dinlemeyi unutmayın
link şarkı https://youtu.be/J0Fson0xMqg?t=6
Ben 25 yaşını geçmiş kızla hayatta evlenmem. Çok düzgün bir şey olsa 25ten önce evlenirdi herhalde. O yaştan sonra ancak mericlerle evlenirler.
Eğer 25ten öncesini partileyerek geçirmişse evlenilmez tabi. Ki öylesiyle 20 yaşında da evlenmeyin bir zahmet.
Bana da 25 yaşıma kadar pek bakan yoktu. 25ten sonra talipler artmaya başladı. Özellikle anneleri beni istedi. Alfa dul olmadığın sürece kadın olarak kaç yaşında olduğun ikinci üçüncü planda oluyor.
@yarnserv değeri az değil talip düşüyor
@yarnserv Benim sorumdasın küfür etme vururum odunu veririm odunu kız erkek dinlemem
@yarnserv
Kadına kaç kişinin talip olduğu önemli değil. Talip olan adamın niteliği ve niyeti önemlidir.
Ben mesela öyle her erkeğin yavşamaya çalıştığı DMden bir sürü mesaj alan çevresinde bir sürü uydu erkek olan biri olmadım hiç. Ama evlilik için kaliteli ailelerden tek tük teklif aldım üstelik 25 yaşımdan sonra oldu bu. Herhalde okulum olduğu için biraz geç adım atmış olmalılar.
Sen 100 tane abazanın senin etrafında uydu erkek olarak yer almasını gerçek değer sanıyorsan yanılıyorsun. Gerçek yüksek değere sahip kadın yüksek nitelikli az erkekten ciddi ilişki teklifi alabilendir. Yaşın ilerledikçe de eğer green flaglere sahipsen sadece taliplerin 5ten 2ye düşer biraz da profilleri değişir ( genç bekar yerine boşanmış 40 üstü alfalar gibi) ki sen zaten bir kişiyle evleneceksin 10 kişiyle değil. Bu yüzden ben neden bana 100 kişi değil de 5 kişi ya da 2 kişi bakıyor demem. Dediğim gibi önemli olan adamın niteliği ve niyeti...
erkeklerin senin değerini belirlemesi zaten senin kalitenin düşük olduğu anlamına gelir kadının yaşı geçtikçe isterse zengin iş sahibi adam olsun 1 kişi olsun yaş aldıkça doğurganlığın azalacak yapacağın işlerde zorlanacaksın kendi ayaklarının üzerinde gurulu rolu yapıp durman zorlaşacak ister kabul et ister etme futbolcular gibi yaşın geçtikçe değerin a-za-la-cak
@yarnserv yaşın zaten ilerleyecek ve CPD seviyen her insan gibi azalacak zaten. Ben sana bu olmayacak demiyorum. Ama belli kriterleri karşıladığın sürece karşına çıkan kişiler de senin gibi yaş konusundan CPDsi düşmeye başlamış kişiler olacak. Çocuk doğurma işini de her sene yapmayacağız herhalde.
karşına çıkan kişiler erkekler, onlar için yaş sıkıntı değil kafaya takmazlar 30 da gelse 40 da gelse bi kadına yürür ya evet ya hayır cevabını alır o olmazsa diğerine geçer ama kadınlar hep bana gelsin ister ve yaş geçtikce durumu ciddiye almaya başlar kafası karşır ve belki de yanlış bi yola girecek karşısındakini seçmesi bakımından erkeklerin yaş konusunda avantajı var zaman kadının en büyük düşmanı
@yarnserv düzgün konuş mesajdan yaz az
@yarnserv Kadına ait iki tür değer var.
1. Cinsel Değer: Kısa süreli ilişkilerde partner bulabilme ölçütü
2. Pazar Değeri: Kadının uzun soluklu ve evliliğe giden ideal ilişkilere ulaşabilme ölçütü.
Bir kadın cinsel değerini 60 yaşına kadar korur. Bir kadın en erken 60 yaşına kadar erkeklerin cinsel radarındadır.
