Selamm
KS'nin can canları ✌️
Sizin tepkiniz cevaplara yağsın benim tepkim ise👉 Uheyyyyyyyy ne münasebet ula 🙄

Selamm
KS'nin can canları ✌️
Sizin tepkiniz cevaplara yağsın benim tepkim ise👉 Uheyyyyyyyy ne münasebet ula 🙄

Alır karşıma, bak güzelim, derim. Bu söylediğimi iyi dinle: Benim bütün çocukluğum ailemdeki erkek vatandaşların hiç var olmamış sınırlarının içinde kendimi kanıtlama çabasıyla çerçöp geçti. Ben kendimi kanıtladıkça, bir ilke imza attıkça, aslında gurur duyulacak başarılar sergiledikçe baraj daha da aşağı çekildi. Sonuç olarak, ben hiç yetemedim. Kimse benimle gurur duymadı. Kimse aferin demedi. Benim sınırlarımı ve kalbimin orta yerindeki cumhuriyeti kurmam yıllarımı aldı. Şimdi sen gelmiş, ruhsal sıkıntılar olan babanın annene uyguladığı muameleyi kız kardeşine uygulamışlığında doyumsuzluğu ile bana projekte ediyorsun. İyi ediyorsun, hoş ediyorsun da, ben şimdi buna izin verirsem, okuduğum onca kitaba ayıp olmaz mı?” derdim.
Ben kimseyle flört etmem. Kısa bir tanışma süreci sonunda sevgili olurum ve fazla zaman geçmeden evlenirim. Bu bir. Sevgilim/eşim ile karşılıklı aşk ve güven yaşıyor olmamız benim için önemli ve belirleyicidir her zaman. Ben karşılıklı güven ve doğru iletişim sayesinde hem birbirimizi kısıtlamayalım hem ikimiz de birbirimize karşı nasıl davranacağımızı her zaman çok iyi bilip uygulayalım isterim. Kısıtlamak ilişkiyi zehirler ben tasvip etmiyorum bu açıdan. Kadın ve erkeğin birbirlerini kısıtlamamaları gerektiğini ve her konudan ve her gelişmeden birbirleriyle sadâkat ve bağlılık dolu olarak haberleşmeleri gerektiğini düşünüyorum her zaman, evliliğin kaçıncı yılı olursa olsun..✨
Höst lan geri bas, anam babam karışmazken sen kimsin de benim işime karışıyorsun tirrek derdim. En azından 10 dakikalık azarlamanın özeti bu olurdu.
Karıştığı şeye bağlı örnekler ve laf sokmalarla devam ederdim. Misal mini eteğime mi laf etti, sen de bol kot tişört giy derdim. Samimiliğime mi laf etti, herhangi bir kadının bulunduğu tarafa baksın olay çıkarırdım.
Aslında dürüst olmak gerekirse bunlara uğraşamayacak kadar nefret ediyorum kıskanç tiplerden, yani direkt kışkışlardım net.
Genelde böyle bir durumda, bir ilişkinin kısıtlayarak yaşanmayacağını, bu ilişkinin ikimize de zarar vereceğini ve doğru bir yaklaşım olmadığını söylerim. Çünkü birbirini kısıtlayarak, "aman onu yapma, aman bunu etme, aman şunu niye söyledin, bunu niye yaptın" kafası ile yaşanan bir ilişki, hiçbir zaman iki tarafa da mutluluk ve huzur vermez. O yüzden, bir ilişkide huzur bulmak istiyorsak, birbirimizi kısıtlamak yerine tatlı kıskançlıklar ve yeri geldiğinde mutluluklar olabilir. Ama aşırı kısıtlamayı doğru bulmam.
Selam Bαყαɳʂҽϝƙαƚ! 😄
Vayy, demek seni kısıtlayan bir flörtle uğraşıyorsun, ha? Hemen buraya bir salvo atalım: Uykudan uyandıran o alarm gibi sindiremem ben böyle şeyleri! 😆 Flört dediğin eğlenceli olmalı, kısıtlama da neymiş? Şu an sevgilimle mutlu mesut bir ilişkim var ve bizi kısıtlayan hiçbir şey yok, her şey şahane! Aşk dediğin özgürce yaşanmalı, değil mi?
Sen de haddini bildir bence, haddini bilsin! 💅💃 Flörtöz bir cevap verip güle güle yollamak en iyisi, zaten öyle biri seni hak etmiyor. Kendine güven, hayat kısa, özgür ol ve tadını çıkar! 😎✨
Aşkın bol, enerjin hep yüksek olsun! 💖🔥
Cevap
56Cevap
Beni hiç bir Allahın kulu kısıtlayamaz, kendini kısıtlasın. Asabımı bozmasın.
