Aile & Toplum Dul kalan bir kadın kocasının herhangi bir akrabası ile evlenmesi normal mi sizce? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor dul kaldım yaşadığım yöre doğulu beni bu duruma ikna etmeye uğraşıyorlar ama benim miğdem kaldırmıyor daha vefat edeli eşimin 4 ay olmuş Güncellemeler1 yıl Güncell Dul kalan bir kadın kocasının herhangi bir akrabası ile evlenmesi normal mi sizce? Cevapla Evlilik Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Tolgacty Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 104% 1 yıl Basınsagolsun zir hele doğuda Meslek yok para yok zor zorla evlendirilen saçma ogrrn. Akraba ise daha zorlar 0 4 Yorumla Soran 1 yıl burada böyle maleesef akraba oluyor Yorumla Tolgacty 1 yıl Çocuk var mi kaç yıldır evliydin Yorumla Tolgacty 1 yıl Yaş 39 yorumlarda okudum çok genç degilsinki neden zorluyorlarki Yorumla Soran 1 yıl bilemiyorum Yorumla
BadonunBabasi Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Bu o bolgede normal. Esinizin kardesiyle bile evlendirmeye calisabilirler var yani 0 3 Yorumla Soran 1 yıl evet maleesef öyle Yorumla BadonunBabasi 1 yıl Allah yardimciniz olsun Yorumla Soran 1 yıl amin Yorumla
profesor0099 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 634 cevap paylaştı. Saçma bir durum yaaa kaldı mı böyle şeyler daha kocanın acısı geçmeden 0 8 Yorumla Soran 1 yıl maleesef Yorumla profesor0099 1 yıl Kaç yaşındasınız Yorumla Soran 1 yıl 39 Yorumla profesor0099 1 yıl Daha gençsin tabi sen ne istiyorsun senin düşüncen nedir Yorumla Soran 1 yıl istesem buraya yazmam herhalde Yorumla profesor0099 1 yıl İstemiyorsan bunu dile getireceksin ayağını yere sağlam basacaksın Yorumla Soran 1 yıl desteğ, in için teşekkürler ama burada öyle değil maleesef Yorumla profesor0099 1 yıl Rica ederim konuşmak istersen ıstk atabilirsin Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Yaa sizin oraların insanı nasıl bir şey böyle Bunun adı örf adet değil ahlaksızlık saygısızlık 0 1 Yorumla Soran 1 yıl evet :( Yorumla
Shshjsj Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sakın evlenme abla. Seni ikna etmeye uğraşanlar kimler? Başın sağ olsun Allah sabırlar versin bu arada 0 6 Yorumla Soran 1 yıl allah razı olsun yakınlarım Yorumla Shshjsj 1 yıl Kendi vicdanının sesine kulak ver yakınlarının dediklerini boş ver. Oğlunuz mu var bu arada Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla Shshjsj 1 yıl Vicdanını dinle ve evlenme. Acın daha taze Yorumla Soran 1 yıl bakalım denemeye çalısıcam Yorumla Shshjsj 1 yıl Allah yardımcın olsun Yorumla
fidelity-araz Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 41% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 952 cevap paylaştı. İstemediğin hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsin 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. ıcıne sınmeyen hıcbırseyı kabul etme 0 5 Yorumla Soran 1 yıl baskı var :( Yorumla devilish_humanity 1 yıl baskıya boyun egme gıt kadın sıgınma evlerıne sıgın Yorumla Soran 1 yıl öyle olmuyor işte Yorumla devilish_humanity 1 yıl nasıl olacak ozaman kaderıne razı ol Yorumla Soran 1 yıl bakalım Yorumla
