Bir erkeğin ciddi ilişki düşündüğünü, yoksa öylesine mi flört ettiğini nasıl anlarsınız?

Biri var. Ben karsilik vermesem de yürüyor bana. Kiz arkadasimla kaliyoruz eve misafir olarakta girip. cikiyor.

En son beraberdik mutfakta bir seyler hazirliyorduk. Telefonu çaldı, getireyim mi dedim olur dedi. Bitanem yaziyordu arayan kisi icin verdim. Konustu, bir ara hoparlörü de acti, kiz gercekten abi falan diyordu.(ben duyayim diye de yapmis olabilir) Kardeşiyle konuştuktan sonra bana dedi ki

Şu an hayatimda bitanem olarak kiz kardesim var. Insallah diger bitanemi de bulurum dedi. Bende senin niye hayatinda biri yok, tipinde duzgun, işin gucunde iyi, senin gibi birinin etrafinda cok kiz da olur aslinda, olmuyor mu dedim. Biraz seciciyim galiba dedi. Cok mu kriterin var ondan mi dedim. Yok aslinda dedi.

Neden olmuyor, nasil birini ariyorsun ki dedim. Senin gibi dedi. Biraz sessiz kaldim. Sonra ben benim gibi birini niye isteyesin ki dedim. Niye kotu biri misin dedi.

Bende ne var ki benim gibi birini istiyorsun dedim. Icin disin bir, biraz cekingensin ama bu huyunu da seviyorum, tanidigim kadariyla temiz kalplisin, kotu anlamda soylemiyorum ama biraz saf temiz bir tarafinda var gibi geliyor bana vs dedi. Bende sonrasinda bir sey demedim. En son bana yurumesi bu sekildeydi.

Kiz arkadasim da olaylara sahit haliyle. Artik yurumuyor kosuyor sana dedi kikirdayarak oglan gidince.

Ona da beni niye istesin ki dedim. Niye neyin var ki dedi arkadasim. Birbirimize denk degiliz, onun guzel toplumda saygin bir meslegi var benim yok, ailesi de oyle okumus etmisler, kulturlu ben deniz bile gormedim bu yasima kadar, adam yurtdisina kadar cikmis gezmis, adamin 1 ayda okudugu kitap sayisini ben 1 yilda okuyamiyorum cok fark aramizda dedim.

Sen kendini dusuk goruyor deger vermiyorsun ama belli ki o oyle gormuyor. E gonlu varsa bunlarin cogu onemsizdir onun icin belki dedi. Gonlunun oldugu ne belli. Beni belki saf goruyor ki oyle dedi zaten, faydalanmak istiyor belki nereden belli, simdiki erkekler cok guzel rol oynuyor, nereden inanacagim ben bu adama dedim.

Yani haksizsin diyemem ama bence adam samimi ya, bana samimi geliyor dedi kiz arkadasim.

Sizce?

Bir erkeğin ciddi ilişki düşündüğünü, yoksa öylesine mi flört ettiğini nasıl anlarsınız?
Cevapla