5 yaş fark var ve benden hoşlanıyor?

Uzun süredir tanışıyoruz ama discorddan ve iyi anlaşan kişileriz (3 sene var tanışmmz) geçen gün bana açıldı. Ben bir şey demedm kendisi dedi sen aynı hissetmiyorsun diye. Aramızda 5 yaş var. Kaybetmek istemem ama evlilik falan diyor geleceğe yönelik konuşma da var ama bana biraz da yaşından dolayı pek genel bakmıyor gibi de geliyor ona göre ben onun için ideal adayım. Gerçek hayatta hiç görüşmedik. Foto vs gördü tabii de, umut veren de olmak istemiyorum. Evet desem uzağız olduğum şehre de taşınabilirmiş.. kendini övüyor hep, onun ideal eş olduğunu düşünmem için. Mesela mutfakta ve ev işlerinde vs iyi olduğunu söylüyor. (Ben tam tersi epey bu konuda zıttız) zevklerimiz ve ilgi alanlarımız da ortak noktalar yok. Senin gibisini nerde bulcam diyo. (O sırada da beni övüyor) geçen çok tatlı tatlı sonda ama evim yok dedi. Acayip tatlı ve güzel konuşuyor. Düzgün konuşan biri de çok da güzel yürüyo şimdi hani öyle abaza gibi değil kibar çocuk. Genç de hani kırıp aşka küstürmek istemem. Ama ben onun daha geniş bir pencereden bakmaya çalışıyorum. Bilmiyorum. O boğa ben yengeç. Onun yükseleni yay benim ki İkizler.. neyse ne dersiniz ona kötü davranmak kırmak istemiyorum. Ama umutlandırip hayal kırıklığı yasasında istemem.

5 yaş fark var ve benden hoşlanıyor?