+1 yılvalla dul kadın cok zor. ne dersen de cevre seni rahat bırakmıyor. ama bu hemen evleneyim moduna girmen anlamına gelmez. benimde ik evliligim esimin 2 evliligi ve 6 yasında bir cocug vardı. cocugu kabullenip sevmem 2 senemi aldı. ilk esinden siddet gören bir kadın ve bir cocuk cok zor. ailesi bile yardım etmedi. kocandır diye geri bile dönsün demiş mallar neyse ben devreye girinde KÜRT OLMAM sebebiyle hayatlarında esime zerre yardım etmemiş bir aile onu evlatlıktan red etti. bosanmıs oldugu esi devamlı rahatsız ediyormus hakkında 10 tane uzaklastırma kararı olan adam diyarbakırLI lafını duyunca sesi solugu kesildi. adamı tanımam etmem cesaretite olmaz zaten karsıma cıkacak oglunu bile görmek istemeyen biri simdi daha 2 senelik evliyım ve 8 -9 yasında bir cocuk babası oldum. piskolog yardımı ile cocuk düzeldi ve beni rol model olarak görüyor. bana baba diyor. sorana diyarbakırlıyım zazayız falan diyor. babama dede diyor. uzun lafın kısası ESİMİN beni sevdigini biliyorum ama evlenme asamasında cocuga ısınmasaydım bu evlilik olmazdı. sorun bende degil esimin cocuguna duydugu sevgi. öncelik olarak kızına rol model olacak birini bulmalısın. kızını kabullenecek. birini bulursan ve sana saygı sevgi gösterecek hemen evlen. ama yok sadece sana deger verecek kızına senden dolayı zaruri olarak bakacaksa uzak dur. ilerde kızının basınada bela olur.
26 Yorumla
Soran+1 yılıste bende onu ıstemyrm kızımı sevsın benımsesın mecbur kalmasın tamam benı sevsın ama kızımında benden bı parca oldugunu dusunsun. Sanada helal olsun boyle ınsanlar Şu an o kadar zor kı. benm esımde araptı
- +1 yıl
simdi gördüm mesajını arap turk kürt olmasına bakmıyor hayata dort dortlük bir insan yok bende dahil yasın genc bana göre cok genc hayat sana bir tecrübe verdi. ve kurtuldun simdi önüne yeni biri illa cıkacak ama öncelikle o kisi cocugunu sevmeli sonra seni. yani ben simdi kendime bakıyorum gec evlendim 36 yasında 18-32 yasına kadar belkide biraz egolu olacak cok kız kadın gördüm hergun farklı kisiler tanıdım. cok birlikteligim oldu. pismanlıklarım vs kalpde kırmısımdır. sonra karsıma biri cıktı hayat farklılastı. direkt evlenince bir es ve bir cocuk sahibi oldum. sorumluluk bilincim biraz daha arttı. pisman degilim ama sakın unutma KIZINA ROL MODEL OLACAK BİRİnı bulursan ve senin hatrına degil seni ayrı kızını ayrı sevecek birini bul. kızının yası ufak 3 4 yasına kadar biri cıkarsa karsına baba olarak görebilir. benimki serdar abi ile basladı son 1,5 senedir baba lafını kullanıyor. bir kardesi oldugunda iyice pekisir. bakalım hayat ne gösterecek
Soran+1 yılbide kardes durumu var tabi o zaman öz babası oldugu ıcın onu daha cok sevmeyecek mi? benım kzıımda kucuk zaten o anlamadan bırı olsun ıstıyorum hayatımda olacaksa.
- +1 yıl
valla bizimkide istiyor kardesi olsun hatta fazla baskı yapıyor ama ekonomik olarak Şu an ufak bir yatırım yaptık bir senede ancak duzlüge cıkarız sebeblerini anlatıyoruz. ona tarih olrak 2017 yılı sonu olur diyoruz. öz babasına kendi adı ile hitap ediyor hatta ismini söylemiyor bile umurundada degil. baba tarafından kimse umurunda degil. amcaları faceten takip ediyor. arayabilirler sonucta ama KURT olmam cekinceli bir durum artık ne olduysa ya da ne duydularsa :-) sadece face takip begeni yapıyorlar yegenlerinin yeni yasam tarzını görmeleri rahat oldugunu bilmeleri yeter. kendi face adresinde benim akrabalarım ile arkadaslık kuruyor onu tanımayanlarada huseyin benim dedem diyor babası olarakta beni söylüyor kendi soyadının degil benim soyadımı kullanıyor. kendi soyadını istemiyor. yeni 4 sınıfa yeni bir okulda basladı benim soyadımı kullanıyor. kendi cocugum olsa aynı davranırım diye düsünüyorum. senin durumunda evlenirsen kardesi belkide tum dengeyi saglar. iyi dusun iyi olur
Soran+1 yılYaaa su an o kadar mutlu oldum kı boyle guzel ınsanların oldugunu bılmek ne guzel :) Anlattıklarınız cok duygulandırdı benı Rabbım her daım mutlu et sın sızı insallah
- +1 yıl
dua edeyim size BİTİRELİM BU FASLI
ALLAHIN SEN BU GUZEL KARDESİMİZE guçlendirilmiş bir vucut parlatılmış bir zihin ve hayatı anlayacak ve idrak edecek ruh halini ver uzerinden RAHMETİNİ EKSİK ETME. amin firavunun duasını kabul etmiş allah elbet bizimde duamızı görür.
En İyi Cevaplar
+1 yılDinimiz islama gore her bekarin evlenmesi sunnettir. bildiginiz gibi Turkiye yarim yamalak muslumanlarin yasadigi bir yer. Sozde 80 milyonun 75 milyonu musluman. boyle yarim yamalak muslumanlarin ickici, fiskici zinacilarin yasadigi ulkede sizin gibi dul hanimlarin rahat etmesi zor. Etrafinizda agzindan salyalar akan sirtlanlar dort doner. Aileniz evlenin demekle hakli ama, Ailenize sunu soyleyin tamam evleniyim ama koca pazardami satiliyor? Zaten bir pislikden kurtuldum ikincisinemi dusuyum. Bulun bir temiz adam evleniyim. Valla ne diyim. Size islami evlilik sitelerinden dindar birini bulup evlenmenizi tavsiye ederim. Allah yardimciniz olsun.
15 Yorumla
Soran+1 yılislami sitelerden mi? bende zamana yaymayı dusunyrm.
