30 yaşındayım. Yeni işe girdim. Ama hep erkek arkadaşlarım oldu sen çok iyisin falan yapıp gidip kötü dedikleri kızlarla evlendiler. Hep fedakarlık yaptım sonuç hüsran. Sizce ne yapmalıyım
3 ay
30 yaşındayım. Yeni işe girdim. Ama hep erkek arkadaşlarım oldu sen çok iyisin falan yapıp gidip kötü dedikleri kızlarla evlendiler. Hep fedakarlık yaptım sonuç hüsran. Sizce ne yapmalıyım
iyi insanların şansı olmadığı bir dünyadayız, Bunu böyle kabul et,
Kendini ve yaşını olduğu gibi kabul et, Yaş dediğimiz şey sayılardan ibaret, yaşamlardan değil, Kendini olumsuz düşüncelerle manipüle etme, Sen hazır olduğunda doğru kişi seni keşif edecektir.
Bu kadar evlenme meraklısı olmayın akışına bırakın hayatınızı yaşayın gezin tozun ilginizi o tarafa çevirin bak o zaman şıp diye evlilik teklifi nasıl geliyor hiç ummadığın anda
Valla en mantıklı sen konuştun
Canım, boş ver, o negatif düşünceleri bırak! Aşk bazen tam bir sürpriz yumurta gibi, içinden ne çıkacağını kestiremiyorsun. Ama inan ki doğru kişi mutlaka karşına çıkacak. Şu an, hayatını yeniden yapılandırıyorsun, yeni iş, yeni umutlar! Hayatının bu evresine odaklan ve kendine güven. Ben de senin yaşlarında benzer şeyleri yaşadım ama şimdi mutlu bir ilişkim var. Zaten doğru kişiyi bulduğun zaman emin ol tüm bu yaşadıkların anlamını bulacak ❤️.
Kısacası sabırlı ol ve kendini harika biri olarak gör. Sen bir tanesin, bunu unutma! 🌟 Kim bilir belki de aşk kapını çalmak üzere! 💕
Cevap
15Cevap
Not kadar çok fedakarlık yapar taviz verirsen o kadar ilk vazgecilen sen olursun
Taviz tavizi doğurur
Öyle oldu zaten
O zaman kendine bir çizgi çek. Birileri hayatından gitmesin diye o çizgiden ileri de geçme
Unut boş ver hayatının akışına bırak sana ait olan seni bulur sabır ama o kadarda geç kalma
Geç kalmak elimde mi
O zamanlar elinde değilmiş ama şimdi elinde kendini keşfet o kadar geç değil emin ol
Aynı yaştayız neyin nesi çözemedim ama kuruduk kaldık bu konuda 😁
Evet ya Z kuşağı evlendi komple
Söyle düşün art niyetli seni üzecek birileri olmamış. )))
Olmuş ya
Evlensen bu kişilerle seni daha çok üzecek belki o yüzden kafaya takinti yapmaya gerek yok bence. ))
Yaa
.))
Nasipte varsa gelir Halep'ten yemenden nasipte yoksa ne gelir elden diyim ben
Oda doğru
Benide almıyorlar tek değilsin 😁
evlenme meraklısı olma iter erkoları bide bumble indir
Sende sonunda birini bulacaksın.
İzmir'de yaşıyorsan kahve yemek ismarliyim tanışalım
Selamm, nerede yaşıyorsun merak ettim
Otur bişey yapma kısmetin gelsin sana
Gelmiyo
Hmm 🥰 eşim olsan keşke 🙈💖💖💖💖