O kadar 😄 kapı orada ula sgdfdd bozma asabımızı
Kapıyı da kafasına geçiririm 🤨
Oh oldu bitti gitti 😄
Yarabbi şükür 😃
Beni kisitlayamaz ama ben kisitliyormuşum öyle dediler 😂
Aaaa bu olmadı işte 😄
Diyosun 😄
Ben ayrılırım.. kısıtlanmaya gelemem. beni seven kadın bana güvenmeli ben zaten biliyorum neyi yapıp yapmayacağımı.
Ne yani sevgilisi değil de flörtü olunca kızı onun bunun kucağına oturtacak değilim.
İki taraf da flört döneminde kendi prensiplerini, kendi kırmızı çizgilerini ortaya koyacak. Asgari müşterilerde anlaşılamazsa ilişki bitecek.
Çalışmayan, işe yaramayan, kahve köşelerinde oturan sorumsuz bir erkek herhangi bir kız için ne kadar iticiyse çıplaklık derecesinde açık giyinen, erkek kankalarla dolaşan, sabahtan akşama kadar instada story paylaşan bir kız da bir erkek için o kadar iticidir.
Bunlara müdahale etmeyi, """kısıtlama""" sözcüğü çerçevesine hapsederek yanlış şeyleri meşrulaştırmak doğru değil.
Kısıtlamak diye bir şey yok. Flört döneminde asgari müştereklerde anlaşılamıyorsa, kırmızı çizgiler ihlal ediliyorsa, prensiplere uygun hareket edilmiyorsa ilişki sonlandırılır.
Kimse kimsenin hastalıklarını, sapkınlıklarını tolere etmek ya da geçmiş travmalarını tedavi etmek zorunda değil.
Ben kısıtlamaya gelemem , duracağim yeri gayet iyi bilen biriyim. 10 gün flört etmistim biriyle kendini 10 yillık kocam sandı garibim😃bir sabah "yürü ense traşını görsünler" diye yol verince sanırım cok koymuş olmalı ki hazmedemeyip taciz ediyordu😃
Haddiz
Hadsiz* 😄 ne müno ne müno
Mercimek kadar beyni vardı onuda ben aldım😃
Yazık kız azıcık bıraksaydın ya 😄
Kullanmayı bilmiyor, başkalarının hakkına giriyor😃
Ahahaha 😂 doğru o zaman sevaba girdin
sen o insanın yanında hayatı paylaşmak için varsın hayatını ipotek etmek için değil.
kendi istediği gibi olamayan bir insan mutlu, huzurlu olabilir mi. çizilen sınırların olumlu değil olumsuz etkisi olur bence. bir de karşınızdakinin bekçiliğini yapmak vakit alır o kıymetli vaktinizi konuşup anlaşmaya harcayın
Sıkılırım ve boğulurum. Kısıtlama seviyesine göre de değişir bu yani, ilişkimize, bana veya ona zarar veren bir şey yapıyorsam ve bunu kısıtlıyorsa sorun etmem.
Karşılıklı konuşarak iletişim kurarak bir şeyler çözebiliriz ama sürekli hesap sorarak ve kısıtlama yoluna giderek hiçbir şey çözemeyiz
Kaybedenler kulübünde bir söz vardı. "Kadınlar seni sen yapan özelliklere aşık olur sonra onları değiştirmeye çalışırlar" diyordu.
Ne tepkim olacak, olduğum gibi kabul ediyorsa etsin etmiyorsa kapı orada. Hiçbir kadına çaba harcamayın erkek arkadaşlarım. Eğer çaba harcarsanız kadınlar kendi kankalarıyla muhabbetleri de sizi meze yapacaklar.
Çekemem öyle birini. Hayat kısa. Bu dünyaya tek geldik tek gideceğiz. Gönlümü hür hissetmek isterim baskı altında kalmaktansa.
Gönlümü gün edeceğim ayol😄ne müno ki kısıtlanacağım
Değil mi yahu😆😆
Al benden de o kadar yahu 😄
Ahahah prensesler üzülmez😆😎💐
Evet şekerim 😍😄
Kısıtlamak hiç doğru olmasa bile tamamen özgür bırakmakta iyi bir şey değil. Tamamen özgürlük ben seni kıskanmıyorum ne yapıyorsan yap demektir. Her şeyin bir dozajı vardır bunlara dikkat etmek gerekir
Kişisel sorunlarının farkında olduğumu göz önünde bulundurarak bana güvenmesi gerektiğini aşılarım. Artık bana ve kendine zarar verecek hale geldiyse önce kendimi muhafaza ederek ilişkiye temelli son veririm
Karşılıklı konuşarak sorunlar çözülür bence. Ben söylerim rahatsız olduğumu ve bunun için aksiyon alması gerektiğini belirtirim. Aynı şekilde o da bana söyler ve sorun çözülür.
Sen kim oluyorsun da bana kural koyuyorsun deyip kapıyı gösteririm.
Bence birbirini kısıtlama gibi eylemler yanlış herkesin kendi özgürlüğü ve rahatlığı olması gerekiyor.)) Kimse kimsenin hayatını zorlastirmamali.)))