Pazar değeri açısından baktığımız zaman gençlik yıllarında Ağustos böceği gibi cır cır etmemiş en az 5 yıl evlilik yapıp yüz kızartıcı sebepler hariç farklı sebeplerle ayrılmışsa ya da bu yıllarda eğitim ve kariyer planları yapıp düzgün bir hayat yaşamışsa o kadın 30 yaşında da 40 yaşında da evlenecek yüksek değerli bir erkek bulabilir. Ama 20,'li yıllarını vur patlasın çal oynasın yaşamış ve vücudunda onlarca erkeğin DNA'sını taşıyan bir kadının yaşı kaç olursa olsun evlenebileceği erkekler düşük profilli, düşük gelirli, vasıfsız ve seçenekleri olmayan erkekler olacaktır.
Ağustos böceği gibi cır cır etmemiş en az 5 yıl evlilik yapıp yüz kızartıcı sebepler hariç farklı sebeplerle ayrılmışsa ya da bu yıllarda eğitim ve kariyer planları yapıp düzgün bir hayat yaşamışsa o kadın 30 yaşında da 40 yaşında da evlenecek yüksek değerli bir erkek bulabilir. Ama 20,'li yıllarını vur patlasın çal oynasın yaşamış ve vücudunda onlarca erkeğin DNA'sını taşıyan bir kadının yaşı kaç olursa olsun evlenebileceği erkekler düşük profilli, düşük gelirli, vasıfsız ve seçenekleri olmayan erkekler olacaktır.
Düzgün mü olsa? Saf olsa diyecektin herhalde. Özür diliyorum erken evlenen kızlardan ama gerçekten bi saflıkla katlanırım sanıp 25 e kadar evlendin evlendin, yoksa kimseyi çekmek istemiyorsun ve seçici olmalar başlıyor 🙂
Evet seçici yim
Cevap
11Cevap
Sanki onlar seninle evleniyorda..
sus
Evet evenilir neden olmasın
Genelde günümüzde hepsini kastetmem ama Bu pompalanıyor kadınlara Sizde yapın rekabetci mantığıyla Onunla bununla gez sosisten salama atla sonra Yüksek seviye adam kabul etmiyor tabi böyle birini mecbur bi meriç hanım evladı sünepeyle mecburi evlilik yap Hani diyorlarya hanımcı kazanır felan 🤣 günün sonunda merak etme ihale sana kalacak biz tepe tepe kullandık şimdi sen kabul et yoksa özgüvensizsin haaa aynen yani ne olmuş ki geçmişi önemli değil bak felan Bizim saf sala, k hemcinsimizde kafa sallar Alfa dul bi manyağı kabul eder.
sen evli misin
hayır şu dönemde asla evlenmem onuda ayrı söyleyeyim
yaş kaç bu kızlar neden boş yaptı yorumlarda sence
Bahsettiğim olayın farkındalar ve seninde buna tepki koymanı hazmedemiyorlar.30 larında bir kadın çıkarsa karşına evlilik için genelde direk bu yaşlarda evliliğe bağlarlar Anlattığım şekilde o yoıllardan geçmiş olur.
evlenmem ben
25 yaş artık biyolojik şekillenmenin tamamlanmaya başlamış olduğu bir yaş.25 yaşından önce maalesef riskli oluyor evlilikler. Çabuk sıkılmalar başlıyor küçük yaşta evlilikler sonucu aldatmalar da bir hayli fazla oluyor. Danışanlık yaptığım zamanlardan biliyorum. Bazı kaynaklarda 25 yaştan sonra evlilikler için çok çirkin söylemlere denk geldim katıldığım noktalar olsa da katılmadığım noktaları çok. Kariyer planı olanlar için de 25 ve sonrası daha uygun. Çünkü her eş kariyer gelişimine sıcak bakmıyor evlilik birliği sürecinde ne yazık ki.
