Şöyle oldu Beni engelledi nedensiz yere 1 ay önce ben onu hergün aradım ulaşmaya çalıştım oralardan da engelledi bu akşam babamdan aradım mesaj attım onu da engelledi ulaşmak istiyorum sadece neden bittiğini öğrenmek için
Daha beterini yaşadığım için çok iyi anlıyorum şu an ne hissettiğini inan ki ama 10 yıl da tanısan 1 yıl da tanısan insanların nasıl biri çıkacağı belli olmuyor tabi inşallah öyle bir şey yoktur gizli numaradan aramayı dene sosyal medya vs. Böyle için içini yiyor çünkü
Çok tuhaf değil mi sanki hiç tanımamış gibi bana bunu nasıl yapabildi aklım almıyor hani ilişkilerde bir taraf alttan alır hep daha çok sever bizimkin de bu kişi o oluyordu. Aklımda yıllar sonra bile bu soru olacak neden bitti tek istediğim şey bir açıklama
Söyleyim hemen. Sevgiliyken biraz daha rahat davranıyorsun açık giyinme olsun özgürce gezmeler dolaşmalar yemeler içmeler hesap soramazsın karışamazsın türü konuşmalar vs oluyor. İşin içine evlilik girince bunları yapıyor bununla nasıl ömür geçirebilirim nasıl idare edebilirim ki düşüncesi oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
altı yıllık ilişkimi evlenmek üzere olduğum kız bir gece de tek mesajla terk etti beni üç ay önce
Bak benim istediğim de bu veda sözçüğü yok ama
Bana da veda etmedi hiçbir açıklama yapmadı
Bunlar nasıl bir insanmış
vicdansız merhametsiz nankör biriymiş
👏👏👏
Başlığı okurken bile içim acıdı seni çok iyi anlıyorum
Dümdüz ayrıldı mı yani
Şöyle oldu Beni engelledi nedensiz yere 1 ay önce ben onu hergün aradım ulaşmaya çalıştım oralardan da engelledi bu akşam babamdan aradım mesaj attım onu da engelledi ulaşmak istiyorum sadece neden bittiğini öğrenmek için
Ulaşabileceğin ortak arkadaşınız veya ailesi felan yok mu normal değil yani bu
Ailesinden birkaç kişi vardı eski telefonumda kayıtlı kaldı numaraları karta kaydetmemişim
Başka birinin olma ihtimali var mı?
Bunu okurken bile o kadar çok canım acıdı ki... Bilmiyorum kaç yıldır tanıdığım insan yalan çıktı
Daha beterini yaşadığım için çok iyi anlıyorum şu an ne hissettiğini inan ki ama 10 yıl da tanısan 1 yıl da tanısan insanların nasıl biri çıkacağı belli olmuyor tabi inşallah öyle bir şey yoktur gizli numaradan aramayı dene sosyal medya vs. Böyle için içini yiyor çünkü
Bırakma sebebini öğrenene kadar peşini
Az önce yeni bir mail hesabıyla instagram hesabı açtım ama orada da gözükmüyor
Hesabını kapatmış olabilir
Nasıl bir çaresizlik iyi bilirim
Yok babamın instagram adresinden baktım kapattmamış olur da ona ulaşabilirsem ne yazmalıyım
Sana tek kelime bir şey söylemeden nasıl bırakıp gidebildiğini ve sebebini muhakkak
Bu zamana kadar karşısında ki kimdi yani böyle çekip gitti sor
Bunu bize değil eşine sorman gerek cevabı onda
Kendisi kayıp soramıyorum
Saygı kalmamıştır
Sorunumuz yoktu
ilginc
Ben de bitirdim bazen mecbur kalıyorsun
Nasıl bit mecburiyet
15 yıllık olarak selamlıyorum seni eyy dost
İlişkiniz neden bitti bir erkek olarak neden evlenmek istemediniz
Çok sorunlar vardı ama en önemlisi sevgiliyken göz ardı edebildiğim şeyleri evlilik sonrası edemem düşüncesi oldu
Çok tuhaf değil mi sanki hiç tanımamış gibi bana bunu nasıl yapabildi aklım almıyor hani ilişkilerde bir taraf alttan alır hep daha çok sever bizimkin de bu kişi o oluyordu. Aklımda yıllar sonra bile bu soru olacak neden bitti tek istediğim şey bir açıklama
Söyleyim hemen. Sevgiliyken biraz daha rahat davranıyorsun açık giyinme olsun özgürce gezmeler dolaşmalar yemeler içmeler hesap soramazsın karışamazsın türü konuşmalar vs oluyor. İşin içine evlilik girince bunları yapıyor bununla nasıl ömür geçirebilirim nasıl idare edebilirim ki düşüncesi oluyor
Senin ki farklı bir bakış açısı ben cidden düşünüyorum düşünüyorum bizim ilişkimiz neden bitti anlamıyorum
Aldatmak
Büyük olasılık
10 yıl mı vay mk
10 yıl da aklım başıma gelememiş
Daha 26 yaşındasın daha iyisi olur sıkma canını
Teşekkürler 🙏
Aldatmak
Yüksek bir ihtimal
Eşin mi
Sevgilimdi
10 yıllık sevgili mi olur
Eğitim hayatı falan derken 10 yıl oldu