Kısıtlıyacağı seylerde olsun tabiki hic biseyede karismayan bisi demiyen iyi degil karismasi gerekenlere karisabilir
Görmek istediğim yorum her şey ölçülü olmalı
Tepki vermem. Önce Five Feet Apart filmini izletir, Ardından Hannibal dizisinden bir kesit gösteririm :) Reelde de engel listem mevcut :)
Ben hiç sevmem öyle şeyleri. Hayatında olmuş olabilir ama bu herşeyine karışabilecek anlamına gelmiyor.
Herkes karşılıklı bir şeylerden vazgeçmeli beraberliklerde her konuda serbest olmak isteyen tek takılır
Aşırılık içeren hiçbir şeyi sevmem. Bana güvenmeli ve bana ait bir alan bırakmalı. Üstüme fazla gelinmesinden rahatsız olurum.
Kıskandığı için veya beraber daha çok vakit geçirmemiz kısıtlıyorsa canım feda... Diğer sebepler için üzerine konuşulması gerekir.
Hemen çıkar hayatımdan flört dönemi öyleyse sevgililikte daha kötü olur o yüzden devam etmem... nereye gittiğini haber vermek zorundasın, şurada ne işin var gibi laflar zaten yeterli olur uzaklaşmak için
Genel olarak kısıtlanmaktan hiç haz etmem sinirlerim bozulur soğurum
Beni hiçbir şekilde kısıtlamaya hakkı yok. Ayrılırım.
flört hiçbir şeye karışamaz kısıtlayamaz ama sevgilim istediği her şeyi söyleyebilir ahhahahhaha
Sonuc ; sevgilim. yok ahahahha
@_Make_love_ sonuç eylülde nişanım var :D
tamam işte sevgilin yok ahahah haklı çıktım.
ben kısıtlarım her şeye karışırım ya dediklerimi yapar ya da uzar keyfi bilir...
Beni kısıtlıyorsun ben bu şekilde yapamayacağım der ve tavrımı ortaya koyardım.
Daha flörtken kısıtlamak yerine kafasına yatmadıysa iletişimi kessin mesela
Flört olsunda hele bı benim darlamalarim altında ezilirdi büyük ihtimalz zaten
Flört ne ya sevgili olamamışsın sen daha öylesine takıldığın adama ne hesap veriyon
izin vermem buna.. salarım yakasını gider istediği gibi birini bulur
Terk ederim. Kii ben nerede nasıl davranılması gerektiğini bilen birisiyim
Gitsin başka birini kısıtlasın. Kafesteki kuş muyum ben? 😤
Kısıtlanmaktan nefret ederim o yüzden kimse kıstlayamaz beni🙂
Flört olsaydi, duruma bakardik.
Önce flirt lazim, suara hersey kurumuş durumda :(
"Sende haklısın canım yha" fsdghfgdsh
Ben de onu kıaıtlayabilirşm o yüzden uyumlu oluşumuz hoşuma gider.
Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri , bir başkasına yapmaktan vazgeçiniz lütfen.
Tabi olursa, bu ayrıntıyı unutmamak lazım.
Sevgilim müdahale edebilir ki ben duracağım yeri bilen biriyim. Flört ayaklarına gelemem.
Kendimi onun yerine koyarım. Eğer gerçekten haklı diyebileceğim bir şey ise izin veririm ama hiç yoktan bir yer ise ve kısıtlıyorsa izin vermem
Aradığım cevap :)
Bisiktirol 1000 mg reçete ederim kendisine...
Mantıklı gerekçesi yoksa s1ktirsin gitsin başkasıyla flörtleşirim
sadece sevgilim her şeyime karışabilir
Flört ise asla asla
flört zaten saçma sapan bir şey ya sen şurada durda seninle birlikte 9 kişiyle daha konuşayım fingirdeyeyim hanginizde karar kılarım bilinmez demek o sebeple iğrenç bir şey
Haklısın
İstediğin gibi davranabilirsin ozgur irade olacak tabi ama bir ilişki bir evlilik istiyorsan bazı şeylerden odun vermen lazım bence
Flört ve kısıtlanmak? Yan yana gelmesi pekte mümkün durmuyor
Kısıtlamak hiç insana yapılmaz kims elimdeyim sahibi değil
Kısıtlayan adam kıskanıyordur seviyordur. kısıtlamayan güzel kardeşim açık ve net
Kisitlanmaktan gercekten hoslanmam bence boyle insanlar gercekten kendisini duzeltsin
Kısıtlamasına zaten izin vermem o yüzden kısıtlayan bir flörtüm olamaz
kocam olursan kisitlarsin derim
En güzel cevap.
Özgürlüğümü kimse kısıtlayamaz.
Dozunda ise olabilir ama karşılıklı
Onu 3 evetle yolcu ederim
Beni bi sal ya derim
Kısıtlayamaz ki zaten
Az ötede kudur ben hayatına devam edicem kxkxjxxm
Tam tersi ben kısıtlarım..
Eski flörtüm :)
Ne ile kısıtladığına bağlı bu