Her bireyin evlenme yaş aralığı ve tercihleri kişiseldir ve kültürel, sosyal, ve bireysel faktörlere bağlı olarak değişebilir. Evlilik için yaş sadece bir sayıdır ve herkes için farklı anlamlar taşır. Türkiye'de de genç yaşta evlenenler olduğu gibi, 25 yaşından sonra evlenmeyi tercih edenler de bulunmaktadır.
Herhangi bir yaş sınırı olmadan, ilişkilerde ve evlilikte uyum, saygı, anlayış, ve sevgi gibi unsurlar önemlidir. Bir kişinin evlilik için hazır olup olmadığını belirleyen faktörler genellikle kişisel olgunluk, kariyer hedefleri, hayat deneyimi, ve partnerle uyum gibi konuları içerebilir.
Kültürel ve toplumsal normlar her ülkede farklılık gösterebilir, bu yüzden herkesin kendi değerleri ve tercihleri doğrultusunda yaşamak en önemlisidir.
Tebrikler, bu cevabınızla insan olmanın önemini vurguladınız. İnsan olabilmek kadar değerli bir şey yok hayatta. 👌
Teşekkür ederimmmm
Asıl ben teşekkür ederim
Herkesin fikri kendine be canım :) ister evlensinler ister evlenmesinler. yaş sayıdan ibarettir önemli olan kişiligin oturması , edepli ve hoşgörülü olması lazım 😁 bizim kültürde maalesef öyle yaftalamalar var yaşı geçti falan diye bence bunları aşmak lazım herkes kendini hazır hissettiği zaman da ele alması lazım diye düşünüyorum.
Aynen öyle
Sakın evlenme ahaha senin manipüle edecek küçük bebişlere ihtiyacın var öbür türlü kimse seni kabul etmez küflü beyin
küflü kız geldi
Anandır len küflü soyuna sopuna neyse ahsjd kimse tercih etmeyince yanmışsın ben her yaşımda tercih edilirim slk incel ahah
vala siz sinirlenince daha tatlı oluyorsunuz tr kızları
tatlı kedi imiş senin mi pp deki
29 yaşındayım evlenemedi değil evlenmeyi tercih etmedi grubundayim☺️☺️ evlilik bir meziyet değil ve bir başarıda değil. Hala bekarım ve hala çok mutluyum ☺️☺️
bende 25 olcam çok mutluyum 55 yaşında olsam böyle mutlu olurum emekli olsam 2 kat daha iyi
Büyük lokma ye büyük konuşma demiş atalarımız. Bu kibir nereden? Her kız bir değildir her erkeğin bir olmadığı gibi. Sen bu sekilde yazarak namusu ile yaşayanlara da dil uzatmıyor musun?
Hayır
Alakası yok
"Hayır" mı, "Alakası yok" mu?
Ben "25 yaşını geçmiş" kızla hayatta evlenmem. "Çok düzgün" bir şey olsa "25ten önce evlenirdi" herhalde. O yaştan sonra ancak mericlerle evlenirler.
Bu yazdıklarınla çelişmiyor musun sence? Ben 25 yaşını geçtim ve bahsettiğin gibi bir şey yapmadım. Ama namusuma dil uzatıp ikazda da "hayır yok öyle bir şey" demen? Yoksa okuduğunu anlamada sorun mu yaşıyorum bunu mu ima ediyorsun? Çelişme ya da korkak gibi davranma ne düşünüyorsan açık açık yaz! Bir öyle bir böyle...
Sus
Daha ap*talca bi düşünce görmedim. İnsanlar 25 yaşına kadar okuyup meslek sahibi olmaya çalışıyor olabilirler. Veya kendilerini hazır hissetmiyor olabilirler bu onların kötü olduğu anlamına mı geliyor?
