Sizce Evlenemeyecek miyim?

Korkmaya başladım artık evlenemeyeceğim diye.

Yaşım 33 oldu. Doğru , dürüst, sevgilim de olmadı, hep sanal, hep sanal, gerçek hayatta bir iki buluşmalı, sevgililerim, falan oldu. Hep kısa sürdü. Aşk konusunda iyi değilim sanırım. Kızlar nedense istemiyor. İlk başta isteyen bile, sonradan vazgeçiyor. Görücü falan denedik. orada da, kızlar beni tanımadan, benim hakkımda, girişken biri değil diyor. Haklılar, girişken olsaydım, kendim konuşurdum, aileye, çevreye baktırmazdım. Ayrıca düz işçiyim. Okumadım. Liseden terkim. Zamanında evlendirmediler, şimdide, evlenecek kız bulmakta zorlanıyorum. Evim var çok şükür de. Her evi olana gelmiyor kızlar. İlle güzel bi mesleği olsun, iyi bi maaşı olsun, evlenince rahat edeyim, diye düşünüyorlar. Haklılar da. Evlenirsem maddi zorluk illahaki çekeceğim. Oyüzden kendimi uzak tuttum evlenmeye. Ama artık yaşım da geldi. Düzenli biri olsun, ömürlük olsun istiyorum. Bi yandan da korkuyorum, aldatılma, mutsuz olma, kafa dengi birini bulamama, vesayre. Ne söylemek istersiniz bana? Evlenemeyecek miyim? Yoksa nasıl evlenebileceğim?

Sizce Evlenemeyecek miyim?