Uzun süren ilişkiler nasıl aniden bitiyor? O zamana kadar olmayan ne oluyor birden? Nasıl bitebiliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılRoman yazacağım okumak isteyen okusun 😄
Benim 5 sene cok toksik bi iliṣkim vardı. 19-20 yaṣında tanismistik ve ben o zamanlar inanilmaz ilgiye aç ve kendini bilmez, özgüvensiz bir insandim. Internette tanistik bu arada. Fotografini görünce bi iğrendim yani erkek benden 5 yas büyükdü sadece ama babamdan daha yaṣlı duruyordu kilolu çirkin yani acayip biseydi. Bide doğru düzgün iṣi yoktu, parası yoktu, eğitim seviyemiz aynı değildi. Neyse. Dedim ki hiç yoktan iyidir bana tek ilgi gösteren erkek oydu bende onunla aptal gibi devam ettim. Zaman ilerledikce onu tipi için yargılamamayı öğrendim ve gözüme iyi gelmeye baṣladı, derdimi tasamı onunla paylaṣabildiğim için ise ona daha çok bağlandım. Bu arada buluṣtuk defalarca tabi, görünce bile içim almadı ama yinede devam ettim onca sene boṣa gitmesin diye. Ailem dahil arkadaslarim bile yanıma yakıṣtırmıyordu. Hepsini geçtim onun arkadaṣları ve aileside birbirimizi yakıṣtırmıyordu. Bu durum yüzünden bu çocuk beni sürekli kıskanıyordu, kısıtlıyordu çok ağır kavgalarımız oluyordu, sürekli ayrıl barıṣ yapıyorduk. Bu ayrılıklar yüzünden ben bu siteye düṣtüm. Cevap aradım insanlardan o zamanlar çok çok yakisikli ve kaliteli insanlar falan dolaṣıyordu burada bende onlardan akıl alıyordum çünkü malım ama neyse gençlik iṣte 😆 Bu çocuklar bana diyordu sen aptal misin bu güzellik ile kendine bu çocuğu mu yakıṣtırdın aynayada mı bakmıyorsun yarın bu tipden çocuğun olsa çocuğun hayata küser diyorlardı, bide bu erkek hem çirkin hemde karaktersiz diyorlardı. Böyle böyle bana telkin verdiler. Yani ben kendimi hiç güzel bulmayan bir insandım o yüzden bana çoğu erkek bakmaz diye düṣünüyordum o zamanlar ama bu KSdeki erkeklerin telkinleri sağolsun kendime geldim 😂 3. gözüm açıldı ne yalan söyleyeyim. O yüzden olaylara daha farklı bakmaya baṣladım. Neyse iliṣkiye devam ettik tabi ama dediğim gibi gittikce arttı bu toksiklik ve küfür etmeye baṣladı kendisi bana. Ağıza alınmayacak küfürler. Bende 25 yaṣında artık dayanamadım ve bitirdim. Birden oldu ama kafamda hep dönen biṣeydi bu. Ṣimdi tek piṣmanlığım daha önceden ayrılmamıṣ olmak. Keṣke kendi değerimi önceden bilseydim.
Yani demem o ki, görünürde birden bitiyor ama bi noktada kopuyor ve sonra sadece fazlalıkları oynuyorsun. Kimileri iliṣkiyi kurtarıyor ve kimilerinde bitiyor. O yüzden benim gibi sadece o kadar yıl oldu ayrılamam diye düṣünüyorsanız, düṣünmeyin. Ayrılın. Sonra heba olmuṣ yıllarınıza üzülürsünüz, ṣimdi elime ne geçti mesela? hiç. 5 sene çöp, ÇÖP.
02 Yorumla- 1 yıl
Abla bende ex imi özlüyorum şu anki sen gibi ilgiye muhtaçim ve ilk başlarda o bana çok iyi davranıyor du sonradan çok kötü oldu sonra made kullandığını öğrendim çok kötü bir durum bu napayım akıl vef 🥹
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
1 yılIliskin uzun diye mutlu oldugun anlamina gelmez sadece ayrilmakta sorun yasiyorsun demektir... genelde 4 5 senelik iliskisi olanlar toksit iliskidir ve aliskanlik soz konusudur
01 Yorumla- 1 yıl
Eic icin tesekkurler
Öncelikle merhaba.