bana göre öyle geliyor bazen
Sen evlenme. Bu soruyu soran bir ile 25 yaşını geçmiş genç bir kadının evlenmesini istemem
neden öyle düşündün ben daha gencim 23 üm
Ayy ne sacma bi mantik 🤦🏻♀️
Buyuk konusma, gun gelir kinadigini yasarsin. Demedi deme 😉😉
Yaşamam abla
Bak hala buyuk konusuyor.🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Anam 6 ay sonra 25 oluyom tekrar kazandik galiba
neyi kazandın
Seni
evli misin sen
Hayir
istek attım sende bana at
reis ile başlıyor nick
Niye 25 yaşından sonra evlenilmez diye bir kanun mu var bal gibi de evlenilir
Önce kendine bir bak, sonra böyle bir soru sormak şöyle dursun, böyle bir şeyi düşünmenin bile hadsizlik olduğunu düşünürsün
Zaten o kızda mantık olsa Türk erkeğiyle niye evlensin
Sen Türk müsün
Bu kadar cahilce bir düşünce olamaz …aklı başında olan zaten 25 ten önce evlenmez
28 yasindayim bende evlenmedm. Bu isler nasip kismet isleri ve de kisinin calisma hayatiw, hayattan beklentileriyle de alakali
@Mihailgivi herkese çirkin şansı lazım bence
Evlenmeyin sakın ! 12-13 yaşındaki kızlar varken kendini geliştirmiş bir yerlere gelmiş kızla ne işiniz olur değil mi aman aman
evet evet
Çok saçma bir düşünce. bunlar kader kısmet işleri 25 den önce olmak zorunda değil
aynen bende de olmadıı yaş kaç
Ne saçmaliyon sen mal misin acaba cidden sana ne istediği istediği zaman evlenir kit beyinşi
az sus evlenmem
Çok yanlış dusuncedesin bir kızın okuması kendi ayaklarının üstünde durması ek olarak biraz da olsa gençliğini yaşaması hakkı hem evlilikler eskisi gibi herkes güvenilmez oldu haliyle iyi araştırılması gerek yoksa evlilik çok kolay :)
düşüncem güzeldir
Derdi sana mı kaldı. Sen evlenme
evlenmem sen evli misin zaten düşünemiyom o tarz bir kere zorla evlendirecektiler
Noktalama işaretlerini kullansan daha anlasilır olabilirsin
yani evlenmedim ama evlenmem için zorlama oldu sende kullan işaret uzun yazmadım boşluk bıraktım zaten oku yazdıklarımı
önceki kısımda
Evlenmek marifet mi
değil
Ortak noktaya geldiğimize sevindim. Iyi geceler :)
iyi geceler gizliden çık istersen
Neden
sohbet edelim çık istek atarım gizli olursun sonra
Leonardo senin 25 kuralıni aşıyom. Yasitlarinla takil
sohbet için sordum nickin ne az çık ginede gizliden
Iyi geceler
sence erkek sünnet olmalı mı
Beni hic ilgilendirmiyor
neden
haklısın kanka bende olsam benimle evlenmem. gerçekten de sıkıntısız biri o yaştan sonra hala bekar kalmaz bu konuda yüzde yüz haklısın kendimden bilyorum. evleneceksen max 24 yaştan üstüne yeltenme üzülürsün.
