Aldatıyor Sayılır mı? Lütfen Yardım edin?

Eşimi çok ama çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum ama 2. kere bi kıyafet satış uygulamasında kadınların kıyafet satma bahanesi üzerine kendilerini özellikle çıplak koydukları fotoğraflı ilanları beğendiğini gördüm ve bu az değil çok fazla ve bu benim 2. yakalayışım 1. yakaladığımda konuşmuştum ve hesabını kapattırmıştım şimdi yine gördüm konuşma alma vs yok sadece beğenmiş ve benden gizli twitter hesabını yakaladım orada da +18 içerikleri beğeniyor ve bu hesabı 2019 dan beri varmış ve hergün giriyor oraya konuşması va yok kimseyle ama sadece videoları beğeniyor hesapları takip ediyor. eşim çok manipülatif bi insandır şu sıralar zaten aramız çok iyi değil başka konulardan dolayı ara ara tartıştığımız bi dönemdeyiz bunu nasıl konuşucam bilmiyorum 7 aylık hamileyim ve yeni evli sayılırız telefonunun şifresini bildiğimi bilmiyor ve zaten twitter uygulamasını da gizlemiş bunu nasıl konuşucam veya ne yapmalıyım
Güncellemeler
1 yıl
eşim 30 ben 20 yaşındayım eşim her şeyi görmüş geçirmiş birisi bi şeyde gözü kalmamış yani her şeyi dibine kadar yaşamış
Güncellemeler
1 yıl
cinsellik konusunda bir sorunumuz yok
Aldatıyor Sayılır mı? Lütfen Yardım edin?