Uzun süreli ilişkiler pat diye bitmez. Zamanla yıpranır zamanla Çoker ve zamanla isteksizleşilir artık cinsel hayatında kalmaz Yalnız kaldığınız yatak odasında bile birbirinizin suratına bakmazsınız bu dediğim şeyler genelde üç veya altı ay içerisinde olur ve kimse kimseye bir şey sormaz sene sonunda da genelde ayrılırlar ama herkes pat diye oldu bilir.
00 Yorumla
1 yılTüketilmesi gereken her şey tüketiliyor karı koca olmanın ötesine geçiliyor ortak bir nokta kalmıyor buluşulacak. Haliyle de birden hemen pat diye çöküveriyor ilişkiler. Demem o ki; ilişkilerde her daim karşılıklı saygı olmalı ve her şey tüketilmemeli hele hele evli olmayıp evli gibi hiç yaşanmamalı...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
1 yılPat diye bitmiyor aslında. Zamanla çöküyor, yipraniyor. Örn. erkek bir çok kizla konuşuyor arkadaşça vs diyelim, ekliyor, çiçek hediye almıyor, ince düşünce iltifat yok. Kiz başlarda sabrediyor ha odunha düzelecek diyerek, sonda o kadar sabrettim zamana yazık ayrilmayim diyor en sonunda da lanet olsun böyle işe deyip ayrılıyor.
Örn. kiz umursamaz, tripli davranıyor maddi olarak erkeği yoruyor. Erkekte o kadar sabrettim biraz daha bekleyim evlenince düzelir falan diyor. Sonra evlilik yoluna girince islerin daha kötü oldugunu anlayıp ayrılıyor.
Birçoğu bu şekil ki bakarsan zaten çoğu evlilik aşamasında bitiyor.80 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılBir anda pat diye bitmiyor, aslında çok daha öncesinde bitmiş oluyor ama bir şekilde devam ettiriliyor.. Artık kurtarılamayacak aşamaya gelince, sonlandırılıyor..
60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılaşk olmadığı içindir
00 Yorumla
1 yıl5-6 yıl ilişki olmaz zaten. O zamana kadar bitmemesi daha çok şaşılacak bir şey.
Evlenme niyetin varsa gider taş çatlasın bir iki sene içinde evlenirsin zaten.
Desen ki seks yapıyoruz, 5-6 sene seks yapan insan çok şeyi paylaşan insanlardır, alışmışlardır birbirlerine aşık olmamak için sebep çok yoktur.
Eğer evliyken bitiyorsa mutlaka öncesinde bir problem vardır, yani bir anda bitmez insan ilişkisi, öncesinde bi bozukluk vardır.
Genelde kadın ben bunu değiştiririm diyeceği erkeğe aşık olur, sonra o erkek değişmez, kadın adamı suçlar, aslında suçladığı kendisi ve çocukluğundaki annesi babasıdır. Olgun olamadığı, cesur davranamadığı için kendine kızar.
Erkek çok bunalırsa gidebilir belki ama kadın daha mazoşist, daha çok uzatır işkenceyi.
22 Yorumla
1 yıl5-6 yıl değilde 2 yıllık ilişkim bitti. 5-6 yıl ola bilirdi. 2 yıl önce bitti. Ve doktordan döndüğümde çok sevdiğimiz bir yerin yanından geçiyordum. Ve şuanda oturup eskiden oturduğumuz yeri izliyorum. Anılar canlanıyor. Keşke olsaydı.