- +1 yıl
Evlilik sitelerinde secme hakkiniz olur ve daha cabuk birini bulabilirsiniz. Benim tavsiyem namazinda nizyazinda, ickisi, sigarasi, kumari, hovardaligi olmayan birisi olursa iyi olur. Ne erkekler var onlarda temiz hanim ariyor.
Soran+1 yılbenim ilk önceliğim Allahtan korkan ve namazını mecburıyetten değil kalpten bir adam bulabılmek Allahtan korkan ınsan kotu olamaz kı. Bende tesetturlu deglm ama dini vazifelerimi elimden geldıkce yerıne getırmeye calısıyorum
- +1 yıl
Allah yardimciniz olsun
Soran+1 yılAllah razı olsun
Evet ailelerimizin düşüncelerine saygılı olmalıyız, ancak "kızın için evlen" düşüncesine gerçekten inanamıyorum. İnanın içimden kızarak gülüyorum. Pes diyorum. "kızınız için neden evlenmek zorunda kalasınız ki"? Bunu hiç mantıklı bulmuyorum. Zaten kızınızın babası sizi yaralamış. Öncelikle yaralarınızı sarın zamanla. Olur da ileride karşınıza mutlu bir yuva kurabileceğinizi düşüneceğiniz bir aday çıkar ve kızınıza da saygı ve sevgi çerçevesinde yaklaşabileceğine kanaat getirebilirseniz, neden olmasın? Evlenmek zorunda kalarak sakın evlenmeyin. Ensenize yapıştırdıkları "Dul kadın" plakasını lütfen çıkarın atın. Siz bir bireysiniz, sosyal bir statünüz-işiniz var, bir annesiniz her şeyden önemlisi. Önce kendinizi sonra kızınızı düşünün. Siz mutlu olun ki kızınıza da mutlu bir hayat verebilin.
Sevgiler41 Yorumla
Soran+1 yılişte duymam gerekenler. zamanla yasadıklarıma bakacagm artık
Dini acidan evlenmek şart çünkü gunaba girme riskimiz cok zina gibi buyuzden dul bayanlara pek hos gozle bakmazlar delikli boncuk yerde kalmaz hesabi faydalanmak isterler. Evlilikte artik kolay degil hele bide cocuk varsa hic değil buyuzden iyi dusunup dogru karar verip oyle evlenmek gerek.
25 Yorumla
Soran+1 yılİşte malesef ki ne kadar bu tarz düşüncelerden nefret etsem de tek kişiyle toplumun kalıbı kırılmıyor. Nasılsa müsait gözüyle bakılıyo.
Soran+1 yılTek basıma kızımı buyutemeyecegımden korkuyorum
Soran+1 yılay insallah ya insallah bı calıssam gerısı cozulecekmıs gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Babasızlık kötü bişey ilerde kızının üzülmemesi için söylüyorlardır, evlenebilirsin ama iyi düşün iyi seç eşini. Kızınada belli bir yaşa yani aklı başına erene kadar babasının o olmadığını söyleme. Büyük bir yük olacak senin için. Bu yükü kaldırmaya hazır mısın?
113 Yorumla
Soran+1 yılbılmıyorum oz babası ıcın ne soyluyecegm onu bıle bılmıyorum.
Soran+1 yıl23 yasndym ama oz babasına guvenemedm gelecegı ıcın gelecegımız ıcın
Soran+1 yılevde oturup yatıp benım atanmamı beklıyodu ya calısmayacaktı bana kotu davranacaktı bekar gıbı yasayacaktı bende kazanıp ona para vercektm
Soran+1 yılblmyrm herneyse Allah razı olsun
Soran+1 yılnasıl anlamadım?
Soran+1 yılevet senın gıbı benı anlayan destek veren bı kac kısı daha oldu sagolsunlar ve sagol.
Soran+1 yıl:) iyi aksamlar güzelim
Zaten bir evlilik yapmışsın ve hatalar hayal kırıklıkları dolu bir evlilik olmuş ve bitmiş.. Bu acı da olsa bir tecrübe olmalı sana bundan sonra hayatına sokacağın insanı çok iyi seçmelisin yani kolay olmamalı bu durum senin için, yani lafla sözle yönlendirme veya tavsiye ile olacak iş değil bu..
13 Yorumla
Soran+1 yılilk evliliğimde ailemi dinledim ve hayal kırıklıgına ugradım simdi onları ezip gecmek istemyrm cok cok iyi dusunmelym evet
Soran+1 yıltesekkurler destegın ıcın dedıklerını yapacagm
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlensen iyi edersin.
Çünkü dul olduğunu duyunca, pislige üşüşen sinekler gibi peşine düşecek erkek tipi bolca var bu memlekette. Hele bir de hemşiresin. Zaten hemşireleri cinsel obje olarak görmeye meyilliyiz. Kısacası huzurlu olmak istersen, doğru kişiyi bulup evlenmeni tavsiye ederim. Ayrıca o minik yavruyu da üzme. Ona kol kanat ger. Benim gibi sevgiye aç büyümesin yavrucak125 Yorumla
Soran+1 yılOnu nasıl uzerım onun ıcın butun fedakarlıkları yapmaya razıyım esımde bırakabılırdım benım kadar ıyı bakamaz kaygısıyla brakmadm smdı ona nasıl kotu davranablrm. Senin adına da uzuldum insallah hersey senin için daha ıyı olur
Cevap sahibi+1 yılPek umudum bile kalmadı ama yine de can çıkmadan umud ölmüyor işte. Teşekkürler iyi dileklerin için
Soran+1 yılkadın mısın erkek msn? senı cok seven kımse olmadı mı hıc bu aclıgı bastıracak
Cevap sahibi+1 yılErkeğim be. Ne kadını :(((
Ailem dahil hiç kimse maalesef
Yoruldum yaşamaktan ve yalnızlıktan
Soran+1 yılneden paylaşmak ister msn?
Cevap sahibi+1 yılBen çok küçük yaşta ayrildim evden 12 yaşında. Okumak için çıktım. Yatılı orası burası üniversite iş derken savrulup gittim işte
Soran+1 yılailen nerde Şu an görüşmüyo musun
Cevap sahibi+1 yılEn son 3 sene önce gördüm
Soran+1 yılnasıl ayrın kalabılıyosun o kadar
Cevap sahibi+1 yılSadece ölüme çare yok derler, doğru ama eksik. Kırgınlığa da çare yok maalesef
Soran+1 yılğzğldğm adına inşallah Allah karsına gonlune gore bırını cıkarırda bı aıle kurarsn kendne
Cevap sahibi+1 yılÇok kırıldım bildiğin gibi değil. Nasıl tutunurum hayata hiç bilmiyorum
Soran+1 yılbirini sevince çok da güzel tutunursun merak etme. Sevdiğin seyleri yapmaya çalış onlara vakit ayır. kendine hobi edin. müzik dinleyeceksen hareketli seyler olsun kı senın yasam enerjını dusurmesın
Cevap sahibi+1 yılYok öyle bir dünya...
