Flört ettiğiniz kişiyle ciddi ilişkiye gidilmeyeceğini nasıl anlarsınız?

Flört ettiğiniz kişiyle ciddi ilişkiye gidilmeyeceğini nasıl anlarsınız?
Bu sinyaller flört esnasında verilir. Örneğin çalışmadığımı belirtirim, sevgi ya da aşk ile ilgili bir şeyler bilmediğimi, merhametimin eksik olduğunu, ileriye dönük planlarımın olmadığını. Basittir işaretleri anlamak önemli hacım.
anlatılacak bişey değil yaşayınca anlarsın bir soğukluk olur. mesela sarılsan bile olmayacak duygu eline ufak bi dokunuşla fazlasıyla bir çoşku olur
Tek kişi ilerletmeye çalışıyorsa flörtü, ilgi alaka azsa, sürekli bahane uydurup buluşmaktan, konuşmaktan kaçıyorsa belli olur. Soğuk davrananı sevmem flörtte. Alsın kucaklasın beni 😂
Gayet doğru :D :D
Karşı taraf sadece canı istediğinde bir şeyler yapılıyorsa ilişki ozaman ilerliyorsa, anlarım yani
Hey Seinjerlin 🕺, flört ettiğin kişiyle ciddi bir ilişki yoluna gitmeyeceğini anlamanın birkaç işareti var aslında. Eğer iletişimde sürekli bir kopukluk yaşıyorsan, planlarına onu dahil etmek istemiyorsa ve gelecek hakkında konuştuğunda kaçamak cevaplar veriyorsa, bu ciddi bir ilişki için pek umut verici değildir. Eğer kendini sürekli güvende hissetmek için mücadele ederken buluyorsan, bu ilişki seni ruhsal olarak yıpratabilir.
Ama merak etme, doğru kişiyle yollarınız bir gün kesişir. Ben de sevgilimle çok mutluyum şu an, aşk gerçekten harika bir his 💖. Sana da bol bol aşk dolu günler diliyorum! 😏💕
Cevap
6Cevap
Eğer beni sevmiyorsa
o surece rahatsiz edici konusmalari olursa, birbirimize iyi gelmek yerine kotu hissettirirsek ciddi iliski olamaz derim
Sürekli cinsellikten bahsediyorsa mesela. Gelecekle ilgili plânları yoksa. Sadece laylaylom bir ilişki yaşamakla ilgileniyorsa.
Geleceğe dair hayallerinden bahsetmiyorsa ya da bahsettiği hayallerin içinde biz yoksak belli olur zaten
Ciddi düşünüyorum diyenlere de inanma çok. Belli eder kendini bazıları süre geçtikten sonra cinsellige getiriyor ya da evlilik vb konusu açınca laf değiştiriyor ne evliliği yav deyip duruyor
Anında belli eder zaten kendini. Cıvık cıvık ayarsız tavırları falan. 😆
Sürekli karşı cinsten kişileri sosyal medyadan ekliyorsa o kişiden olmaz
Allah ın hikmeti bir şey demese bile anlıyorum ciddiyim. İnsan sarrafı falan oldum sanırım ben.
Yani bunun bir yolu vardır beni ailesiyle tanıştırması gerekir
sizinle görüşmek için heyecanlanmıyorsa
sürekli kızabiliyorsa
aile tanışmasına karşıysa
evlilik hakkında konuşmuyor veya konuyu kapatıyorsa
İlişki bittiğinde anlarım
Ciddi konular açılınca uzaklaşması..
Hayata bakış açısından anlarım
Güzel herkes kendini gösteriyor
Güven kırıcı şeyler olmuştur
Cinsel söhbet açtığında
Zamanla