15 Yorumla- 1 yıl
Askerdeydim. Eskiden bir kaç kez ayrılmıştık. Sen beni daha çok seviyorsun demişti. Eğer gelecekte ayrılırsam ben ayrılırım demişti. Askerden 2-3 ay önce ayrıldı. Konuştuk ettik. Ailelerin uygun olmadığını dedi. Artık aklında yer etmişti bu ayrılık. Askerde senden ayrılmaktan korkuyorum demişti. Şimdi ayrılalım. Senin için daha iyi olur dedi. Askere gittim. her şey çok güzeldi. İzine geldim çok güzel zaman geçirdik. Askere döndükden 2 ay sonra ayrıldı iste. Daha sonrasinra ariyordum konuşuyorduk 6-7 ay gibi konuştuk. Benim için rahat konuşması için hat bile aldı. Sonra iletişim kesildi yavaş yavaş. Artık eskisi gibi konuşamiyorduk. Döndüm askerden. Bizim burada askerlik 548 gün. Döndüm askerden. 2 ay sonra yazdım. İste gel buluşalım kafam karışık derdimi anlatıyım. Seninle birlikte olmak için yapmıyorum dedim. İlkde hayatinda birisi varki diğe sordum. Yok dedi. Buluşmayı kaç krz söyledim. Sonra bana hayatimda bir kez bir kişi oldu. Nisanlancaktik dedi. Amma olmadı ayrıldık dedi. Tahminimce 3-4 aylık tanışma olmuştu yani ilişkisi. Doğru olmaz dedi. Kac kez ısrar ettim bi şey olmaz dedim. Hayır doğru olmaz dedi bilmiyorum felan dedi. Çok ısrar etmedim. O zamandan bu yana yazmadım. En son 3-4 ay önce yazmisdim. Temmuz 2 doğum günü. Kendisine yazmayı düşünüyorum bazen
- 1 yıl
Tabii olsun isterim. Bir kız ayrıldı diğe neden hayatımı mahv edeyimki
1 yılAçıkçası zamanla doluyor sevgi de bittikten sonra bitiyor elbette ki emek vardır boşuna kimse 5 yıllık ilişkisini bitirmez he arada vardır karaktersiz insanlar onlara sözüm yok onlar zaten ailenin istediği tarzda birisini isterler sadece o kızda eğitimini almıştır o kadar acı ama gerçek
10 YorumlaPat diye bitmez hiç bir uzun ilişki. 5-6 yıl sonunda biten ilişki en az 2-3 yıl öncesinden çatırdamaya başlıyor. Ortada 3 yıllık ilişki var yazık olur diye insanlar yürütmeye çalışıyor, sonu malum tabii ki. O yüzden mutsuzsanız, uzatmanın anlamı yok. Ya çözün, olmuyosa da ayrılın. Yılları heba etmeye gerek yok
10 Yorumla
1 yıl5_6 yıllık aşk zaten bitme vaktinin geldiğini gösteriyor. Birbirinden sıkılma tahammül edememe durumu. Bu durum daha çok evliyken ortaya çıkıyor.
5_6 yıllık bir ilişki pat diye bitebilir. Çünkü evli gibi yaşıyorlar herseyi tüketiyorlar. 💔00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAslında bir taraf sabredip ilişki için çabalarken, sinyalleri görmeyip gerekenleri yapmayan terk ediliyor, sonra çok ani oldu diyor.
Hepimizin sevgi dili, iletişim şekli vs. birbirinden farklı, yani ilişkide olmak devamlı çaba demek ve o gereken çaba yoksa son belli.00 Yorumla Birikmişlik tahammülsüzlük 20 senelik bir evliliği bile bitirir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOkadar uzun ilişki mi olur kardeşim en fazla 1 taş çatlasin 2 yıl da sonra direk evlenilmeli benim tercihim.
5 6 yıllık Bi ilişki de hersey genel olarak söylüyorum. cinsellik, sevgi, Aşk, duygu, zevk hersey yaşandığı için evlenmenin Bi mantığı kalmadığı ic8n bitmesi çok normal.26 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@shazam Kardeşim tabi. ki evlenince de bitebilir
Cevap sahibi1 yıl@luna evet bak şimdi 5 6 yıllık. iliski de hersey yaşandığı için erkek kadında zevki herseyi yaşadığı için Bi merakı biseyi kalmadığı için evlenmenin Bi amacı kalmıyor ki. Yani niye evlensin ki zaten
Evlenecek kişi 5 6 yıl sevgili. olarak kalmaz- 1 yıl
Evlenmenin amacı illa zevki yaşamak bir şeyler tatmak değil ki bu amaçla evlenilmez birlikte başını yastığa huzurla koymak huzurla uyumak her gece huzurla sevdiğinin yanında uyumak uyanmak her daim onun yanında olmak aynı evin içinde eğlenmek vesaire ama insanlar bunu evlenmeden yapıyorsa yani 5 yıl boyunca evli hayatı yaşıyorsa tabiki olabilir ama evlenmek hayatını o kişiyle birleştirmektir, 5-6 yıl sevgili kalmıştır ama belki maddi gücü belki aileler belki kariyer bunların hepsi önemli evlenmek için
Cevap sahibi1 yılHah işte ben de bunu diyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok normal bu, her şey bir gün biter evlilikler de bitiyor insan aynı kişiden bıkıyor yoruluyor belki de, ya da bir taraf karşıya gereken değeri vermiyor yani her başlayan şey bitebilir bu yüzden evlilik de olmamalı, çünkü evliliği bitirmek daha zor ama evli gibi yakın olunup gerektiğinde kolayca bitmesi mümkün olmalı. Yani olmayan ne diye sormuşsun olmayan şey diye bir konu değildir her zaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü 5-6 yıl sevgili kalmak kadar dünyada saçma bir şey yok. 5-6 yıl boyunca zaten bir ton sorun yaşanıyor, laçka oluyor. İlişki dediğin 2 yıl sürer, evlenirsin. Lisede tanışıp 28 yaşına gelene kadar ilişki sürdürülmez...
