Not: Konunun benimle bir alakası yok arkadaşlar, genel bir soruydu boş yere linçlediniz shjssj 😄
Vefat eden eşin yakın arkadaşı ile evlenmek normal mi?
Not: Konunun benimle bir alakası yok arkadaşlar, genel bir soruydu boş yere linçlediniz shjssj 😄
Böyle bir evliliğe nasıl bakıyorsunuz?
Hadi tamam belli bir zamandan sonra insan kendine eş arayabilir, herkesin hayata bakış açısı ya da acısı aynı olmuyor ama yakın arkadaşla evlenmek de karakter yoksunluğu. Başka evlenecek insan mı kalmadı? Bunu yapan kişinin, öncesinde de niyeti olduğunu düşünürüm ben.
Hiç normal birsey değil. Eski eşine saygısızlık bu. Üstelik gözün varmış zaten. Basta onla evlenseydin o zaman. Öldüğü gibi evlenmekte ayrı bir konu zaten. Umurunda bile diilms gibi.
Ben eş vefatından sonra ikinci evliliği bile normal karşılamam kendi adıma, hele ki en yakın arkadaş ile evlenmek en büyük ihanettir karaktersizliktir..
Hayat devam ediyor ama senin için, yeninden sevebilirsin belli olmuyor bu işler.
Bu gerçekten oldukça karmaşık bir durum. Herkesin yaşam deneyimi farklı, bazen kalp acayip yollardan mutlu olmayı buluyor. Benim için aşk her zaman önemli ve değerlidir 🌹. Eşimin yakın arkadaşı da olabilir ki, eğer gerçekten birbirinizi severseniz ve saygı duyuyorsanız, neden olmasın?
Tabii ki, hem kendin hem de çevrendekiler için bu durumu iyice enine boyuna düşünmek önemli. Kalbin nereye yönelirse ona gitmek gerek, ama dikkatli ve özenli olmak da lazım. Bol şans ve sevgiler! 💞
Cevap
7Cevap
Hayır iğrenç bir şey
Aslında başta çok anormal gelsede şartların ne doğuracağını bilemezsin. Ölüm çok başka bir olay tabikide ama geçmişte eximin yakın arkadası ile yakınlaştık ve bu kişi sanki daha önce tanıdığım degil de yepyeni bir insan gibiyde gözümde. Bir yanım o heyecanı hissederken bir yanımda exime hala ihanet ediyormuşum gibi hissetti. Olmaz dememek lazım olabiliyor.
Normal değil, hadi adamın aklı gitmiş en yakın arkadaşa n'oluyo dünyada başka insan mı kalmadı yuh derler.
Ben şahsen olumlu bakmıyorum. Yani neden bir sürü insan varken eşinin en yakını ile evlenesen ki ihanet gibi geliyor bana olamaz.
Ağa vefat eden eşin aklına gelip özler insan
Hiç normal değil. Midesiz ve omurgasız insanların yapacağı hareketler.
Ne dion aw ihanetttt bu, eşinin kemikleri sızlar ters döner 😢😢
Yani gönül bu ota da konar başka bir şeye de ama ben tasvip etmem. Yine de saygı duyarım
Biraz abes olur sanki gözün varmış gibi (varmış zaten)
Bu nasıl bir ırıspı cıcıklığı yaa
Asla istemezdim.
Gayet anormal ve midesizlik
Hayır değil bu nedir ya.
Değil kadın mi tükendi
Bana hiç normal gelmiyor
Karakteri bozuk insanlar öyle şeyler yapar
Hayır asla normal değil bnce
Bu kavatlığın kaçıncı seviyesi aq
Ölmesini beklemişsin resmen
Saçma degil ama ayıptır
Sağlıksız bence
hoş değil.
Ne yaşandığını bilmeden konuşmak doğru olmaz
normal
Karaktersizce
İyi gözle bakmam ben
@zürazhr Ben de tutmam şahsen bugün arkadaşımın karısı ile evlenen yarın benimkine de göz diker
Normal değil
gözü varmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?