Avuntucu Nebahatlik yapmayin dürüst cevaplayın. Ben çirkinim boyum kısa diye beni kimse sevmez kime teklif etsem sen kimsin be hoduk der reddeder beni kendine mi layık gördün diyip depresyona girer topukları kıçına vura vura vura kaçar. Hal böyleyken hiç evlenemez miyim acep?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Merhaba
Boyuna uygun olan kişiler ile dene
Ayrıca hiç evlenemezmiyim deme önemli olan gerçekten evlenmek mi? Neden evleniyorsun ayrıca boyundan dolayı mi
Senin boyundan uzun mu bütün kizlar
Kendine güven bi gerisi gelir00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
1Cevap
- +1 yıl
Evlilik erkeğin elinde olan birseydir arkadaşım. şu an belki kimseden yüz bulamıyor olabilirsin ama 30 yaşına geldiklerinde o yaşıtın olan kızlar peşine düşer merak etme
26 Yorumla- +1 yıl
Adamı boşa avutma kızlar anca onu parası olursa parasını yemek için ister bir kaç sene parasını yer boynuz takar
- +1 yıl
@Sapdogdumsapölcem parasi olursa once tipini duzeltir kendini de geliştirir ve parasını da göstermezse o zaman parası için seçilip sonra da boynuzlanacak adam olmaktan kurtulur. Erkekler olarak ne kadar şanslı olduğunuzun farkında değilsiniz. Biraz kendinizi tanıyın ve sağlam durun
- +1 yıl
@Xhshshsh cirkin kısa kadını ancak aşık olabilecegi kadınla olamayan erkekler cinsel hayatları düzene girsin diye evlenmek için isterler. Cinsel obje gördükleri icin yani aşık oldukları için değil. Erkek ise öyle değil. Boyu kısa olabilir ama bir kadının kendisine aşık olmasını sağlayacak başka nitelikler kazanır ve kendisini gerçekten seven kadınla birlikte olabilir.
- +1 yıl
@Xhshshsh sen hala dediğimi anlamamışsın. Belli ki erkekligi sadece tipten paradan ibaret gören birisin. Bu kafada olduğunuz sürece kaybetmeye devam edeceksiniz üzgünüm
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Evlenmek için evlenmek istiyorsan illaki evlenirsin ama ask evliliği bekleme bu devirde aşkın modası geçti
Boyun kaç bu arada?09 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Normal bana göre baskboll ve yüzmeyi dene istersen faydasını görürsün 24 yasa kadar uzuyo dedi uzmanlar
- Cevap sahibi+1 yıl
160
- Cevap sahibi+1 yıl
Yoo hic istemiyorum evlilik düsünmüyorumm
- Cevap sahibi+1 yıl
Sevgili olabilir ama evlilik düsünmüyom
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
ben de evlenebileceğimi düşünmüyorum memelerim çok küçük yok gibi kendimi kadınsı hissedemiyorum böyle kızı kimse istemez
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
karı milleti beğenmez kardeş hiçbişeyi boş ver elin orspularının günahına dahil olma bu senin için daha iyi
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Evlenirsin o kolay ama aşk diye bir şey olmaz karşılıklı sevilme yaşamazsın
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bıktım sürekli senin bu tarz sorularını görmekten. Ciddi anlamda yardım alman gerekiyor. Böyle bir düşünce yapısıyla ne hayattan zevk alırsın ne de başka bir şey yapabilirsin.
11 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi