Çok değer verdiğim bir insan tartışma sonrası mesajlarıma cevap vermiyorsa ne yapmalıyım?

Bundan bir iki gün önce bir nedenden dolayı tartışma yaşadık öfke anında ister istemez insan kendini tutamıyor kendisi de buradan birisi üye ismini paylaşmak istemiyorum fakat kavga esnasında bayağı gerildik sonra engelledi sonra ben gizli kullanıcı olarak sorusuna yorum yazdım. Tabii öfke ve sinir anında yazılan kelimeler olduğu için bana fazlasıyla kırıldı. Dün de tekrardan kendisinden özür diledim. Hiç gerek yok boş ver kırılmadım özür dilemene de gerek yok dedi ama kırıldığını ben biliyorum mesajlarımı görüyor dönüş yapmıyor görüldü oluyor cevap vermiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum?

Çok değer verdiğim bir insan tartışma sonrası mesajlarıma cevap vermiyorsa ne yapmalıyım?

22 Şubat , 2026 Pazar 18.17

Güncellemeler
3 ay
Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Çok değer verdiğim bir insan tartışma sonrası mesajlarıma cevap vermiyorsa ne yapmalıyım?