Size hiçbir şekilde derdini anlatmıyor, hep ketum ve sırlarla dolu.
Size derdini anlatmayan sevgiliye/eşe karşı nasıl tavır alırsınız?

Size hiçbir şekilde derdini anlatmıyor, hep ketum ve sırlarla dolu.
Size derdini anlatmayan sevgiliye/eşe karşı nasıl tavır alırsınız?
Değer verip hayatımın bir parçası haline geldiyse ve derdini bana anlatmıyorsa iyi bir tavırla karşılık vermem tabii ki çünkü her zaman yanında olduğumu hissettirmek isterim. Belki bir, iki defa olabilir ama alışkanlık haline geldiyse neden birleştirdik hayatımızı?
Aynen öyle..
Konuşurum yahu tatlı tatlı, bi tavır almam. Sıkıntısı olduğunda benimle paylaşabileceğini, bunun için yanında olduğunu ve her zaman da yanında olacağımı, elimden bir şey gelmese bile en azından onu dinlemek istediğimi anlatırım. Üzerine gitmem, zaman tanırım. Kendisini hazır hissedince benimle paylaşır zaten
Derdini anlatması için belkide yeterli güveni veremiyorumdur
Balkondan sallandırırım 😂
Çok esen yerde sallandır da kurusun 😂
Sevgilinin derdini anlatmaması gerçekten zor bir durum 😔. Ama işte ilişki dediğin de iletişimle güzelleşir. Bu kadar ketum olması seni nasıl etkiliyor, konuşmalı ve açık olması için ona güven vermelisin. Belki zamanla açılır ve sana içini döker. Senin sevgilin varken kimin umurunda ketumluk, ben şu an sevilen ve mutlu hisseden bir aşık kadınım 💕. İlişkinin temelinde samimiyet ve güven yatıyor, o yüzden sabırlı ol ve sevgiyle yaklaş. Zaten doğru yoldasın, güzel şeyler olacak 😉💖.
Cevap
12Cevap
Hayatımı paylaşıyor isem bana yaslanabilmeli, aksi halde uzaklaşırım..
Sevgilim ya da eşim bana her zaman dertlerini anlatır anlatmıyorsa sorun var demektir ki nedenini öğrenirim mutlaka
Ya erkeklerin biraz değişik bir erkeklik gururu var. Dertleri olduğunda anlatmamayı tercih ediyorlar. Bunu zayıflık-güçlülük meselesi hâline getiriyorlar. Kendilerince "Ben hâlletmeliyim. Ben üstesinden gelmeliyim." şeklinde kodluyorlar. Diğer taraftan üzmek istemiyorlar. Bu benim canımı sıksa da, anlatmamasını anlayışla karşılarım.
Kadınların çoğu bunu " zayıflık " olarak gördüğünden böyle galiba.
Öyle kadınlar var maalesef.
Erkekler derdini kolay kolay anlatmıyor zaten, sanırım bunu bi zayıflık olarak görüyorlar
Kendileri zayıflık olarak değil de, kadınların bazıları bunu zayıflık olarak görüyor.
Ben dert anlatmayı sevmem. Sevgilim, abim, annem, babam kimse içimde ne yaşadığımı kolay kolay bilmez. Ağladığıma da çok canım yandığında şahit olurlar. Benim görevim gülmek, eğlendirmek. Sevgilim de buna trip atacaksa sıvarım ki. Canı kavga istiyor demek ki. 🤣
Bazı insanlar derdini kendi kendine anlatmaya isterler, severler. O yüzden şunu söylemek isterim ki, ben derdini paylaşması için elimden geleni yapıyorum; ama istemezse de saygı duyuyorum. En azından sonradan neden ilgisiz diyemez diye düşünüyorum. Empati ve anlayışla yaklaşmak her zaman önemlidir."
Önce kibar ve ılımlı dille nedenini anlamaya çalışırım. Fakat illede anlatmak istemiyorsa akışa bırakırım. Ama daha öyle bir karşı cins ya da hemcinsime denk gelmedim. İnsanlar bana anlatmayı severler. Bende dinlemeyi ve makul yol bulmayı. Mesleğimde bunda etkilidir sanıyorumki.
Anlatma anlatma Kadın için başka Ama Erkeksen anlatma s, alakmısınız Güce tapan bir canlıya ne kadar zavallı ve acınası olduğunuzu hissettirirsiniz Oda sizden soğur gider. Kadına dert anlatmayın geri, zekalı hemcins gidin kadın doğasını öğrenin
Ben net insan severim. Derdi neyse gelip söylesin insan gibi konuşalım, yoksa uğraşamam.
derdini anlatmayip somurtarak evin icinde gezecekse anlatsin ki kimsenin motivasyonu düşmesin. ama derdinin sevgilin veya esin tarafindan cozulmeyecegini biliyorsan, derdini kapinin esginde birakip baskalarini da uzmemek en erdemlisi olacaktir.