10 Yorumla
1 yılBirden bitmiyor aslidna hep kafada kurgulaniyir kurgulaniyor hep düşünülüyor ama aşktan bagimliliktan hiç gerçekleştirimiyor eyleme konulmuyor ama bı an geliyor o kurgu gerçek oliyir bıçakla kesilir gibi kesiliyor
20 Yorumla
1 yılSıkılıyorlar bri de birlikte iliskiye giripmisse tamam oluyir herkes istedigini almis oluyor evlilige gerek kalmiyor evlilik gibi hayat surmus oluyirlar nikah da olmadığı icin rahatlikla bırakıp gidiyorlar o yuzden hep evlilik odakli merakli gizemli olun yakınlaşmayin diyoruz kızlar
20 Yorumla
1 yılSevgi zaten her ilişkide azalarak bitiyor.. uzun süreli ilişkilerde cinselliğin bittiği noktada ise ilişki tamamen bitiyor.. gemideki kaptan yani seks o gemiyi terkedince de.. neden batacak bir gemide durur ki insan..👍
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılDirekt bitmiyor. Aslında zamanla sevgi azalıyor ve bitiyor. Sonrasında niye devam ediyor diye soracak olursan da bu tamamen alışkanlıktan başka bir şey değil. Bir yerden sonra ona da katlanamıyorsun, çünkü sevgi olmadan katlanmak çok zor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yıl5-6 yıllık ilişki bi kere çok uzun zaten. O kadar sene içinde evlenmemişlerse biteceği bariz yani. Ne olmasını bekliyorsunuz ki 10 sene iliski yaşayıp sonra evlenmelerini mi? Ciddi ilişkide max 1-2 sene içinde evlenirsin zaten
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılAslında aniden bitmiyor. İlişkinin başında 2 tarafta "Şu hareketinden hoşlanmıyorum ama düzelir heralde" diyerek ilişkiyi sürdürüyor. İlişkinin bitişi bir tarafın artık dayanamamasından dolayı bitiyor
00 Yorumla
1 yılortada hol yumurta yok söz yok nişan yok yalandan örülmüş duvarın içinde yalandan yaşanan tüm cinsel pozisyonların ardından geriye yaşancak bişey kalmıyorda ondan yalanla örülen duvar yalanla yıkılır
10 YorumlaBu tarz ilişkilerde taraflar kendini tanımadan başlanıldıktan uzun süre sonra bitebiliyor erkeğin kadını anlayamaması kadının aşırı ilgi açlığı zamanla birbirilerini yıpratması bitirmek için bir sürü sebep doğururken diğer tarafta biriken güzel anılar bitirmemek için sebepler verir ve sizede tarafınızı seçmek kalır evlenip kafayı sıyırmak mı ayrılıp bir süre üzülmek mi?
10 Yorumla
1 yılBirden değildir o 5-6 yılın birikimidir. 5 yıl sabrettiğin her şey birikip bir gün patlıyor sabır noktası taşıyor yani. Bir de ilişkinin geleceğine dair umut kalmadıysa daha da kolay bitiyor..