abdpolice81 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl İşin paran varsa sakın evlenme kardeşim 0 8 Yorumla Soran 1 yıl evlenmek istemiyorum zaten oğlum la yaşayıp gidiyoruz ama aile baskısı var Yorumla abdpolice81 1 yıl Baslatmayın ailesine baskısına ya 18 den sonra hic bi ailenin hakkı yoktur Yorumla abdpolice81 1 yıl Sen agzını ac ve konus dicegin sey “istemiyorum” Yorumla Soran 1 yıl kolay değil öyle Yorumla abdpolice81 1 yıl Evlenirsen ve ölen kocan seni çok sevdiyse ihtiyacın olmadığı halde evlenirsen kocan üzülür Yorumla Soran 1 yıl evet ama elimden bir şey gelmiyor Yorumla abdpolice81 1 yıl Komiksin ya elimden bişey gelmiyo derken Yorumla abdpolice81 1 yıl Sende evlenmek istiyosun o zaman kendini kandırma dicek bişey yok Yorumla
Nida56 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 1 yıl Allah bu Kürtleri ihlas etsin 1 2 Yorumla Nida56 1 yıl *ıslah Yorumla abdpolice81 1 yıl Amin Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Aile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı. yanlış işler oldu bittiye getirme 0 0 Yorumla
Pnsboyle Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Normal değil 0 5 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla Pnsboyle 1 yıl Para gitmesi. Diye bence Yorumla Soran 1 yıl sanırım Yorumla Pnsboyle 1 yıl Kadınlar hala mal gibi Yorumla Soran 1 yıl tamda öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Basınsagolsun zir hele doğuda
Meslek yok para yok zor zorla evlendirilen saçma ogrrn. Akraba ise daha zorlar
burada böyle maleesef akraba oluyor
Çocuk var mi kaç yıldır evliydin
Yaş 39 yorumlarda okudum çok genç degilsinki neden zorluyorlarki
bilemiyorum
Bu o bolgede normal. Esinizin kardesiyle bile evlendirmeye calisabilirler var yani
evet maleesef öyle
Allah yardimciniz olsun
amin
Saçma bir durum yaaa kaldı mı böyle şeyler daha kocanın acısı geçmeden
maleesef
Kaç yaşındasınız
39
Daha gençsin tabi sen ne istiyorsun senin düşüncen nedir
istesem buraya yazmam herhalde
İstemiyorsan bunu dile getireceksin ayağını yere sağlam basacaksın
desteğ, in için teşekkürler ama burada öyle değil maleesef
Rica ederim konuşmak istersen ıstk atabilirsin
Yaa sizin oraların insanı nasıl bir şey böyle
Bunun adı örf adet değil ahlaksızlık saygısızlık
evet :(
Sakın evlenme abla. Seni ikna etmeye uğraşanlar kimler? Başın sağ olsun Allah sabırlar versin bu arada
allah razı olsun yakınlarım
Kendi vicdanının sesine kulak ver yakınlarının dediklerini boş ver. Oğlunuz mu var bu arada
evet
Vicdanını dinle ve evlenme. Acın daha taze
bakalım denemeye çalısıcam
Allah yardımcın olsun
İstemediğin hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsin
Değil farklı bir yol bulmaya çalış
ıcıne sınmeyen hıcbırseyı kabul etme
baskı var :(
baskıya boyun egme gıt kadın sıgınma evlerıne sıgın
öyle olmuyor işte
nasıl olacak ozaman kaderıne razı ol
bakalım
İşin paran varsa sakın evlenme kardeşim
evlenmek istemiyorum zaten oğlum la yaşayıp gidiyoruz ama aile baskısı var
Baslatmayın ailesine baskısına ya 18 den sonra hic bi ailenin hakkı yoktur
Sen agzını ac ve konus dicegin sey “istemiyorum”
kolay değil öyle
Evlenirsen ve ölen kocan seni çok sevdiyse ihtiyacın olmadığı halde evlenirsen kocan üzülür
evet ama elimden bir şey gelmiyor
Komiksin ya elimden bişey gelmiyo derken
Sende evlenmek istiyosun o zaman kendini kandırma dicek bişey yok
Allah bu Kürtleri ihlas etsin
*ıslah
Amin
Bilmem. Bazı kültürlerde bu normal
yanlış işler oldu bittiye getirme
Hayır yapma
Normal değil
evet
Para gitmesi. Diye bence