gbi birşeyler var bunda.
Bir daha yazdığında görüldü mu atayim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer gbi birşeyler var bunda.
Bir daha yazdığında görüldü mu atayim?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Gerçekten işi yoksa konuşmayı kes, önceliği değilsin.
Yeni işe giriyor toplantılar falan oluyor, yoğun biraz fakat yine de bazen kaçırıyor.. ki kendisi yazıyor güzel davranıyor, ve o mesajlaşmada kötü olduğunu kendisi söyluyor, hani kısır bir döngü var bende bazen açıyorum sonrw unutuyorum sonra unuttuğumu hatırlıyorum me açıklama yazıyorum gibi..
He öyleyse bence bu durumdan sıkıldığını söyle.
Tatile gitmiştim biraz ne zaman döneceksin gibi vs yazıyordu.. şimdi merak ediyorum ona aynısıyı yapsam nasıl olur?
Bir iki kere yaptım aslında o da görüldü attığımı farkında olmadan başka bir şey yazmaya başladı başka konuya girmişti..
Bir daha bir şey diyince ben mi görüldğ attıp kaybolayim ki kendisi arasın sorsun.. anlamadım
Anladım.. dile getiririm hoş bir şekilde sonra ne yapıyorsa yapsın :) teşekkür ederim
Yapabilirsin bunu 🙃
Dile gitirmek olanı mı direk kaybolmak mi mantıklı :)
Bence dile getir konuş ya
Keşke konuşarak her şey çözebilsek.. denerim yine de.. teşekkür ederim size
Rica ederim olmazsa git saklan
Mesajı hala açmadı ve ben kendimi sorgulamaya başladım neden? Bu çok fazla. Çok saygısızca.. ki ben sadece olgun ve saygılı davrandım ona. Zorlanıyorum sormamak için.
Hani geçen gün hikaye atıyorum hemen kalp atıyor, ondan once konuşuyorduk görüşüyorduk.. dun konuşmaya başladık bi mesajımı açmadı.. hala mavi tık yok.. bu ne yani..
Engelliyorum 10 dakika içinde dönmezsen yaz dönmezse bas engeli uğraşma
Ya onu baskılı değilim ben sevmiyorum, ne olurda olsun güzel bir şekilde konuşmak isterrdim. Hele ki ben uzun zaman yalnızdım bunu da biliyor. 2 sene sonra o geldi hayatıma, görüşmeye başladık, yaşanmışlık oldu, daha çok konjşmaya başladık, hep burdaydı, dün ne oldu anlamadım bu davrnış nedir? Görmemiş gibi? Buna ne yapayim ben? Hani aramızda bir şey olmasaydı başka davrwnırdım ama oldu ve yakınlaştık.. Ben sadece anlayamıyorum neden? Dun konuşurken mesajımı aniden öyle bırakacak kadar ne oldu da hala cevap yok. Sormak ve sormamak arasında kaldım. Sormazsam kendisi yazınca ne derim.. ama deliririm çünkü bu durum beni üzdü
Arasana?
Telefonda arayim mi? Ne diyim sence? Hani normalde güzel konuşan biriyim fakat bu beni üzdü ve yanlış bir şey söylemk istemem
Bana dediklerini ara ona söyle
Yazmak ve aramak arasında kaldım çünkü telefonumu açmazsa daha çok üzülürüm. Analamadım hiçbir şey...
Açmazsa engelle
Arayacağım şimdi evet.. o yaşanmışlıklar sonra yazmalar sonrw böyle bir davranış çok saygısızca bir şey dayanamıyorum
Aynen kardeşim
Sen de ona ayna ol. Ne yaparsa öyle davran
Şimdi diyorsun ben kaybolayim komple kendisi yazınca :)
Evet. Ne yaptığının farkına anca böyle varır
Anladım teşekkür ederim.
Sadece şunu da sormak isterim, önce yaptığı şeyi saygıszlık olduğunu dile getireyim mi sonra da saçmalarsa kaybolayim.. yoksa direk kaybolma mı
Hayır bir şey söyleme. O sorgulayacak, noluyor falan diyecek. Amaç önce ona dedirtmek
Anladım, zaten bir kere söylemiştim anlamadı, açıklama ile geldi fakat yine yaptı. Görüldü atarım bakalım :) tekrardan teşekkür ederim
Rica ederim, iyi akşamlar ☺️
Mesajı hala açmadı :) ve ben kendimi sorgulamaya başladım neden? Bu çok fazla. Çok saygısızca.. ki ben sadece olgun ve saygılı davrandım ona. Zorlanıyorum sormamak için..
Hani geçen gün hikaye atıyorum hemen kalp atıyor, ondan once konuşuyorduk görüşüyorduk.. dun konuşmaya başladık bi mesajımı açmadı.. hala mavi tık yok.. bu ne yani..