Size şöyle düz bir şekilde anlatayım
Elif ile Alper evli. Alper Elifi aldattı, aldattığı kızdan da bir dönem gidip karısına söylerse diye korktuğu için karısıyla ortak arkadaşları olan Melih’e bu durumdan bahsetti. (Ne dedi bilinmez belki de bana aşık bir kız var peşimi bırakmıyor demiştir).
Şimdilerde ise bu Alper ve Elifin o çok sevdikleri senelerin dostu olan Melih ile araları kopmuş instadan takiplerden çıkılmış.
Alperin o karısını aldattiı kızla da arası iyi ama
Bunun sebebi ne olabilir acaba? Alper bu olayla alakalı kafasında bir şeyler düşünmüş uygulamış olabilir mi ki
Elif ile Alper evli. Alper Elifi aldattı, aldattığı kızdan da bir dönem gidip karısına söylerse diye korktuğu için karısıyla ortak arkadaşları olan Melih’e bu durumdan bahsetti. (Ne dedi bilinmez belki de bana aşık bir kız var peşimi bırakmıyor demiştir).
Şimdilerde ise bu Alper ve Elifin o çok sevdikleri senelerin dostu olan Melih ile araları kopmuş instadan takiplerden çıkılmış.
Alperin o karısını aldattiı kızla da arası iyi ama
Bunun sebebi ne olabilir acaba? Alper bu olayla alakalı kafasında bir şeyler düşünmüş uygulamış olabilir mi ki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
olabilir belki de
Olabilir yani o aldattığı kızı kendine yapmaya çalışabilir
Kim? Siz anlamadınız mı acaba
Melih alperin karısını aldattığı kızı ayartmaya çalışıyor olabilir
Yok yahu hayır alakası bile yok. O kızın ismi bile geçmemiş olabilir bahsettiğinde yani bir kız var bana aşık demiş olabilir. O kızla melihin zerre alakası yok. O kız benim çünkü
Anladım zaten senin olduğunu sen melihi tanıyorsun o da seni demi
Yahu benim melihle zerre alakam yok ya ne tanımasıııı.
O zaman melih alperin senle olduğınu karısına söyleyip karısıyla da bir şeyler yapmayı düşünmüş olabilir
Offff aşkı memnu mı aw bu ne saçmalıyorsun ya. Ben ne diyorum bu ne diyor
Ya benden bahsetmiş ya korktuğu dönemde, muhtemelen bir kız var bana aşık tarzı bahsetmiştir aldattım dememiştir. Sonra benim kadına Söylemeyeceğimden emin oldu biraz. Acaba bu noktadan sonra o arkadaşına bahsettiğine pişman oldu bir olay çevirip hem karısını hem kendisini o arkadaşıyla olan iletişiminden koparmış olabilir mi bu ihtimali düşündüm
Sizin olay aşkı memnudan beter iyice karıştı olay beynimi yakacan
Olabilir tabi ki melihi ekarte etmiş işte adam
Neden peki? Benle görüşmeye rahat rahat devam edebilmek için mi? Ama melihin nerden haberi olacak ki bizim devam ettiğimizden o da gereksiz. Ya da bit gün boşanırsam kadına şahitlik etmesin diye mi ki. Ama adam da niye böyle bişi yapsın
Valla bilmiyorum hiç öyle bir şey yaşamadım
Bu konuyu çok soruyorsun. )) yaşayan kişi sizsiniz galiba.))
Karısını aldattığı kişi benim.
Ya benden bahsetmiş ya korktuğu dönemde, muhtemelen bir kız var bana aşık tarzı bahsetmiştir aldattım dememiştir. Sonra benim kadına Söylemeyeceğimden emin oldu biraz. Acaba bu noktadan sonra o arkadaşına bahsettiğine pişman oldu bir olay çevirip hem karısını hem kendisini o arkadaşıyla olan iletişiminden koparmış olabilir mi bu ihtimali düşündüm
Bence adam yakalansa bile suçu atacağı kişiyi buldu.)) Birine küsüp ilişkiyi kesiyorsa yakalanda bile onun suçu b3nim hatam değil diyip işin içinden çıkabilir bence.)) Evli adama nasıl metres oldun üzüldüm sana.(( hiç bir kadin haketmiyor bu tarz muameleyi bence.))
Yakalansa suçu kime atacak ne alaka siz anlamamışsınız bile
Anlattığı kişiye atabilir suçu
Daha sabah kahve mi içemedim o yüzden algılama problemim olması normal kusura bakmayın.))
Doğru müge anlı ya gidiyorsun
Kgvjxhxjckvlbln.
Bu durumda asıl yapmak ve olmasını istediğin şey nedir
İntikam mı? Senin yorumun ne?
Yok yahu ne intikamı aq. Kızın bunların arkadaşlarıyla zerre alakası yok. Siz anlamadınız konuyu
Biz mi anlamadık? Sen mi anlatamadin?
Sen burada hangi karakterin?
Karısını aldattığı kızım.
Belki seninde bilmediğin bişiler vardır...
Ne gibi? Ya benden bahsetmiş ya korktuğu dönemde, muhtemelen bir kız var bana aşık tarzı bahsetmiştir aldattım dememiştir. Sonra benim kadına Söylemeyeceğimden emin oldu biraz. Acaba bu noktadan sonra o arkadaşına bahsettiğine pişman oldu bir olay çevirip hem karısını hem kendisini o arkadaşıyla olan iletişiminden koparmış olabilir mi bu ihtimali düşündüm
Kim bunlar
Yaşın kaç senin
Ya ne önemi var aw nr alaka soruyla ya of. 28 yaşındayım oldu mu merakın gitti mi
Gitti. Değdi mi
Eksik anlattın sanki
He şimdi taşlar yerine oturdu. Olabilir bak ihtimal var
Neden peki? Benle görüşmeye rahat rahat devam edebilmek için mi? Ama melihin nerden haberi olacak ki bizim devam ettiğimizden o da gereksiz. Ya da bit gün boşanırsam kadına şahitlik etmesin diye mi ki. Ama adam da niye böyle bişi yapsın
Yanii tabii ki öyle delilleri yok ediyor adam farkındaysan
Boşanma için mi diyorsun
Yani kafam çok karıştı. Olayı anlamak o kadar zor ki, Alper Elif'i senle aldatıyor, Alper gidiyor bu durumu Melih'e anlatıyor ama Melih ile konuşmayı kesiyor. Belki Melih ters bir şey söyledi çocuğa, ondan da olabilir
Yok melihe söylemesinin üzerinden 3 ya da 6 ay geçmiştir zaman geçti yani üzerinden? O zamanlar benim söylememden korkuyordu şimdi korkmuyor
Artık umursamıyor galiba veya ayrılmaktan korkmuyor
Dizi çıkar