Soran+1 yılistersen var istemezsen cennet bile cehennem sana.
Cevap sahibi+1 yılBu sözlerr kanacak vakti çoktan geçtim ben. O yüzden bir tesir bırakmiyor bunlar bende. Tertemiz masmavi güneşli bir günde, yağmur yağacak birazdan, demek kadar absürd geliyor kulağıma bunlar...
Soran+1 yıliyide efsane değilki bunlar sen mutlu olmak istersen kendine iyi davranırsan devamı gelir.
Cevap sahibi+1 yılBunlar teorik ifadeler.
Pratikte hiç öyle değil
Soran+1 yılgerçek hayattan alıntı şeyler sunuyorum sana inanmak istediğin kadarına inanırsın. BEn yaptım kendı degerımı kendım yucelttım baskasına gerek yok
Cevap sahibi+1 yılSen hayatta hiç yapayalnız kaldın mi?
Cebindeki para yetmediği için 8 ay boyunca ilk defa gördüğün ve emlakçı aracılığı ile tanıştığın bir sokak iti ile aynı evi paylaşmak zorunda kaldın mi? Bayramda bile gidecek bir yerinin olmamasınin lanetini tattin mi hiç? Kısacası kimse kimseyi bilmiyor...
Soran+1 yıleşim vardı ama yalnızdım yanıma bile uğramazdı bazen gelsede tartışır kufreder giderdi. ailemle tum ıletısımı kopardı. Anne babasının yanında kıler gıbı bı odadad kaldım aylarca ve calısmadı 5 kurusda para vermedı kızıma eskı kıyafetler gıydırdım yerı geldı bogazımdan gıren lokma hesap edildi zor yutkundum. ne dugun yaptm ne gelınlık gıydım bıde 6 aylık bebegımle ayrıldm. evliliğim 1.5 yıl surdu hamılelıgımın 5. ayında hakaretler basladı kac kere elını kaldırdı sabahlara kadar agladım donup kıcını bakmadı ha aılem mı herkes benı sılmıstı zaten.
Cevap sahibi+1 yılKısacası herkesin derdi kendine büyük işte..
Soran+1 yılöyle tabi ama ben ne bileyim elimden keske bsey gelse uzulldum senın ıcın
Cevap sahibi+1 yılAllah'a sevdiğim için inanmayı ne çok isterdim bir bilsen. Ama şimdi sadece korktuğum için inanıyorum. Çünkü ben sevmek sevilmek nedir hiç bilmiyorum
Soran+1 yılAllaha sevdiğin için inanmayı tercih edersin Rabbim d sana o kadar yakınlaşır. Ve sevgiyi öğrenirsin önemli olan herkesten once Rabbimizin bizi sevmesi bağışlaması değil mi zaten.
Yok sart degil canim bende evlendim ayrildim mesela 3 yasinda benimde bir kizim var ben gerek duymuyorum acikcasi hatta istemiyorum evlenmek yani dogru durust birini bulursan neden olmazin gerci bu devirdede zorda neyse
230 Yorumla
Soran+1 yılbebegn ne kadardı ayrıldıgınzda
Soran+1 yılbenım kızımda o kadar olsa bırakırdm anneannesıne calısırdm
Soran+1 yılmeslektas :) benm kızım kres ıcın cok kucuk
Soran+1 yılıyı bakabılıyolar mı pkı
Soran+1 yılburda oyle bısey yok sanmyrm
Soran+1 yılÇalışsam bu kadar bunalacağımı böyle problerım olacagını sanmıyorum zaten
Soran+1 yılya kızımın gelecegı ıcın olacaksa yaparım ben gocunmam hıc Allahın ıznıyle
Soran+1 yılınsan kendı hayatını bı kenara koyuyo evlat olunca
Soran+1 yılolsun ıyıkı varlar :)
Soran+1 yıldaha kucuk benmkı bakalm neler cektırecek bana yanından ayrılamıyorum sımdıden bırakmıyo
Soran+1 yılya benle konussun da bıseyler paylassnda ne guzel
Soran+1 yılyok canm daha 6 aylık
Soran+1 yılbende kucuck bebeklerı cok sevyrm bu zamanlarını tekrar tekrar yasasak keske :)
Soran+1 yılİnsalah karsına insaniyetli biri çıkar da o guzel kzıınla mutlu olursun
Soran+1 yılvalla gülmedi şasnsım :) Ne diyeyim Allah yuzumuzu obur tarafta guldursun
bende senle aynı durumdayım ve 5 sene bitti ve halada düşünmüyorum evlenmeyi... seninki daha çok yeni biriyle evleneceksen kendin istediğin için evlenmelisin.. başkalarının fikrinden etkilenme..
32 Yorumla
Soran+1 yılbebegn var mı
Evlenememelisin bence en azindan insanlarin laflarıyla kendin gerçekten kalbinin ısındıgı biri olursa eski eşin gbi olmayan o zaman evlen bence
14 Yorumla
Soran+1 yılinşallah oyle bı ınsan cıkar karsıma
Soran+1 yılcok tesekkur ederm benım ıcın boyle guzel dusundugun ıçin. Sende cok ıyı bırısın kı kalbınden guzel temennıler gecıyor
Bebekli bir annenin evlenmesi çok güç bir durum. Neredeyse hiçbir erkek başkasının çocuğuna tahammül etmez. Bebeğiniz çok ufak daha...
15 Yorumla
Soran+1 yılMAlesefki şu devirde kız çocugu kımseye emanet edılmıyo helekı buyuyunce. Şimdi istyrm ki zamanla kendı kızı kadar benimsesin. Tek basına cocuk buyutmek cok zor
Soran+1 yılOnunda çocugu olsa bsey olur mu ki?
Soran+1 yılZaten cocuk olsaydı onu bırakabılecegım birini bulabılırdım en azından saatlerce oyun oynardı ama bebek benm annem hasta tasıyamıyo kucagında. yanı bırakabılecegım hcbı yer yok
Ben 8 yasindayken annemle babam ayrildilar babam 2-3 kere evlendi ben annemle kaldim annem bana ve ablama bakmak icin gelecegimiz icin sabah iae gittodu aksam saat 5 den sonra isten cikib ev temizliklerine gidiyordu yani evlenmesi cok guclu bir kadindi hem bize bakti buyutdu su an annemin kendi calistigi parasiyla 2 tane ev aldik ben asci oldum ablam ise universite hastanesinde memur yasimda 21 babami arayip sormuyorum bile..
