Sizce bu aldatmak mı lutfen yardım edin?

• Arkadaslar oncelikle duzgunce okuyarak cevaplamanızi istiyorum çünkü vicdanim rahat degil oncelikle benim cok toxic bir 6 aylik iliskim vardı 1 hafta barisip 1 hafta küstüğümüz , en uzun barışık kaldığımız 1 hafta olan bi iliskiden bahsediyorum bu iliskide cok hislerim yoktu çünkü cocuk hasta gibi davraniyodu eger iliski icinde olsaniz a larsınız zaten kime anlatsam iliskiyi devam ettirdigim icin laf yedigim bile oldu arkadasları bile şaşırdı oncelikle bu sanal bi iliskiydi cocuk manipule ederek yaninda tutuyodu ama cok kısıtlayıcı ve kıskancti bana gram saygısı yoktu kufurler eder @r@spu der ozur diler geri barisirdik daha cok sey var anlatmakla bitmez. bana takıntılıydı erkek kuzenim bize geldiğinde s! kis! cegimizi dusunucek kadar aptal bir karaktere sahip sirf bu yuzden erkek kuzenimi evden kovmamı istedi hayatimda kimseyi istemezdi tek o olsun isterdi narsistin teki yine de sevdim konuya gelirsek ben bi cocukla arkadas olsrak konusuyordum sevgilimle yine ayrildigimiz bi donemdi cocuk benden hoslandigini ve en azindan denememizi soyledi bende boslukta oldugumdan ilgi gormedigim bi iliskiden ilgiye bogulcsgimi dusundugum iliskiyi kabul ettim ve safece 2 gun surdu cocuk beni c! nsell? k konhsmak icin kullandı ve benimde bosluyuma geldi devam ettirdim konusmayi kucuk bi konusmaydı cocuk hastanin teki oldugundan gidip yeni sevgilime yazdi bende engelleytirmistim sonra pisman olup ayrildim ve bu cocuk yine banq yazdi bizde barismaya karsr verdik hesabimi zorla istedi ayriyken bile hesabimi istedi seni nasil sevdi okucam kesin c! nsellik konustun n. de attin anneni babani aricam dige twhtit eden cocuk oncedende allahima kadar sovup anne babami tehtit ettigi icin korktugumdan iliskigi devam ettirdim bu cocukta bu c! nsel icerikli mesajlari ss atmis cocuk aldattin diyo baska birsey demiyo ben hayatimda biri varken birini almadim sonuc olaraj sadefe manipule oldugum korkarak çıktığım bi iliskide yani sadece alistigim icin devam ettirdigim bi iliskiden cikip sevilmek istedim sizce bu aldatmak mı?
Sizce bu aldatmak mı lutfen yardım edin?