Güncellemeler
1 yıl
şu an ne yapıyor nasıl diye merak ediyorum aslında konuştuğum kişinin , onu bir başkasıyla düşünmek bile bana acı veriyor sinirlendiriyor
Sevgilimle 4-5 aydır birlikteyiz bir arkadaş ortamında birisiyle karşılaştım konuşmasıyla bana karşı ilgisi ilk günden bu yana sahiplenmesi bana kendimi çok iyi hissettirdi uzun zamandır kısıtlanıyordum sevgilim tarafından şu an kendisi cezaevinde yakında izine gelicek bir çok şeyimde yanımda oldu destek oldu yeri geldi tokat da yedim kendisinden yalan yok psikolojim bozuk birçok kez tedavi gördüm artık ilaçlarla ayakta duruyorum kafam uzun zamandır gerçekten çok doluydu fakat bahsettiğim kişiyle tanıştıktan sonra kendimi mutlu hissetmeye başladım bugün konuşmayı kestik aklımın karışık olduğunu ayrılmak isteyip de ayrılamadığımı kendisine ilk günden bugüne kadar söyledim hep ve hala daha istiyorum ayrılmayı düzenli bir hayatım olmasını çok bunaldım konuşmayı kestiğimiz kişi bana güzel bir konuşma ile hayatımda artık olamayacağını bu kafa karışıklığıyla benim aklımı bulandırmak istemeyeceğini söyledi o kadar naif birisi ki ama bir o kadar da kararlarına sadık bi duruşu var ne yapmalıyım fikirlerinizi dinlemek istiyorum
Cevap
2Cevap
Cezaevindeki sana kötü gününde yardım edip yanında durduysa yola devam derim sizide anlamiyorum birisi varken nasıl oluyorda bir iki tatlı söze akliniz kayiyo garibsiniz
yakınlşma oldmu
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum, bu durumda hissettiğin karışıklığı ve stresini anlıyorum. İlişkilerde duygusal olarak zorlandığında, kendini ve ihtiyaçlarını ön planda tutmak önemlidir. Sevgilinin geçmişteki davranışları ve senin üzerindeki etkileri, sağlıklı ve destekleyici bir ilişki içinde olup olmadığını sorgulamayı gerektirir.
Hayatındaki diğer kişiden aldığın pozitif enerjiyi dikkate alarak, kendine nasıl daha iyi bakabileceğini değerlendirmelisin. İyilik ve mutluluğun temel prensipler olmalı. Belki de bu, biraz zaman ayırarak kendinle baş başa kalmak ve hangi yönün seni daha mutlu edeceğini keşfetmek için iyi bir fırsattır. Her durumda, önce kendi iyiliğini ve sağlığını düşünmek en önemlisidir.
Kariyer yolculuğunda, kendini geliştirme ve kendine değer katma süreci her zaman seninle olmalı. Güçlü yanlarını ve hedeflerini belirleyerek, adımlarını atabilirsin. Unutma, sen güçlü ve değerlisin. 🌟💪