14 Yorumla
Soran+1 yılpeki annen mutlu mu?
Soran+1 yılguclu olmaya calsyrm ınan
Dul ve hemşire kelimelerini cımbızlarsak, ortada sorun kalmaz.
25 Yorumla
Soran+1 yılyani?
Soran+1 yılPeki sence neden?
Soran+1 yılhaklısın galiba.
Sen hemsireyken neden öyle biriyle evlendin ki ztn.. evlen tabi nolcak olene kadar dul mu kalcan
16 Yorumla
Soran+1 yılhıc sormayın esım ortaokul mezunu hala lıseyı bıtırmemıs ben unıversıte bıtırmıs olarak tanıdım yanı ne bıleyım cok kotu kandırıldm. Dul bırı normal ınsanlar gbı kafasına gore evlenemıyo kı ya senden yasca buyuk oluyo ya boyle yuzune bakılmayacak turden bırı. ya da senı kabul etmısse sukretmelı moduna gırılıyo
Soran+1 yılAllah razı olsun kardesım ınsallah Rabbım karsına gonlune gore bırını cıkarır.
Soran+1 yıldaha neler. Allah gostermesin yokluk cekmıyorum Şu an sağol.
+1 yılKızın için evlenmek? Çok saçma olur, evlenmek istediğin için evlenmelisin çocuk için değil
11 Yorumla
Soran+1 yılmesela evlenecegm adam kızıma kotu bı baba olmasn ıstyrm
Hayatinda ne zaman ne yapacagina kendin karar vermelisin.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Ya onemli olan kafana gore birni bulman simdilik dusunmede ha ilerde cikarsa olur illa hemn opcak diye bir kayde yok simdilik atamn olsun idare et zaten karsina adam akilli biri cikar elbet
14 Yorumla
Soran+1 yılsimdilik dusunmuyorum ben zaten dogru soyluyosun aslında zaman ne cıkarırsa karsıma
Soran+1 yılaynen öyle o zaman ılk işim bir iş sahibi olmak
+1 yılİlla ki evleneceksin diye bir şey yok. Kizina kendin bakabiliyorsan sorun yok. Kızın için değil doğru kişiyi bulduğunda evlenmek istediğin için evlen.
13 Yorumla
Soran+1 yılcok sagol. Sanırım yapmam gereken bu.
- +1 yıl
Dikkat et. Çocuğun var bir kötü evlilik daha yapma onu çok kötü etkiler. Artık sen tek kişi değilsin. Umarım mutlu bir hayatın olur bundan sonra.
Soran+1 yılbundan sonrası ıcın cocugumu dusunyrm zatn
Seni ve kızını sahiplenecek birini bulursan evlenmelisin, büyüklerimiz şöyle derdi evliliği gençlikte değil yaşlılıkta arayacaksınız
13 Yorumla
Soran+1 yılBen bu soze katılıyorum cunku o yaslarda esınden baska kımse kalmıyor. Bebegıme gercekten ıcınden gelerek sevgı duyacak bırı olur mu? yanı su kı ınsan baska bebegı kendı oz kızı gıbı sevebılır mı?
Soran+1 yılinsallah oyle bı ınsan cıkar karsıma yoksada evlenmem olur bıter
Gizli Üye(36-45)+1 yılbebek için tehlikeli olabilir. televizyonlarda gorüyoruz uvey baba bebeğe kucuk kiza tecavuz ediyor dövüyor bilmem neler. daha ne igrenç seyler yapiyorlar.. hic biri olmasa bile bebeği hic bir zaman sevmeyecek o koca..
13 Yorumla
Soran+1 yılBende bunlardan korkuyorum yetrı gelıyo oz baba bıle bu kadar sapkın olabılıyo
Cevap sahibi+1 yılAynen. ama sende çok gencsin. seks ihtiyacın vs olacak.. manevi yalnızlık vs zorluk cekebilirsin
Soran+1 yılsu an oyle seyler derdınde degılım
Hayır evlenmek istemiyorsan evlenme ataninca ailen çok ısrar edince kendin de eve çıkabilirsin tabi kızına bakacak birisi varsa tek yapabiliyosan evlenmene gerek yok hayat senin hayatın :)))
19 Yorumla
Soran+1 yıleşimin evlilik sonrası 180 derece değişiminden sonrası her evlilik korkutuyo zaten gozumu.
Annem rahatsız kızımı tasıyamıyo o yuzden ben evde durmak zorundaym calısamyrmda
Soran+1 yılAllah razı olsun atansam bakıcı tutsam annem sadece bakıcıyı kontrol etse yeter bana
Soran+1 yıltamam dedıklerıne dıkkat edecegm Allah razı olsun
Soran+1 yılinsallah guzel temennılerın ıcın sagol
Soran+1 yılıyı aksamlar
bence evlenmemelisin çocuğunla kendine yeni bir hayat kurabilirsin
16 Yorumla
Soran+1 yıltek basına cok zor olacak baba dıyebıldıgı zaman yoklugunu hıssetsn ıstemyrm.
Soran+1 yıldaha kucuk bılmezkı kendı babası mı? ama o adam babalık yapabılecek mi?
Soran+1 yılınsallah oyle bırı cıkar karsma
+1 yılTamamen senin iraden ile alakali istersen evlenirsin istersen boyle devam edebilirsiniz
19 Yorumla
Soran+1 yılBebeğim için hangisi daha iyi bilmiyorum.
- +1 yıl
Buna zaman ile yasayarak karar vermelisin mesela sirf bebegin icin kendini de mahvetme evlenmek icin evlenilmez zamana birak ne zaman boşandıniz.
Soran+1 yıl3 ay oldu. Su an kendı9mden once kızımı dusunuyorum o varken calısamyrm onuda bı yere bırakamyrm
- +1 yıl
Evlenirsen calismayacak misin?
Soran+1 yılatanırsam calısacagm cunku devletın cocuk ıcın sagladıgı kolaylıklar var. onun dıısnda ne zaman evlenecegm Allah kerımde kızımın bıraz daha buyumesı gerek ya da onu bırıne bırakabılecegm kadar olması gerek
- +1 yıl
Bence acele etme
Soran+1 yılyardımcı oldugun ıcın sagol
- +1 yıl
Olamadim k bakma
Soran+1 yılyok olur mu paylasmak bıle bı yardımcı olmaktır. Sağol.