Evet
25 yaşını geçmiş teyze bir işe yarasaydı leonardo abimiz 25 altı takılmazdı. Hatta 25 sınırı bile fazla
Evet
O yaşta olan bir kadın senin gibilerle evlenmemek için bekliyor zaten
başka soru sorsam tutmazdı nasılım sorsam bunu sordum patladı gitti kız görüşleri çoğaldı sanki
bekliyor belki de
Evet bekliyor emin olabilirsin
sen mi bekliyon yoksa bekleme boşuna ben senle evlenemem kusura bakma
Seni mi bekleyecem it sen kimsin. Senin gibi avanaklarla ne işim olur
ya abla 98 li kadınsın şu an zaten evde kalmışsın zorlama şansını sayfayı kapat bence
Allah'ın minik cahili seni canısı. Yasin kadar kariyer yapmışım. Gelmiş evlilik diyor. Sen bir git o gözlüklerini çıkar gözlerini cizdir bu devirde gözlük mu kaldı
25 yaşın kadar da bir sürü işte deneyimim var boş yapma abla ya
akıl verme lense geçtim zaten kısa dönemde çizdirme kör olma riski oluyor
sen kendi tipine bak da konuş
Jdksjdkdkslssksndksksjdnsksjsksjsslkssmsn neyse
git uzun saçlarını cadı süpürgesi var ondan alıp uçup gidiyon mu ben senin yerinde olsam tr yi terk ederdim yani
beni kimse beklmesin keyfim isterse o zaman istemezse kadrolu bekar ama sevgili yaparım o ayrı
Seni kim napsin peki? 25 yasini gecmedim oyuzden saldiracak baska bir sey bul ;)
yaşın kaç bende geçmedim 23 üm
Seninle bu akılda kimse evlenmez koz ne yapsın senı
kız kardeşini alcam baldız olcaz
şaka yapıyom ya
kutunu aç 28 lik
Tamam sana tolerans gösteriyorum
kutun kapalı
rica
Bu şekilde kadınları yargılamanın sonucu en az 30 yaşında bir kadınla evlenirsin
bedua mı ediyonuz dua mı acaba
İçine hangisi doğduysa
sen sünnetli erkek mi istersin evlenirken
Her kız kendini her koşulda sevebilen bir erkek ister ve bence sen bunları karşılamıyorsun
Karşılıyorum kız arşdaşım yok
Genelde okumuş görgülü kızlar oluyorlar onlar seni almaz zaten merak etme😂😂
almasın
Sen bu kadar büyük konuşmaya 35 yaşında biriyle evlenirsin benden söylemesi. Bu kadar ergence bir bakış açısı olamaz yani
evlenmem ben
Büyük konuştugu şey insanın başına geliyor hiç merak etme
büyük değil bakire olmayan la evlenmem ben sen bakire değilsen senin sorunun
Ulan yaş ile bakireligin alakası ne? Bu ahlak anlayışıyla alakalı. Kafan mı güzel senin? Ayrıca benimle bu şekilde konuşamazsın önce haddini bil
Ben zina yapmadım da senin sorundan cehalet akıyor. Ben 30 yaşına gelsem 30 yaşına kadar da beklerim evlenmeyi. Gidip zina yapmam yine. Bizim gibi insanlar da senin gibi cahillerle evlenmez zaten. Yaşı bile buna bağlıyor an*daval ya
Tüh 25 yaş üstü bekarlar evde ağlıyor şu an
Kız haklı. Aklı başında, beyni yerinde olan bir kız, türk erkeği ile neden evlensin ki
Sen Türk müsün
öyleyim
Çok körpe herşeyin ilki olabilir bence süper olurdu
Evlenilir
evet öyle
Ne üzüldüm ne üzüldüm şimdi
Okulumu okuduğum için çalıştığım için erken evlenmedim koca parası da meraklısı değiliz
Üzüldün mü
Çok
Biz evlenir miyiz acaba
Senle
Büyük konuşma yüklenmiş "hayatta" denilerek. 🤣🤣 mümkün mertebe zihniyetine sahip nesiller üremesin
sence bir erkek sünnet olmalı mı konu değişti soruyu çift soracaktım böyle daha iyi
Sağlık açısından evet, dini açıdan bilemem
senin yaş kaç ki 32 mi
bende oldum malsef
34
gizliden çıkar mısın sen o kadın mısın fenomen
Yok ben fenomen değilim, s. modum sadece
çıksana az
gizliden
şu benim soruyu silsen bari kızlar darladı baya
Yoo silmicem, sürün 🤣🤣
abla ya
sünnet olmam iyi mi ona cevap vermedin
Yavrum ben nereden bileyim iyi mi kötü mü
senin tecrüben yok mu cinsellikde birde 30 yaş üstüyüm diyorsun abla ya utanman lazım
Utanmayı senin gibi hadsizden öğrenicek değilim, edebinle konuş.
senden daha zekalı bir soru haberin ola bı gün kapilirsin sevdaya ağlarsın sonra
Yav he
ağladın bile kıyamam
Aranızda 9 yaş fark var sence de fazla değil mi
kimle 9 yaş var
Sen 18 19 yaşlarında değil misin
hayır yaşımı ne yapcan erkek sünnet li mi olmalı ona cevap yaz
Ankara da yaşıyosun sen dimi
yok ankaralı değilim sevgili mi arıyon abla
Yok ne alaka
Tanımıyorum o zaman seni
sen kimsin erkek adam sünnet olmalı mı yaş kaç
Ne alakasi var, 25 yasinda kim evleniyor artik
Neden evlenilmesin o yaş daha çok genç zaten.
