Sizce bu aldatma işareti mi?

Arkadaşlar akşam üstü eşim dışarı cıkmıstı arabanın işleri için o sırada bıraz alkol almıs haftada bır içer zaten onda sorun yok asla sonra geldi baktım yaptırmıs arabanın bozuk parcasını bızım araba ıcın sanayıdeyken o sırada bır arkadaşı kaza yapmış polıs gelmiş beni. Görgü tanıgı yazdılar arkadaşım vurmadı diye ifade verıcem deyıp üstünü degısıp cıktı. Aradan 3 saat kadar geçti yanagında ve dudak kenarlarında barız sekılde bellı kırmızı ruj ve sim lekelerı var foto koydum görursunuz bende sordum bunlar ne diye bir şeyler yedım bulasmıstır dedı sizce doğru mu söylüyor 3 senedir beraberiz 1 senelik evlıyıx ve çocuğumuz var esim çok görmüş gecırmıs bırıdır eskıden arkadaştık biz ve hani kız arkadşları olduğunu fılsn duyardım yanı gözü ac bırı degıl 30 yasında gezıp tozmus her ortama gırmıs akıllı bır adam hanı görmemişler aldatır ya genelde o cınste bırı değil ve eşim benı en cırkın halımle bıle sever begenır çok asık çok şeye göğüs gerdi benım ıcın yemek yerken olmuştur durumuna inanmak istiyorum çünkü dıger türludune msntık olarak bıle ıhtımal veremiyorum siz pekı