+1 yılsana sen olduğun için yaklaşan birine tanıma fırsatı verebilirsin
15 Yorumla
Soran+1 yılGenc kızken buna takılıyodum ama simdi sanki boyle bişey olmayacakms sankı ne sevebılecekmısım gibi ne de secenegim varmıs gibi hissedyrm
- +1 yıl
yanılıyorsun kimse seni küçük görmez göremez yaşadığın olay herkesin başına gelebilir
Soran+1 yılınsan bılmıyo ne yasacagını be
- +1 yıl
elbette herşeyin hayırlısı diyecen geleceğin için
Soran+1 yılaynen hayırlısı.
+1 yılKeyfi bilir. Kimse hiçbir şeyi yapmak zorunda değil.
111 Yorumla
Soran+1 yılkimin için söyledn bunu anlamadm
- +1 yıl
Dul bir kadın için.
Soran+1 yılBundan sonrakı adımlarımı kızım için atmak istiyorum ama malesef toplumun dul bir kadına bakısını az cok biliyosunuz. Onlara herkesın malıymıs gibi bakılıyo
- +1 yıl
Ya toplumdan sana ne. Toplumun seni koyduğu yerde durmaktansa kendi kendini bir yere koy ve topluma öyle kabul ettir.
Soran+1 yılbenim niyetimde bu mesleğime atıldıktan sonra öğrenimimi yukseltmek, kendimi geliştirmek istyrm ve bunu bir erkegn yıne kısıtlamasını goze alabılır mym bılemyrm
- +1 yıl
Kısıtlamasına izin vermene gerek yok. Bir erkekle birlikte olup aynı zamanda kariyerine ve kişisel gelişimine de odaklanabilirsin.
Soran+1 yılİşte ben hep böyle biri istedim eşim bana güvensin destek cıksın ve benımle hep gurur duysun ıstedım ama ne yaızkkı ne yaptıgım ıse saygı duydu ne okuluma nede yuksek lısans yapmak için gösterdgm cabaya saygı duydu
- +1 yıl
Yanlış kişi 😅
Soran+1 yılbunu en ıyı sekılde farkettm zaten
- +1 yıl
Kurtulduğun için sevinip geleceğe bakarsın işte 😁
Soran+1 yılsukurler olsun kı kurtuldum
+1 yılHakkınızda hyırlısı olsun bence kafanıza takmayın bu kadar zaten ekonomik gücünüz var hayatınızı kurabilirsiniz lakin dinimize yönelin namaz kılın dua edin Tövbe edin Rabbimizden affınızı hayırlısını dileyin biraz zamana bırakın
00 Yorumla
+1 yılİlk önce atan vede illaki evleneceksen kendi sektöründen birisi ile evlen.
15 Yorumla
Soran+1 yılatansam sankı hersey daha bı netlesecek gibi
- +1 yıl
Tabiki. Simdi evlenirsen ilerde kocan dicekki o sehri yazma bu sehri yazma surasi olsun burasi olsun
Soran+1 yılHaklısın evliliğimde o kadar bastırıldım ki kımsesız bısey yapamayacakmıs gıbı hıssedyrm kendmı
- +1 yıl
Kendi ayaklarinin uzerinde durupta kendi parani kazanirsan oyle olmaz
Soran+1 yılbı atansaydm zaten
+1 yılsonucta baba sart kızına ama her erkek ona baba olamaz ayrıca tr de dul olmak zor iş bence uygun birini adam gibi adam bul evlen
15 Yorumla
Soran+1 yılher erkek baba olamaz haklısın.
- +1 yıl
ama kızına baba sart bu konuda da haklıyım anne nereye kadar baba farklı olur
Soran+1 yılbaba demeye basladıgında aramasın ıstıyorum kendı oz kızı gıbı seven bırını cıkarır Rabbım ınsallah.
- +1 yıl
inşallah sen dua et Allah hayırlısını çıkarsın karşına
Soran+1 yılButun dualarım onun ıcın Allah razı olsun.
düzgün birini bulursan yavruna baba sana eş olacak ise neden olmasın
125 Yorumla
Soran+1 yılbebegıme ıyı bı baba olursa zaten bana ıyı bı es olur
Soran+1 yılolmasın ya bebegıme kotu olmasn
Soran+1 yılahh ahh bu devırde cok zor
Soran+1 yılbende oyle dedım aldım geldım kızımı
Soran+1 yılzeynep :)
Soran+1 yılyok canm ya zayıf bıle. hamıleyken cok aglattı benmkı dogduktan sonra da hep uzuntuyle verdım ona sutumu hıc fayda etmedi
Soran+1 yıl:) veryrm canm ek gıdaya basladgmdan berı duzenlı mama alıyorum ona corba pure yapyrm
Soran+1 yılaman sağlıklı olsunda annesı benım ıllakı alacak bıgun kılo :) kacarı yok
Soran+1 yıl:) evlat sevilmez mi
Soran+1 yılyok canım boynumda bir ben var onu yerınden cıkarmaya calısıyo Şu an .
Soran+1 yıldikkat etde sen yem olma ne kadar sacın varsa yolar animAllah
Soran+1 yıltamam tesekkurler kendıne ıyı bak
Bence dönme dediğin gibi için değmez senin durumunda çok kişi bir şekilde hayatlarına devam ediyorlar seni ve çocuğunu kabul edecek olan biri çıkar elbette ilerleyen zamanlarda 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni sevecek biri kızını da sever umutsuz olma kardeşim
16 Yorumla
Soran+1 yılsankı hıc oyle bısey olmayacakmıs gibi. Evlensem baba olabılır mı bı yabancı ona bılmıyorum
Cevap sahibi+1 yılOlur neden olmasın. Ben böyle birini sevsem hiç sorun yapmazdım bunu ayrıca çok daha güzel olurdu ben bütün çocukları öylesine seviyorum ki. Allah korusun evladını sokağa atsan alıp babalık yapacak büyütecek bir insanım. Var bizim gibiler merak etmeyin.
Soran+1 yılİnsallah sizin gibi merhametlı bırı cıkar karsıma. Öyle dunya tatlısı bı bebegm var kı sevmekte zorluk cıkmazlar herhalde:)
Cevap sahibi+1 yılMaşallah Allah bağışlasın bak şimdi canımı çektirdin :) çok seviyorum bebekleri.
Soran+1 yılAllah razı olsun.
Cevap sahibi+1 yılAmin cümlemizden
+1 yılHayır değilsin... Canın nasıl istiyorsa öyle yaşa...
