Aşk İlişkileri Konuştuğum adamla bir aydır yazıştık son iki gece? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Görüntülü konuşalım işte. Yataktan bahsediyor. Utanıyorum. Hoşlandığın neler dedi. Napicsm? Güncellemeler1 yıl Benim sevişme birleşme bir saat sürüyor dedi hep belden. Aşagı Konuştuğum adamla bir aydır yazıştık son iki gece? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Bunlar ozel seyler konuşmayı sevmiyorum de. 0 0 Yorumla
patentsizim Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Onun niyeti başka kaç kendini kurtar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ciddi yoldayız halası bilegeldş Yorumla patentsizim 1 yıl Şüpheli durum eğer gerçekten ciddiyseniz özgürce konuşabilirsin ama yoksa hiç bulaşma Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Utanma içinden geleni konus 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sen utandıysan.. ahahah.. profesyonellerde utanırmı.
Bunlar ozel seyler konuşmayı sevmiyorum de.
Onun niyeti başka kaç kendini kurtar
Ciddi yoldayız halası bilegeldş
Şüpheli durum eğer gerçekten ciddiyseniz özgürce konuşabilirsin ama yoksa hiç bulaşma
Utanma içinden geleni konus
Olaylar başlıyor