Niye eblenilmesin
38 yaşındayım ama bu zihniyette biriyle değil evlenmek, dostluk dahi kurmam.
@Hatice_Atar 👏👏👏
kurma
Olur
İstek atmışsın
O kızların evlenmeye hakkı yok mu?
En iyisi Kürt erkeği 😏 sizi kim ne etsin
Pardonda sen kaç yaşındasın 25 i geçecek tabi çocuk gelin mi olsun bu ne saçma düşüncedir
23
Okumuyorsun o zaman çünkü bir insanın okulunu bitirip işini kurmasi ve evlenmesi için 25 yaşını geçmesi gerekiyor bu Banaz düşünceni lütfen biran once beyninden resetlemelisin o dediğin zamanda evlenmek için okulunu bitirmemiş kendini geliştirmemis hiç bir işe girmemis sadece size muhtaç birinin olmasını istiyorsunuz ama insallah bu devirde öyle bir kız kalmamıştır. Hem senin yaşında daha evlilik yaşı değil kim beynine bunları aşılıyor çok yazık erkek yaparken elinin kiri kız yapınca onun bunun attığı gözüyle bakmanız çok ezikce bir düşünce.
Ezik değilim
Düzgün konuş
Saçma bir düşünce millet niye erken den evlensin nasil olsa gunun birin de bosanicak
senin düşünce saçma
Sen evlenme zaten kalsın
sen evlencen mi de
Hayır
Hayır evlenmem
neden sünnet mi olsun adam
Hayır kimseyle evlenmem
iyi yaş kaç kapalı mısın
26..
türbanlı mısın açık mı gizliden çık bakayım sen mardinli kız mısın
Değilim.
nerelisin bekar mısın
Malatya bekarım
sevgilin yok yani
Yok.
çık az gizliden merak ettim seni bak
boş ver
bekarım bende istersen yazarım yani yanlış anladın
Evlenilir nataşlar 40’a kadar bekar kalıyor
yaş kaç
asıl türk erkeğiyle evlenenler maldır
Neden
Ne alakası var kardes tamam sen evlenme
evlenmem
Çocuk gelin mi olsun kanka
sen erkek de sünnetli mi istersin
heralde
Senin yaşına bağlı
Evlenmeyenler düzgün olmuyor mu ya da geç evlenenler nasıl bir beynin var🤣
evlenmem senle ben
sence bir erkek sünnet olmalı mı görüş lazım
Sen bu kibirle uzun yaşamazsın
kibirli değiiim boş yapma
asıl sen uzun yaşamazsın bu kılıbıklık ile kılıbık erkek fazla yaşamaz maço benim gibi alfa lar uzun yaşar dedemden biliyom
Kibirini xiktigimin sokak iti dalyaPrak
düzgün konuş karın yok mu senin gelmişsin sitede onu aldatıyon mk
benim sevgilim yok evli değilim git karının yanına
Yorumlarımı silme dalyaPrak
silmedim mk
G** lalesi neden sadece senin yorumların gözüküyor da benim yorumlarım yok o zaman Uzaylılar mı sildi
Bunu diyen kişinin tipi ve karakteri nasıl acaba
yakışklı hary poter tipim var gözlüklü ve baby face
Rezaletsin
sen kendi karakterine tipe bak zilli
Hele hele bebe laf attı
sen erkek de sünnetli mi istersin bebe cevap verdi ergen
Karaktersiz Varlık tipine edim
ya sus kız ların hepsi gizli erkek kılıklı fatmalar sizi klavye kadınları
senden daha zekalı sorudur bu
Seninle uğraşamam ezik varlık
ben uğrşamam hadi uza