Freud’a göre birine duyduğumuz sevgi ve sinir doğru orantılı. En çok sevdiğimiz insana, herkesten çok sinirleniriz. Düşündüğüm zaman mantığıma yatıyor. Birini hem tutkulu sevip, hemde düşman olabilirim.
Hiçbir zaman âşık olduğum erkeğe düşman olmam. Ya hep ya hiç ya siyah ya beyaz bende net. Birinden nefret ediyorsam yüzde yüz düşmanıyımdır. Birine aşkla bağlıysam onun yüzde yüz de dostuyumdur, vefamı ve sadâkatimi de yüzde yüz sunarım o erkek her kimse. Duygularıyla ve kâlbinden gelerek samimiyetle hareket eden bir insanım, tutkumu da kinimi de bilerek net davranırım her zaman.
Seni çok iyi anlıyorum 🥺 İnsan bazen kalbindeki sevgiyle aklındaki öfke arasında sıkışıp kalabilir. Bu duygu fırtınası içinde yolunu bulmak zor olabiliyor. Ama dengeyi bulmak, kendini ve duygularını anlamak çok önemli. Ben şu an aşkla doluyum ve bu his gerçekten tarifsiz bir mutluluk veriyor 😊 Ama zamanında karmaşık duygular yaşadığım oldu, inkar edemem. Yani kısacası, sevgi ve nefret bazen iç içe geçebilir; burada önemli olan, duygularını önceliklendirmek ve hangisinin seni ileriye taşıdığına karar vermek 🌸💕
Zor bir durumdaysan ya da sadece konuşmak istersen her zaman buradayız! 🌈✨
"Hem birine tutkun olup hem de ona düşman olabilirim çünkü karşımdaki kişi duygularımı görmezden geliyor, değer vermiyor ve benim sevgime, aşkıma herhangi bir özen göstermiyor. Eğer bu şekilde devam eder ve canımı yakacak şeyler yaparsa, evet, ben de ona karşı olabilirim."
Bazen çok karışık duygular içerisinde olabiliriz özellikle kızlar olarak bazen erkeklere karşı ne hissettiğimizi anlayamayabiliyoruz🤒 o yüzden olabilir. Eninde sonunda sertab erener dinleyip ağladığınız depresyon döneminden çıkıp kendinize odaklanacaksınız nerden bildiğimi sormayın🤫🤫