10 YorumlaHayat devam ediyor.. Düzgün biri karşına çıktıktan sonra neden olmasın.
18 Yorumla
Soran+1 yılinsallah içinde Allah korkusu olan biri cıkar
Soran+1 yılgercekten zor yakın arkadasım vardı yasadıklarını gordugum ıcın dıyorum
Soran+1 yılbılmem belkıde.
Soran+1 yılınsallah sagol
+1 yılbence ayaklarınınn üzerinde durabilirsin meslektaşım :D
11 Yorumla
Soran+1 yılbebeğim oldugu için malesef bsey yapamyrm su an
+1 yılkesinlikle değil zaten ne geliyorsa başımıza bu evlilik merakı yüzünden geliyor al işte o zavallı bebeğin ne suçu vardır anasız babasız büyüyecek.
119 Yorumla
Soran+1 yılBilmeden konusmamak lazım gerekiyordu kı ben eşimi tanıdığımda dunya ıyısı biriydi hamılelıgımın 4. ayından sonra bana kotu davranmaya dıslamaya basladı etrafımdakı herkesten uzaklastırdı ve bı eve kapattı. Balkona dahı cıkamıyodum aynı zamanda babasının evındeydm ve gecımını babası sağlıyodu kendısı calısmayı dahı dusunmuyordu bunun ıcın cok dusundum kızımı babasız tabıkı bırakmak ıstemezdm gece gelince 5dkda olsun seviyordu. En son bebegım kucagımdayken bana sıddet uygulamasıyla bu kararı verdım uzgunum evet ama pişman değilim.
- +1 yıl
pişman değil misin o çocuk ne olacak peki ?
Soran+1 yılDeğilim bu adam cocugum kucagımdan bana şiddet uyguladı, balkondan atacaktı tutmasalardı ve sebebını soyleyeym mı bebegimi ağlıyodu uyutmak ıcın kahvaltı sofrasından kalktım dıye. ve kucagımdakı kucucuk bir bebek. İlerde neler yapabileceğini kestremyrdm artık madde kullanmaya basladıgını dusunuyoduk. Bebeğimin bezini almıyordu ya doktora goturmuyodu hasta olunca. Şimdi ne için pişman olayım gece yarısı eve gelip 5 dakıka sevemedıgı ıcın mı?
- +1 yıl
evlenmeseydin arkadaşım koca kaçıyormuydu. evlilik evlilik diye kıçınızı yırtıyorsunuz resmen çocuk oyuncağı mı bu iş a, m, k..
Soran+1 yılİster mym ben babasız ya da anasız kalsın cok direndim çok sustum aıleme kufrettı bana kufrettı benı kucuk gordu okudugum unıversıteyı -hıhh bide okumussun -, ailevi sorunlarımı paylastıgımda - sizin de aile manyakmıs dye kotuleyınce dayanamadm
- +1 yıl
evlenmeseydin arkadaşım evlenmeseydin neydi derdin koca peşinde koşacak kadar.
Soran+1 yılSevdim arkadasım sevdim adam sandım.
- +1 yıl
hep aynı terane hep aynı laflar evlilik hayatın amacı değil siz kadınlar mal değilsiniz kocasına teslim edilecek bir emanet değilsiniz en azından 30 larınıza kadar hayatınızı ve kadınlığınızı yaşayın eğitiminize ve kariyerinize odaklanın diyorum yıllardır ama hepiniz aynısınız bana aynı tepkileri verip sapık ilan ediyorsunuz al işte ne olacak o zavallı bebek ? babası denen itin zaten umurunda değil sen de yarın bir gün hayatını yaşyacaksın ilgilenmeyeceksin hatta belki yeni evlilik yapacaksın ileride yeni bir ailen olacak çocuk ananede babannede rezil olup gidecek yazık çok yazık.
Soran+1 yılİnsan hata yapabilir Şu an onun ıcın kızım ıcın daha fazla hata yapmak ıstemyrm benı suclamak yerıne bu konuda bı fıkır sunmayacaksanız bu kadarı yeterlı benım için.
- +1 yıl
sunacağım tek fikir aynı hatayı yeniden yapma kızına sahip çık ve yine evlilik manyağı olma biraz hayatını yaşa kadınlığını yaşa ve 30 larına doru tekrar evlenmek istersen evleneceğin kişiyi çok iyi seç ki kızın ortada kalmasın.
Soran+1 yılBak bende evlenmeden once sneın tavsıye ettıgın gıbı dusunuyodum 30uma kadar evlenmeyıp egıtımıme odaklanmak. Ama hıc dusundugum gıbı olmadı bana kendnı oyle ıyı gosterdıkı ve sonunda evlılık teklıfı ettı kı reddemedm derken kendmı evlılık ıcınde buldum bıde cocuk derken bı hata yaptgmı farkettm işi işten gecmıstı
- +1 yıl
ahh ahh çocuk bari yapmasaydın yaaa çocuk olmasa hiç sorun değildi.
Soran+1 yılben hayatta anlamazdm ılk sene cocuk yapanları ıkı uc seneden asagı cocuk yapmam dıyodum bazen senden kacıyomus buyuk konusmamamk lazımmıs gercı Şu an ıyıkı o varmıs dıyorum
- +1 yıl
tabiki çocuk kötü değildir de normal bir ailede analı babalı huzurlu bir ortamda yeterli maddi manevi yeterlilikte her çocuk büğyümeyi hak eder.
Soran+1 yıltabıkı.
- +1 yıl
ama gelişi güzel yapılan evliliklerin sonucu ortada olan çocuklara oluyor.
Soran+1 yılBak arkadasım bende boyle olsun ıstemezdm hala anlasamıyoruz senınle bı hata yaptım ve yeterınce pısmanım kızım babasızda kalsn ıstemezdm ama onun gelecegndende emın olmadm benım gelecegımdende. baska carem yoktu
- +1 yıl
yahu anlatamıyorum galiba senin hata dediğin şey bir insanın hayatına mal oldu hayatına kızının hayatını hem başlattın hem bitirdin benim gözümde canisin sen ve senin gibi evlilik meraklıları
Soran+1 yılinşallah sende bir ömür bekar kalırsında böyle pişman olursun zamanında evlenmedgne. :@
Evlilik önemli bişey hic biseyde acele edip yanlis karar vermeyin bence sırf evlenmek icin evlenmeyin bence aileniz bir babasi olsun zorluk cekme diye diyo olabilirler
00 Yorumla
+1 yılAilen çok salak. Ya kocan sapık çıkarsa kızın için ne kadar travma olur. Hemşire maaşıyla kızına kendin bakabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılbakacak kımsesı yoktu kızımın.
