Arkadaşlar akşam üstü eşim dışarı cıkmıstı arabanın işleri için o sırada bıraz alkol almıs haftada bır içer zaten onda sorun yok asla sonra geldi baktım yaptırmıs arabanın bozuk parcasını bızım araba ıcın sanayıdeyken o sırada bır arkadaşı kaza yapmış polıs gelmiş beni. Görgü tanıgı yazdılar arkadaşım vurmadı diye ifade verıcem deyıp üstünü degısıp cıktı. Aradan 3 saat kadar geçti yanagında ve dudak kenarlarında barız sekılde bellı kırmızı ruj ve sim lekelerı var foto koydum görursunuz bende sordum bunlar ne diye bir şeyler yedım bulasmıstır dedı sizce doğru mu söylüyor 3 senedir beraberiz 1 senelik evlıyıx ve çocuğumuz var esim çok görmüş gecırmıs bırıdır eskıden arkadaştık biz ve hani kız arkadşları olduğunu fılsn duyardım yanı gözü ac bırı degıl 30 yasında gezıp tozmus her ortama gırmıs akıllı bır adam hanı görmemişler aldatır ya genelde o cınste bırı değil ve eşim benı en cırkın halımle bıle sever begenır çok asık çok şeye göğüs gerdi benım ıcın yemek yerken olmuştur durumuna inanmak istiyorum çünkü dıger türludune msntık olarak bıle ıhtımal veremiyorum siz pekı
Belli zaten yaa eşin görmüş geçirmiş biri bencede🙂simli rujlu birşeyler var onlardan yemiş eşin hem de 3 saat. Başka ne naneler yiyebilirki? Adam bu işin ustası olmuş zaten önceden ve böyle görmüş geçirmiş biriyle evlisin bunu sorun etmedin bundan sonrada sorun etme bence devam et. Simli yemekler var artık rujlu falan...
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Canım erkekler görguzulukten aldatır bu yüzden görmüş geçirmiş dedım mesela esımın babası köyden ızmıre gelmişler 30 sene önce gelınce de tamırata başlamıd sonrs mutahhıt olmuş 3.5 sene sonra başka bır kadını tanımış esinden ayrılıp onla evlenmiş bır anda kaırısnı terk etmiş ve önce para gelmıs şu an Oturgumuz yerın zengınlerınden babası sonrada esını degıstımrıs en yakın örnek bu neyse yanı demek istediğim esımın görüp geçirdigı calısmak da var mesela babasının parasına rağmen hep kendı çalışmıstır kımsedrn bır sey istemsez cevresıne destek olan biridir zorluğu da calısmayı da kadınları da ben en çok cahıllıkten aç gözlülükten korkarım bu yüzden onunla evlendim ve
Soran
1 yıl
Ve 3 senedır bır hata gormedım bır konusms mesaj en ufak birşeye şahit olmadım kı esımın ne yaotıgını sürekli sorun arayan esıme düşkün bırıyken zaten açıklaması kafama yatmasaydı çocuğumuzu alır ondan ayrılırdım soyledıgıne inandım avukat sekreterıydım evlenmeden önce günde kaç tane yalan dınledıgımızı hangisi doğru veya yalan gözümüz kapalı anladıgımızı da dusunursek
Bence sen kendini inandırmak istemiyorsun. Ama yakalarsan büyük bir travma yaşayacaksın bir gün buna bence şimdiden hazırlıklı ol. Kocam yapmaz etmez demeyenlerin kocaları neler yapıyor neler. Sadece sinsice hallediyorlar. Babası neki oğlu ne olsun. Armut dibine düşer.
Ablam sen işin takibini elden bırakma.. Öyle beni çok sever şöyle böyle deme. Gerçekçi ol ve şüphen varsa zaten doğrudur acı ve gerçek. Bir an önce gerekirse peşine birini tak aldatma varsa elinde kozun mozun olsun
Ahahaha bi de olay yerinin fotoğraflarını çekip paylaşmışsın, aşağıya in oraya da bak belki kasığı dudak izleriyle doludur. Aldatmış seni kırmızı rujlu hatunu emmiş emmiş eve gelmiş, yemek yerken dokundu dediği doğru.. Aslında yemek o çıtır karı.
yanağıyla simli bir yemek yiyemeyeceğine göre tabiki aldatmış işte. sen büyük ihtimalle inanmak istemiyorsun o yüzden buraya soruyorsun ama bence sen de anlamışsın
Hayır esım nasıl bana yakıştırdın böyle bir şeyi dedı bır ıkı gün yemek yemedi tüm gün buna canımı sıktım dedı bilmiyorum o ne ızı ama inanmak istiyorum çünkü zamanında çapkın bır adamdı ama 3 senedır telefonuna arada bakarım hiçbir şey gormedım bu devirde bence 3 sene boyunca böyle bır hata görmemek büyük lüks helekı geçmişinde çapkınlık varsa o yüzden inanıyorum ve aldatılacak bırı olmadıgımı düşünüyorum çünkü esım bilirkı tartısmaları kapatırım herşeye göğüs gerer kocam diyebilirim ama başka bır kadını bizım yıllar ıcınde kurduğumuz dunyamıza başka bırı girerse onu affetmem bu yüzden yapmamıstır göze alamaz hem sevgisine hemde kaybetme korkusuna inandığımdan ve olayı anlatma tavrından aldattıgını düşünmuyorum
Bu arada bırıyle gorulseydı duyardım çünkü bız sahıl kasabasında yasıyoruz küçük yer ve esıme düşkünlüğümu bılırler ve duyardım bır şekilde zamanında sevgılıyken tartısmıstık ve esım çocukluk arkadasımla konuşmak ıcın kafede oturmuşlar garson söylemişti böyle böyle diye ve gıttım pencere kensrı bıryrrde Oturfuklsrından dınlemıstım benı çok sevdiğini asık olduğunu fılan anlatıp bsna söylemesini istiyordu arkadaşımdan
Tabıkı bence zaten her erkek tedbır altınds olmalı çünkü bız yapı gereği zamanın genelınde evde cocuklayız dışarda çalışması gerekn onlar e bır hafta çalışıp bırgun ıznınde dışarı çıkmak da hakları bu yüzden genel kontrol iyidir yorumlsr aldatmış diyorlar ama sonradsn böyle bir şey olmayacağını anladım