11 Yorumla- 1 yıl
Muhtesem bi yorum
1 yılEğer aşk sevgi anlayış ölmüş ise o yüzdendir. İki taraftan birisi katlanıyor sevdiği için ve o yüzden devam ediyor ama sonra devam edemiyor. Artık yorucu olmaya başlıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Bunu bitiren erkekler oluyor genele de. Oda sıkılmıs oaları ayni oyincagi oynamayı sevmiyorlar. Sevmeye cesaretleri yok gerçek aşkı görünce körlük kaçıyorlar
00 Yorumla
1 yılBenim 5 yıllık ilişkim bitmişti beraber büyüdük resmen asla aldatma yalan yoktu çok güzel bir aşk yasadık ama bizi bitiren kıskançlık oldu yolu açık olsun umarım çok mutlu olur
00 Yorumla
1 yılGeneli ekonomik görünse de aslında çoğunlukla kadınların aldatmasıyla ilgili. Erkek kişisi sonradan farkına varıyor. Post nut clarity gibi bir şey ama çok sonradan meydana gelen. Neyse işte bazılarımız cinnet geçirip karıyı pıçaklayıp kuşbaşı yaparken geriye kalan yüz karalarımız boşanıp ömrü boyunca nafaka madafaka veriyor cucklar. Evli olmayanlar da yıkık oluyor. Kaynak israfı. Aslında ölseler daha iyi
00 Yorumla
1 yıl5 6 aylık ilişkinin bitimi kadar şaşırtmıyor 5 6 aya yüzündeki benlerinin yerini bile ezberleyemiyorsun bi bakıyorsun kan davalı olmuşsun. O evreden o evreye geçiş ışık hızı 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
1 yılAldatılma olayları oldu mu öyle pat diye biter. Uzun ilişkileri hep garip bulurdum işin içine girince boğuldum resmen ahaha çok zor bir süreç oluyor.
00 Yorumla Çok fazla sabretmişliğin getirdiği patlama ile bitiyor. Ben de uzun süre tahammül ettiğim ve bitirmekte zorlandığım bir şeyi çok küçük bir meseleden aniden ve kolaylıkla bitirebiliyorum.
00 Yorumlanişanlılık ve evlilik dışı ilişki yaşanıyorsa ve gerçekten ilk ve son aşkım olarak bakılmıyorsa bitmesi normal. evlilik için yeni sulara açılıyor herkes. üstelik tanıdıkça ulaşıldıkça çok da önemli değilmiş havası oluyor. kişilikle ilgili ama bu devirde evlilik dışı uzun ilişkilerin ne ömrü ne anlamı var. çünkü kimse evlenmek istemiyor. ondan ona partner değiştiriyor. hem bedeni hem ruhi çökmedir bu.
00 Yorumla
1 yılZamanla biter pat diye niye bitsin öyle gözükür sâdece. Yavaş yavaş yıkılır. Bunu önceden anlamak da zor değil hafiften anlaşılır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılBirdenbire bitmiyor çünkü sadece resmi olarak bitiriyorlar artık. O zaman da pat diye bitiyor sanıyor diğerleri.
11 Yorumla- 1 yıl
Pat diye bitiyorsa muhtemelen aldatma vs vardır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBirikmişlikler ya da arka olana atılanlar bi anda su yüzüne çıkıp patlayan yanardağ gibi püskürmeye ve taşmaya başlıyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. canım da ondan. Onca yil birliktelikte evlenmemislerse, hala birseyler olmasini bekliyorlarsa bence bildigin mongollar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBir anda biten ilişki yoktur benim lügatımca. Bence birikmişlikler kırgınlıklar kızgınlıklar vardır ve bir noktaya kadar sabredebilirsiniz..
