Abimin cocukluk arkadasi benden hoşlaniyor mu? :( uzun oldu ama lütfen özellikle erkekler bakarmisiniz?

Simdi benimde tanidigim cocukluktan beri abimin arkadasi var. Bizim arabamiz bozuk bir kac aydir tamirde. Ben üniversitede okuyorum ve universitenin oldugu sehirde yasiyorum yurtta ailemde hafta sonlari kalip pazar günü hep donuyorum. Simdi abim ve o pek siki fiki degillerdi bu son yillarda. Ama simdi bu beni hep goturuyor pazarlari ama onun disindada sürekli bizde artik kahvaltiya gelmeler filan. Annem pek evde olmadigindan geldigimde yemek yaparim abim ve ona sofra kurarim buda sürekli diyormus abime kardesin cok güzel yemek yapiyor filan. Bide abimle oturucagina gecen gün annemle oturdu mutfakta yemek yedi ve siz napicaksiniz yilbasinda dedi bana sordu aslinda ama ben cevap vermedim. Abimin naptigini biliyor cunku. Ben onlarla kutluyim istemisti simdi ama evde kalmaya karar verdim oda abimlerle takilmicakmis karar degistirmis. Bide böyle oturus sekli filan bir havalar. Artik gicigima gidiyor tiksiniyorum gercekten. Bakislari filan. Abim farkinda degil. Arkadaslarina cok gunevir. Ama annem farkinda oda dedi. Yorumlar misin bu durumu lütfen.
Abimin cocukluk arkadasi benden hoşlaniyor mu? :( uzun oldu ama lütfen özellikle erkekler bakarmisiniz?