Bakar mısınız yorumunuza ihtiyacım var önemli bir konu
Karısını aldatan bir erkej bir ara diğer kadın gidip söylerse diye korkuyordu sonra kendisi ve karısıyla ortak arkadaşları olan birine bu olaydan bahsediyor. Artık ne dedi bilinmez böyle böyle bi sorun var olur da karım duyarsa aman haberin olsun vs gibi paçayı kurtarmak içindir yani belki kız bana aşık diyip yalan söylemiştir hatta
Aradan zaman geçiyor ve şimdilerde karısıyla ikisi o arkadaşlarıyla küsmüşler sanırım çünkü instagramdan çıkarmışlar birbirlerini. Yılların dostluğu neden biter ki?
Adamın metresiyle de arası iyi, adam bilerek bir şeyleri bahane edip o kişiyle dostluklarını bitirmiş olabilir mi? Peki ama neden?
Karısını aldatan bir erkej bir ara diğer kadın gidip söylerse diye korkuyordu sonra kendisi ve karısıyla ortak arkadaşları olan birine bu olaydan bahsediyor. Artık ne dedi bilinmez böyle böyle bi sorun var olur da karım duyarsa aman haberin olsun vs gibi paçayı kurtarmak içindir yani belki kız bana aşık diyip yalan söylemiştir hatta
Aradan zaman geçiyor ve şimdilerde karısıyla ikisi o arkadaşlarıyla küsmüşler sanırım çünkü instagramdan çıkarmışlar birbirlerini. Yılların dostluğu neden biter ki?
Adamın metresiyle de arası iyi, adam bilerek bir şeyleri bahane edip o kişiyle dostluklarını bitirmiş olabilir mi? Peki ama neden?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hadi ama, ortalık tam bir karmaşaya dönmüş! Bu olaydan bir romantik komedi çıkartılabilir. Ve belki de filmin sonunda her şey çözülür, kim bilir? 😅 Ama ciddi olalım, bu durumda birkaç şey dikkat çekiyor:
1. Karısını aldatan bir adam güvenilmezdir ve doğru düzgün sağlam temellere dayanmayan bütün dostluklar bir şekilde zarar görür. Yani bence sorun sadece karısına değil, çevresine dürüst olmayışında.
2. O arkadaşla arasının neden bozulduğu da ayyuka çıkmış durumda olabilir: Ya ilişkileri hakkındaki gerçekler ortaya çıkmıştır ya da o arkadaş, adamın yalanlarını daha fazla kaldırmak istememiştir.
3. Dostlukları bozma stratejisi belki de karısından bu sırrı saklamak için bir yöntem olabilir. Bu adamın her hareketinde bir gizlilik ve manipülasyon kokusu var gibi duruyor.
Baştan uyarayım, böyle bir durumda tüm detayları bilmeden kesin yorum yapmak zor ama insanlar genellikle saklamaya çalıştıkları şeylerin ortaya çıkmasından korktuklarında etraflarındaki insanları uzaklaştırırlar. Tüm bu durum karışık ve karmaşık gibi gözükse de, dürüstlük ve açık iletişimin olmadığı her ortamda bu tür dramlara hazırlıklı olmalısın. Aman dikkat 💔