Sizce dönerse affetmeli miyim nasıl bir tavır sergilemeliyim?

2.5 yıllık sevgilim 3 hafta önce durduk yere ben evliyim dedi (annesiyle yaşıyor ve evde başka kadın olsa bu zamana kadar mutlaka anlarım dikkatli biriyim gözümden kaçmazdı) şakasına dediğini bildiğim için güldüm geçtim iki güne "evli filan değilim" dedi sonra aradan 3-4 gün geçti tekrar "ben evliyim ama çocuğum filan yok" dedi bende "iyi Allah mesut etsin İnşallah" dedim ve insan şüpheleniyor acaba diyor yani " evliysen daha fazla konuşmayalım evli adamın numarasının rehberimde işi yok numaranı siliyorum" dedim "silersen engellerim" dedi "engelle daha iyi olur "dedim engellemedi ertesi gün hiç konuşmadık sonraki günün sabahı bana bulunduğum şehrin (uzak mesafe ilişkisi) otobüs kartıyla video attı bende wp den aradım çaldı çaldı açmadı sonra ses kaydı attım "benim evli bir adamla işim olmaz git eşinle konuş gül eğlen benimle muhattap olma evli bir adamla konuşmak istemiyorum muhattap olmak istemiyorum evli bir adamı hayatımda istemiyorum beni rahatsız etme" dedim aradan birkaç saat geçti baktım numarasını değiştirmiş sizce birgün geri döner mi dönerse tekrar evli filan değilim derse bu dengesiz davranışı yüzünden ona çok kızarım ve bir anda 2.5 yıllık ilişkiyi numarasını değiştirerek kaçmayla bitirmek istediği için ki birgün geri yazma ihtimalime karşı numara değiştirdi bu yüzdende hiç olmadığım kadar kırgınım kendisi geri dönerse sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

Sizce dönerse affetmeli miyim nasıl bir tavır sergilemeliyim?