+1 yılbenım gorusum evlenmekten zıyada once ataman yapılsın kendı ayaklarının ustune dur ve sonrada bıraz kafanı topla ve sonrada nasıpse adam gıbı bırını bul evlen ama mantıklı dusunerek eskı hatalarına dusmeden
00 Yorumla
+1 yılRica etsem mesaj atabilir misiniz. Bazı sorularım olacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZorunlu değilsin ama insanların senin dul olduğunu bilmesi it gibi etraflarında dönmesi demek
15 Yorumla
Soran+1 yılbenım dul bı arkadasım vardı onun yasadıklarını bılıyorum o yuzden korkuyorum sen kendını oyle gormesende magaradada yasasan sana yaklasımları farklı olacak
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle dul bayan giyince %90 herkesin aklına seks geliyor maalesef
Soran+1 yılmalesed aynen oyle
Cevap sahibi+1 yılKızın ve sana hayatta başarılar 👍 Görüşmek üzere
Soran+1 yılAllah razı olsun.
+1 yılMecbur deilsin ayrı da yaşayablrsn
111 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
- +1 yıl
İse başlayınca evini ayır çocuğu da kreş e ver bu kadar aldığın zaten yeter sana nafaka almayacak misin bir de
Soran+1 yılyok canm almayacagım
- +1 yıl
İse girene dek ailen ile kal daha sonra ayrlabilirsn ailen toplum baskısı yüzünden evlen diyebilir sana
Soran+1 yılaynen toplum baskısı akrabalar sımdıden benım ıcın yazıp cızmısler bıle
- +1 yıl
Hiç kimseye kulak asma inşallah ataman biran önce olur kendin yalnız evini açar yaşarsın hangi şehir desin
- +1 yıl
Kız burdan niye nickin yazdın sapıklar dolar şimdi tamam
Soran+1 yılsilinmiyo mu?
- +1 yıl
Hayır ya bu site de geri silme yok malesef
Soran+1 yılhmmm pki gecmıs olsun kotuymus o ozellık ya
- +1 yıl
Evet canım sana yazdım özelden tamam
+1 yılİnsan aile için evlenmeli ohayat için yoksa gerek yok den dul değil bekarsın
04 Yorumla
Soran+1 yıltam anlamadım seni
- +1 yıl
İnsan birileri evlen dediği için değil
Bir aile kurmak istiyorsa
Yüreğinde bir sevgiyi taşıyacaksa evlenmeli
Ve dulum yazmışşın ya dul değilsin sen
Soran+1 yılanladım tesekkurler guzel destegın ıcın haklısın dedıklerınde galıba
- +1 yıl
Düşününce hak vereceksin kendine
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor tabiki ayrica ailenin soyledigi hic mantikli degil.
012 Yorumla
Soran+1 yılne için?
Cevap sahibi+1 yılKizin icin evlenmenin gerekli olmasi. neden gerekli olsunki. Sen kocanla ayrildin sadece o hala kizinin babasi sonucta. onun icin babasi hep var olacak. Ailen kizina baba ariyor bence.
Soran+1 yılbelkıde. babası kızını aramıyo bıle
Cevap sahibi+1 yılSimdi aramiyor ama biryerdr pisman olacak
Soran+1 yılvalla sanmıyorum adam onu terkettıgım gun dahı kendısı aramadı aılesıne arattı
Cevap sahibi+1 yılIste sana tepki vercem derken kizini hesaba katmiyor. Evliyken cocuguna ilgisi nasildi?
Soran+1 yılgece gelıp 5 dk sevıyodu arada zorla verınce ayagına alıp sallıyodu o kadar
Cevap sahibi+1 yılDurumun cok zor hem anne hem baba olacaksin ama bu demek degil illa biruyle evlenmek zorundasin. Tabiki yalniz kalma ama ikinci sefer olacaksa icine sinmeli sevmelisin mutlu olacagindan emin olmalisin yari yolda birakmamali. Ayrica cocugunu cocugu gibi sevecekmi bagrina basacakmi evlat gibi. Sirf cocugun var diyede gidip yasli efendim seni kabul edecek birini filan sakin dusunme bu senin hayatin
Soran+1 yılsağol guzel tavsıylerın ıcın aynen boyle yapacagm artık daha net fıkırler olustu kafamda zamana bırakacagm herseyı
Cevap sahibi+1 yılAilen baski yaparsa mutsuz olunca sorunlulugu kabul edecek misiniz demelisin. Bilmiyorim esinle kendi isteginlemi evlendin gorucu usulu filanmi
Soran+1 yılkendı ıstegımle ılkınde aılemı ezıp gectım ve sonu husran
Cevap sahibi+1 yılPoff bu kotuymus
+1 yılNeden olmasın dul çocuklu tanıdığım var bekar bir adamla evli
01 Yorumla
Soran+1 yılmilyonda birdir oyle bisey ya da muhtemelen cocugu yoktur o kadının
+1 yılEvlenme. Üvey babaya güven olmaz
19 Yorumla
Soran+1 yılÖz babasına da guvenmedm
- +1 yıl
Ona da güvenilmez ama üveye hiç güvenilmez
Soran+1 yılbir yabancı belkı oz babası kadar merhametsız olmazdı
- +1 yıl
Yaş kaç bu arada
Soran+1 yıl23 yasndym
- +1 yıl
Hmm uygun birisini bulabilirsen evlen derim o zaman daha hayatının baharındasın bu yaşta tek başına çocuğuna yetmeyebilirsin
Soran+1 yılevet benıde onuda kaldırabıleck bırı olursa evlenırım
- +1 yıl
Ôzelden konuşabilir miyiz
Soran+1 yıltakıbe aldım yazabılırsınz
+1 yıltabiki hayır..
kendi ayaklarının üzerinde dur..13 Yorumla
Soran+1 yılya baba dedıgınde kızım bulamazsa bırını
- +1 yıl
sende hem anne hem baba olursun..
Soran+1 yılolmadı oyle yapacagm.
Kendi kararlarını kendin ver.
12 Yorumla
Soran+1 yıldusunuyorum ama işin içinden cıkamyrm
+1 yılhiç evlenme heleki şimdi
11 Yorumla
Soran+1 yılŞu an dusunmuyorum ılerleyen zamanda gıdısata gore
+1 yılHayir bence gerek yok
11 Yorumla
Soran+1 yılneden peki?
