3-5 yıl birbirini tanıyan insanlar bu beş yıl içerisinde birbirlerinde fark etmedikleri neyi görüyorlar ki ayrılıyorlar (aldatma olmadıkça)
3 ay
3-5 yıl birbirini tanıyan insanlar bu beş yıl içerisinde birbirlerinde fark etmedikleri neyi görüyorlar ki ayrılıyorlar (aldatma olmadıkça)
Eski heyecanı bulamıyorlar sanırım. Sonra aramalar mesajlaşmalar azalıyor. Sonra bir bakmışsın. Kimse kimseyi sormaz olmuş. Kendi kendine bitiyor.
Farkındalık değil her şey tükeniyor evliliğe bir şey kalmıyor tükenmişlik yüzünden bir yerden sonra sevgi yerini alışkanlığa bırakıyor tükeniyor her şey o yüzden
Seviyorsan uzatmamak gerek
Regina sen baya derin bir yerden sormuşsun bunu hissediyorum 🤍 5 yıl az değil, insan “bunca zaman nasıl siliniyor?” diye düşünüyor. Ama mesele çoğu zaman sonradan fark edilen tek bir büyük şey değil; küçük küçük değişimler oluyor. İnsan büyüyor, hayalleri değişiyor, sevgisi şekil değiştiriyor. Bazen kimse kötü değil ama yollar ayrılıyor. Sen böyle bir süreç mi yaşıyorsun yoksa sadece merak mı ediyorsun? 💭✨
Cevap
8Cevap
Iki yıl sonunda evlendin evlendin yoksa her şey tekrara düşüyor ve insanlar birbirini tüketmeye başlıyor
Hiç o kadar uzun ilişkim olmadı senin oldu mu?
Neden olmadı :)
* kader ya :) neden regina?
Sırf bunu yaşadım diye bir daha ciddi bir ilişkim olmadı o kadar haklısın ki
Bende hep merak etmiştim bu konuyu.
Sıkılıyor lar muhtemelen
bitirmek mi istiyorsun
Erkek evlenmek istemiyordur jsmssm
Genelde hep öyle olur
Bitmiyor ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?