Anlaşılması için şöyle düz bi şekilde anlatacağım;
Esra ile Koray evli. Koray Esra’yı aldattı, aldattığı kızdan da bir dönem gidip karısına söylerse diye korktuğu için karısıyla ortak arkadaşları olan Cem’e bu durumdan bahsetti. (Ne dedi bilinmez muhtemelen de bana aşık bir kız var peşimi bırakmıyor demiştir).
Bunun üzerinden 3-5 ay sonra ise bu Koray ve Esra’nın o çok sevdikleri senelerin dostu olan Cem ile araları kopmuş instadan takiplerden çıkılmış.
Korayın o karısını aldattığı kızla da arası iyi sorun yok artık
Bunun sebebi ne olabilir acaba? Koray bu olayla alakalı kafasında bir şeyler düşünmüş uygulamış olabilir mi ki
Esra ile Koray evli. Koray Esra’yı aldattı, aldattığı kızdan da bir dönem gidip karısına söylerse diye korktuğu için karısıyla ortak arkadaşları olan Cem’e bu durumdan bahsetti. (Ne dedi bilinmez muhtemelen de bana aşık bir kız var peşimi bırakmıyor demiştir).
Bunun üzerinden 3-5 ay sonra ise bu Koray ve Esra’nın o çok sevdikleri senelerin dostu olan Cem ile araları kopmuş instadan takiplerden çıkılmış.
Korayın o karısını aldattığı kızla da arası iyi sorun yok artık
Bunun sebebi ne olabilir acaba? Koray bu olayla alakalı kafasında bir şeyler düşünmüş uygulamış olabilir mi ki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Adam gitmiş kadına çıtlatmıştır. Kadın inanmamıştır kadınla arası öyle bozulmuştur adam da sırrını tutamadığı için arası bozulmuştur
Yok be kim karışsın bu mevzulara, artı olarak adam aldattım dememiştir ki bi kız var bana aşık diyip kendini garantiye almıştır arkadaşına
Erkekler açık açık anlatıyor arkadaşlarına bu durumları neden çekinsin ki?
İyi de aldattım dememiştir adam bir de erkekler tutar zaten birbirini
İşte neden aldattım demesin ki neyden çekinecek
bunlar gerçek midir
E evet
karısı cemle neden arayı bozmuş
İşte karısıyla adam ikisi birden arayı açmış diyorum ya da arkadaşları olan kişi onlarla arayı açmıştır bilemem
Ama anlamaya çalıştığım şu
Karısını aldattığı kişi benim.
Ya benden bahsetmiş ya korktuğu dönemde, muhtemelen bir kız var bana aşık tarzı bahsetmiştir aldattım dememiştir. Sonra benim kadına Söylemeyeceğimden emin oldu biraz. Acaba bu noktadan sonra o arkadaşına bahsettiğine pişman oldu bir olay çevirip hem karısını hem kendisini o arkadaşıyla olan iletişiminden koparmış olabilir mi bu ihtimali düşündüm