00 Yorumla Çünkü o zamana kadar hep sabrediyorsun bazı şeyleri görmezden geliyorsun bir süre sonra tahammül kalmıyor bitiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden bitmesin belki aldatilma vs oluyordur 5-6 yillik diye bitmicek diye bisi mi var evlilikler bile bitebiliyorken :/
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. 5 6 yil o kadar uzun gelmiyodur belki onlara hic o kadar uzun iliskim olmadi hayatinin cogu yilini yasadigin cocuk bi anda gidiyor cok garip
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılTahammül kalmıyor aslında birden pat diye değil bazı şeylerin tahammülü gerçekten kalmıyor insanda
03 Yorumla
Soran1 yılSevgi kalıyor mu
- 1 yıl
Sevgi zaten bitiyor tahamülsüzlükten sonra
Soran1 yılAnladım sağ ol
- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
1 yılSinekte küçüktür ama koca yemeği çöpe attırır bu da öyle bişey yani
Öyle bişey olabiliyor ki herşeyi bitirebiliyor yani00 Yorumla
1 yılE işte idare ettiğin şeyleri artık etmiyorsun sıkılıyorsun samimi gelmiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılPat diye bittiğini sanmam muhtemelen birikiyor birikiyor bir anda infilak ediyor
10 Yorumla Nasıl oluyor biliyor musun. Bardak damla damla doluyor ve bir damla daha taşırıyor o bardağı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Benim 5 yıllık ilişkim bitmisti pat diye değil emin ol sebepler var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılHatun 5 yılda ikah masasına oturtamadım bundan olmaz diyip bitiriyordur belki 😄😄
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSıkılıyorlar bri de birlikte iliskiye giripmisse tamam oluyir herkes istedigini almis oluyor evlilige gerek kalmiyor evlilik gibi hayat surmus oluyirlar nikah da olmadığı icin rahatlikla bırakıp gidiyorlar o yuzden hep evlilik odakli merakli gizemli olun yakınlaşmayin diyoruz kızlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGenelde kadın ya parasız erkek diye sevmiyor ya da bişey oluyor
00 Yorumla
1 yılNe yaşadıklarını biz bilemeyiz 30 yıllık evlilikler bitiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBirbirlerinin sevgisinden emin olup hata yapacak yüz buluyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİlk sevgilimle 8 yıl flört etmiştim kızı otele atıp duvardan duvara vuruyordum sonra ayrıldık şimdi başka biriyle beraber. Çok ilginç değil mi? İnsanlar gider
04 Yorumla- 1 yıl
Aga unutuluyor mu? Yani şu an başkasıyla görünce canın yanıyor mu? Benim de 4 yıllık ilişkim yeni bitti
Cevap sahibi1 yıl@mhmet030450 unutulma durumu kişiye göre değişiyor. Ben 2016 yılında ayrılmıştım. O dönem çok üzülmüştüm ama şimdi üzülmüyorum aklıma geliyor tabii hayatımda biri olsa nadiren gelir.
- 1 yıl
Onu başkasıyla görmek üzdü mu seni çok
Cevap sahibi1 yıl@mhmet030450 o zaman üzdü ama şimdi 8 yıl olmuş o duyguda değilim. Hatta Üsküdar’da Marmaray girişinde yağmurlu birgün şemsiyemi bıraktım ayakkabımı bağlıyordum bir gölge belirdi başımda bir kadın. Baktım o, tanımış dona kaldı. Tepki vermedim yüzünede bakmadım bastı gitti. Evlenebilir, sevgilisi olabilir, vücudunu satabilir. Herkes gibi sıradan
1 yılBence iki kişi arasında belirli enerji bağları vardır bu bağlar kopunca ya da bir kişi diğerine göre farklı frekansta (enerji ya da duyguda) olunca ayrılma gerçeklesir.
Bunun bir diğer sebebide düşünce yapılarının farklılığıdır.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa birisi aldatmıştır, ya artık işler ciddiye binince ailelerle falan sorun çıkmıştır, insan da zamanla değişiyor aynı kalmıyor ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCinsel olarak artık zevk almıyor taraflar hatta erkekler bir kadınla yatınca artık başkasına bakmaya başlıyor nasıl olsa seviştik diyor
00 YorumlaTahammül sınırı doluyor. 6 yıldır hayatımda olan bunun 4 yılında sevgilim olan bir insan vardı. Defalarca ayrılıp barıştık en sonunda ise uzun süre ayrılmadık. Aileler artık isteme falan konuşuyordu. Sonra aldatıldığımı öğrendim. Hikaye bu kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen bugün108 günlük ilişkimi bitirdim.. inan bitiyor şaşırmayacaksın
10 YorumlaAslında aniden bitmiyor hep birbirlerinin kusurlarını görmezden geliyorlar düzelir diye böyle böyle birikiyor en son patlama noktasına geldiğinde bitiyor
10 YorumlaBende yaşadım aynısını 8 yıllık mücevher gibi çocuğu bıraktım bi çulsuza aşık oldum yani inşallah olmuşumdur
20 Yorumla2yıllık ilişkim vardı yani hemen bitmiyor bir kavgada ondan önce çok sorunlar olunca 2tarafda bitirmek istiyor
10 YorumlaGerçek aşk diye bir şey yok ki uzun süre çıkıyorsun sonra sende sıkılıyor giriyor birini buluyor sonra senden ayrılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBirden bitmiyor aslında, iki taraf da zamanla tükeniyor…
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem