3 kez mesaj attım görüldü atıp cevap vermedi
Bana kırgınmısın dedim kırgınsan böyle kalmanı istemiyorum dedim ona bile cevap vermedi
Bu durumda bana ne yapmak düşer
3 kez mesaj attım görüldü atıp cevap vermedi
Bana kırgınmısın dedim kırgınsan böyle kalmanı istemiyorum dedim ona bile cevap vermedi
Bu durumda bana ne yapmak düşer
Bende buna benzer kişilere denk geldim yapacağını yapmış yazmışsın zaten boş ver değmiyor sonra üzülen biz oluyoruz o sana yazarsa sende cevap verme engelle gitsin
Benim eski sevgilim olur gibi aynısını yaşadım çok sinir bozucu bişey gerçekten yazmayı bırak elinden geleni yapmışsın onun ezikliği maalesef komik olan o yazdım ettim ama cevap alamadım dersin sonradan keşke yazsaydım demek yerine
Birşeylere alınsa bile de düzelmesini, onarılmasını isteyen biri en azından tepki verir, düşüncesini belirtir, 3 kere görüldü atmaz.. umursamaz tavırlar sergilemez.. bitirmek için bunu bahane etmiş de olabilir
Cevap
22Cevap
Direk sil sende o kişiyi.. sana değer vermiyor çünkü
Ayrıntı bilmek gerekir ama şu çerçeve için artık bir daha mesaj atma, bekle. Bir süre sonra hâlâ bir cevap gelmezse sil gitsin.
Bir daha mesaj atmayıp hayatından çıkarmak alacağın en güzel tavır olur. Sil, gerekiyorsa engelle bir daha sana ulaşmasına izin verme
1 kere görüldü attıysa daha da yazılmaz aga mal misiniz
Ona değer veriyorum
Ama o sana değer vermiyo ezik misin kizim
Sen üstüne düşeni yapmışın fazlasıyla. Artık kendini geri çekmelisin arayıp sormamalısın
Sal gitsin ya böyleleri peşinden koşturtup egosunu tatmin ediyor.
Üç noktaya baş sonra daha fazlaya baş ve engelle butonuna bas. Ve hayatının geri kalanında mutlu ol
iPhone kullanıyorsa öxödmd
Skr atar @mna koyarim onun
Sakin ol abi
Ben senin nerden abimin sakinim tavrini belirttim sadece
Özür dilerim abim değilsin
Eyvallah
Ben 3 kez mesaj attım cevap vermedigi için yazmıyorum. Seninle ilgilenseydi sana zaman ayrırdı
Haklı olarak bi açıklama duymak istiyordun ama
iletişimi bitirme konusunda çok zayıf bir gibi.
Elindem geleni yaptıysan
olmuyorsa bitti demek sana düşüyor bu durumda
Herkes unutulur canını sık acını yaşa ardından hayatına devam et
Aynı şey bende de var 3 gün üst üste konuştuk görüştük beraberdik Çarşamba sabah günaydın yazdı iki laf ettik uyuycam dedi daha da ses yok wpde Pp değişmiş bir de bugün
Öyle dengesiz saçma çirkin birini sevdiğim için kalbimin içine sıçayım cidden
Sakın daha yazma bakmaz sen delirdiğinle kalırsın hemen dışarı eğlenmeye kahve içmeye çık güzel fotolarını at herkese o da nasiplenir yani seni takmıyorum dersin bak nasıl eşek gibi yazıyor
Bi de bence artık sen kırıl 3 mesaja görüldü atmak çocuk eylemi erkekler bile kız olmuş allahım ya
Ayyy kız öyle yapsam yazarmı dersin
Evet inan bana ama daha yazma asla bakmaz erkeklerin hepsinde bu özellik var bakamayacakları tutuyor mevsimsel düşün
Ay baktın ki 1 hafta oldu hala yazmadı bana dua edersin yoksa sen böyle delirirsin takıl sen o da görsün ama abarta abarta yapma sakince
Öyle yapacağam. Bidaha mesaj atmam zaten. Yarında arkadaşlarımla zaten gezmeye gideceğem.
Çok teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için.
Rica:))))
Yazma şımardı o artık bi yol olmaz yazma bakalım ne zaman donecek
Dengede tut aynısını yap
Hiçbir şey yapmadan durursun kendisi koşa koşa gelir
Tavır almana gerek yok bence 1. Goruldude bikackez daha yazmaman gerekfi akışına biraz
Sende ona gec cevap ver bazenleri hic bakma mesajina soguk davran kopek olur arkandan
Bariz bir hatan oldu mu?
Saçma bir sebepten küstü
Bir daha asla yazmamak
Öylemi dersin. Yazmasam kendiliğinden yazarmı sence
O yazsa bile yazma bence. Ondan bir halt olmaz
Haklısın vallah. Öyle yapacağam bidaha mesaj atmam ben
Kapının önüne koy sabah çöpçüler alır
Bir daha yazma. sessiz kal
bir mesaj yaz ve engelle
Yazma bir daha elinden gelenin fazlasını yapmissin
Risk alma birinciyi at cevap gelirse oradan ilerlersin
O yazana kadar sen yazma
Ben yazmasam oda yazmazki bidaha
Anladım tamam
Yazmayacağandan eminim. Beni sevmiyor
peki
Naz yapıyor. d
Senin yerine ben utandım
Öyle deme lütfen
Bir daha yazmam. O yazarsa da cevap vermem😂
atma mesaj
Sktr et bas tekmeyi
Silmen lazım
Görmezden gel
Belki bi durum var direkt görmezden gelmek olmaz
Sende ilgilenme
Engeli bascan
Mesaj atma
Daha mesaj atma totoşun. u kaldırma
ayrılmalısın
Silmek
Düşün bence
Oo görüldü yemisiz yaz
Çekip gitmek düşer tabii
Sorun ne ama
Küçük bir şaka yaptım ondan sonra bişey yazmadı
Ozaman o şakaya değin ve yanşış anlaşıldığını anlat ozaman görüldü atmayacaktır alınmış
Bi de bayılsın oldu olucak
@maviyeşilsu anlamadım?
Hiç bişey yazma
Yazmamak
Engelle gitssin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?