa isim koymak gerekmiyor ki falan diye söyledi. Benimle beraber tatil planı eğlence planı gezi planları yaptı hatta ben ağustosta tatile gidicektim bana gitme beraber gidelim dedi neyse ve bu sabah oldu adam ortada yine yok😅 sadece günaydın mesajı attı o kadar ben bu erkek kafasını anlayamıyorum işte şimdi bu durumda adamın bana yazmaması için ne gibi bir sebep var.

3 aydır konuştuğum ve bu üç ayın ilk ayı düzenli buluşup konuştuğum ama son ayı soğukluk oluşan ara ara konuşup görüşen adam?