+1 yılHemşireler neden kadersiz oluyor
15 Yorumla
Soran+1 yıloyle mı oluyo
- +1 yıl
Evet benim tanıdıklarım öyle
Soran+1 yılbu meslegı secmekle elımı belaya buladım yanı :)
- +1 yıl
Valla ben de hemsireyim Allah güzel kaderler yazsın bacım
Soran+1 yılamin bitanem :)
+1 yılHemen evlilik nedir biraz kafanı topla
142 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonrası için konusuluyo en iyisinin bu oldugu konusunda
- +1 yıl
Ya tamam ama biraz kafanı topla kendine sana ve çocuğuna iyi davranacağına emin olduğun biriyle evlenmelisin
Soran+1 yılBenim aklımdakı tamamen bu sanırım bu saatten sonra sevme olmadan mantıga gore davranmalıyım
- +1 yıl
Seversin sadece mantıkla olmaz ama acele karar verme
Soran+1 yılmantıgım kızım ıcın ona ıyı bı baba olabılecek bırı olsun yeter
- +1 yıl
Sanada iyi bir eş dul kaldın diye utanma kötü bir sey değil
Soran+1 yılzor bı durummus onu anladm
- +1 yıl
Ya bak herşey gelebilir insanın başına ama ilişki biri çıkar karşına düzgün
Soran+1 yılınsallah
- +1 yıl
Bak atamada bekliyorsun güzel işinde var
Soran+1 yılatanaymda ıns bı ya
- +1 yıl
Atanırsın sıkıntı yapma sen sadece sabırlı ol
Soran+1 yılbeklıyorujm hayırlısıyla
- +1 yıl
Bu konular derin ve uzun konular
Soran+1 yılaynen oyle.
- +1 yıl
Eşinden ayrılmış kadınlara daha başka gözle bakan zihniyetler var
Soran+1 yılyolu acık gıbı mı
- +1 yıl
Ne yazııkki evet böyle zihniyette olanlar var
Soran+1 yılbutun korkum bu
- +1 yıl
Ya vak şöyle düşün ilk ayrılan sen değilsin son ayrılanda sen olmayacaksın
Soran+1 yılhaklısın cok haklısn
- +1 yıl
Yani üzme kendini boşuna herşey insanlar için zaten hatalarımızdan ders çıkarmak bizi sahada olgunlaştırır ama pişman olma
Soran+1 yılkesnlıkle pişman deglm en dogrusu buydu emınım
- +1 yıl
Evlendiğin içinde pişman olma öyle olması gerekiyormuş
Soran+1 yılonun ıcın fazlasıyla pişmanım ama
- +1 yıl
Şöyle düşün hayatta bunuda yaşaman gerekiyormuş
Soran+1 yılbelkıde akıllanmam için :)
- +1 yıl
Bak anlamışsın İnan ben birsey anladım hayatta hiç bir şey için zülme bak evliliğin kötüydü ama dünya tatlısı bir çocuğun var
Soran+1 yılO Dünyalara değer :)
- +1 yıl
Eeee bak niye üzülüyorsun ayrıca hayat bazen öyle güzellikler yaparki insana ilk başlarda anlamazsın
Soran+1 yılbılmedıgı seyler ıcın korkuyo ınsan.
- +1 yıl
Korku biraz iyidir ama zinde tutar daha dikkatli olursun
Soran+1 yıl:) Söylediklerinin hepsi akla yatkın seyler sagol guzel sohbetın ıcın :)
- +1 yıl
Rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem sevindim
Soran+1 yıliyi geldi. Allah razı olsun
- +1 yıl
Sendende küçükhanım 😀😀
Soran+1 yıl:) kucuklugumuz kaldı Allah için
- +1 yıl
😀😀😀😀öyle öyle Onur ben bu arada
Soran+1 yılmemnun oldum onur takıbe aldm senı zaten ara sıra mantıklı bı konusma yapmam gerekırse yazarım sana
- +1 yıl
Tamam istediğin zan yazarsın takip et canın sıkkınke n falan yaz
Soran+1 yıltamam yazarım mutlaka :)
- +1 yıl
Tamam beklerim kçük hanım
Geçmiş olsun Belki senin gibi başından bir evlilik geçirmiş biri ile olabilir nasip
00 Yorumla
+1 yılBebeğine kendin bakabiliyorsan boşver evlenme
11 Yorumla
Soran+1 yılbebegıme bakmak ıcın evde kalıyorum annem hasta calısamıyorum da bu yuzden
+1 yılyalnız kalmak istemezse evlensin
12 Yorumla
Soran+1 yılkızımı tek basıma buyutmek ıstemyrm
- +1 yıl
o zaman evlen ama seni hep sevecek birini bul
+1 yılbilmem hiç dul bir kadın olmadım
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah olmazsın da
+1 yılhayir tabiki
21 Yorumla
Soran+1 yılnapacağım?
+1 yılkızın için değil evden git diye evlen diyorlardır
10 Yorumla
+1 yılBeklicen ve ilk fırsatta evlencen çocuğun için
01 Yorumla
Soran+1 yılilk fırsatta?
+1 yılevlen çok gençsin
16 Yorumla
Soran+1 yıl23 yasındaym
- +1 yıl
gençsin işte
Soran+1 yılgalıba
- +1 yıl
galiba mı 23 diyorsun gerçek yaşın kaç
Soran+1 yıl23 yasndaym ıste
- +1 yıl
33 bile genç
Sen bilirsin evlenmeye hazıraan tekrar evlen
00 Yorumlasenin için zor olmuyor mu dul kalmak?
024 Yorumla
Soran+1 yılzor tabi.
Soran+1 yılbenımde oyle bı arkadasım var onun yasadıklarını bekarken goruyodum smdı aynı seylerı yasamaktan korkuyorum
Soran+1 yılyeterınce ezıldım ınsallah boyle bıseyı yasamak zorunda kalmam yıne
Soran+1 yıl23 yasndym
Soran+1 yıldul ınsanın pek fazla es secenegı yok bence
Soran+1 yılneyı
Soran+1 yılsevılmeyı ısterdım ya
Soran+1 yılevlenmeyı degılde
Soran+1 yılyani
Soran+1 yılya da boyle destege
Soran+1 yılbana inanan yardımcı olan bir destege illa erkek degıl kadın olabılır anne baba olabılır
Soran+1 yıl:) bazen paylasmak bıle yeter ılla merhem olmaya gerek yoktur
Soran+1 yılAllah razı olsun kardesm :)
+1 yılŞart değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Sana bağlı
10 YorumlaKeyfin bilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem