Sözlüm benden ayrıldı pişman olur geri gelir mi?

Benim hikayem bundan 2 sene önce basladi almanyada bir düğünde tanismistik ikinci günü onunla cikmaya basladik sözlüm yaşı küçüktü ve ilk erkek arkadasida bendim20 yaşında cok mutluyduk birbirimize o kadar sagdik bir çift tik ben başka ülkede yasiyorum osa almanyada her ay gidip gelirim 2 veya 3 günlüğüne her istediğini yaptim yok demedim bir problemiz vardi onun inadi bunu aileme acildim konuştum evet derdi ama yine yapardi kendi ailesiyle konusurdum annesi cahil derdi cekilirdi kenara ve gecen ay dışarı cikmis benden habersiz 2 gün ortadan kayboldu tel.hic cevap vermedi mesaj attim yine cevap vermedi bende o sinirlen kalktım küfür ettim ertesi günü bana yazdi bitti diye ve bu yazdığım küfürü ailesine gösterdi tamamen bitirdiler ailesiyle konuştuk yapici olun diye ailesinin dediği kizim nederse o mantiken bitirmiş 1 aydır yapmadığım şey kalmadi dönmesi için numarasini degistirmis ulaşamıyorum ve etrafindaki insanlarin konuşmalarına çok kanan bir kişiydi ve son duyduğum şey sevgisi varmış ama herşey sevgi değilmiş beni bir yabancı olarak goruyormus ben onun için işimi bıraktım herseyimi biraktim duzenimi bozdum o benim bir lafima bitirdi hiç kiyamazdim hep hatalarıni kapattım ne yapmalıyım bana aşık olan kadın
Sözlüm benden ayrıldı pişman olur geri gelir mi?