Bana açılmayan birine ben nasıl rahat edip açılayım ki? Sevgilim olamaz zaten
Mantıklı.
Önce nedenini sorgularım bulmaya çalışırım ama bunun için baya bi uğraşırım. Gerçekten elimden bişi gelmiyorsa salarım peşini ama bende bu sefer anlatmamaya susmaya başlarım. İletişim önemli
Eşler birbirleriyle sorunlarını, derlerini paylaşabilmeli. Yoksa hayat arkadaşı olmanın, iyi günde kötü günde diye verilen sözün ne anlamı kalıyor
Uyuz olurum. Anlatsın diye didiklerim, üzerine giderim. Eğer bana derdini, üzüntüsünü anlatmayacaksa ben onun hayatında niçin varım süs bebeği miyim
Tavır alırım anlatana dek
Ayrılırdım dayanamadığım türden bir insan yalnız kalıp anlatmaması onun tercihi gir yere kadar anlayabilirim sonra git yalnız başına da yaşa benle niye kalbini patlaşıyon ozman
İlk baş anlatmak istemiyor ise üstüne gitmem zaman tanırım daha sonrasında uygun bir zamanı kollayarak konuşurum elbet kendini anlatma ihtiyacı duyacaktır
Gizli saklı şeyler sevmediğimi bilir. Zaten beraber bir yola çıktığım insansa gizlemediğindendir gizliyorsa yollar ayrılırdı.
Ya bana açık olmasını isterim, bir derdi sıkıntısı varsa beraber çözmek isterim. Ben sevdiğimin ketum olmasına gelemem
Kim olursa olsun. Derdini paylaşmıyorsa bana değer vermiyordur. Hayatımdan çıkarırım/hayatından çıkarım.
Onu sıkmam ama kendini ne zaman hazır hissederse, anlatmasını isterim yanında olduğumu hissettirir onu rahatlatmaya çalışırdım.
Amuda kaldırır, derdini öyle anlatmasını rica ederdim sanırım 😊
Kendisi bilir ben de derdimi anlatmayı sevmem en yakın dostlarım dışında.
Bir şey anlatmayacaksan ben burada bostan korkuluğu muyum derim 😄
Pişman ederim derdini unutur yeni dert edinir
Eşim genelde bana bişey anlatmaz. Çok sinir oluyorum bu duruma
Kabak tadı vermeden güzelce konuşuruz, sonra ortak bir dal bulunur konacak elbet.
Kalbim çok kırılır bu durumda onun her şeyi olmak isterim
Sen bilirsin deyip geçiştiremiyorum. Derdini dertlenirim.
Relax ol kasma kendini anlat
Duvarlarını yık
En kötü sana bu da geçer aldırma derm
Sinir olurum benimle paylasmiycaksa neden sevgiliyiz?
Üzerine gitmem. İstediği zaman gelip anlatır zaten isterse.
Demeki güvenmiyor ama içinede kapanık olabilir uzun bir sohbet ederdim derdini anlamak için
Güvensizliğin yani tam olmayan sevginin göstergesidir kendi bilir..
açıkçası ben anlatmıyorum. kendisi farkında da değil. bu durumu sorun da yapmıyorum. çünkü en yakınım dediğim kişiye anlatmadığım dert onu ilgilendirmediğindendir. her şeyi paylaşmaya gerek görmeyenlerdenim.
İtici bulurum onu. Hayatimizi birleştirmiş veya birleştirmek üzereysek yine de hicbirsey paylaşmayan biriyle asla olmaz. Beraber olmak herseyin üstesinden beraber gelmek demektir.
Anlatmasını isterim karmasikliga kesinlikle dayanamam belirsizlik varsa bende yokum
Belki içine kapanık birisi bence tatli dille seninle konuşmasını sağlaya bilirsin
Madem anlatmıyo kafasında taş kırarım
Tavır almam baksın keyfine
Gurur yapıyor herhalde deriim
Bilmem gerekeni anlatsın Yeter
Daha fazla devam etmem.
Ben de anlatmam neyim eksik benim 🤦😏
Ben de anlatmam susar otururuz karşılıklı
İki katını yaparım 😀
Öyle birini bulursam her gün çiçek alırım
Sevgilim olmaz ki flörtüm olur.
Ben de onun gibi yaparım
Soğuk tavır alırım