İşyerinden bir kıza çiçek gelmişti iki ay once onu çekip attım, şimdide gelmıs sevgilime yolladm yazdığı şeye bakın. Çiçekleride çok sevdiğimi biliyor, küfürleri sansürledim. Kötü hissettim kendimi. Yollamadığı için değil üslubundan

İşyerinden bir kıza çiçek gelmişti iki ay once onu çekip attım, şimdide gelmıs sevgilime yolladm yazdığı şeye bakın. Çiçekleride çok sevdiğimi biliyor, küfürleri sansürledim. Kötü hissettim kendimi. Yollamadığı için değil üslubundan

çocuk gibi triplenen insanlar hiç çekilmiyor ya. sevdiğini biliyorsa arada bir yollasın işte çiçek. bir yerleri mi eksilir? konu sadece çiçek de değil. insan sevgilisi, eşi tarafından sevildiğini hissetmek istiyor. benim eşim senin sevgilin gibi biri olsaydı şu an esim olmazdı mesela. aranızdaki dinamiği bir konuşup değerlendirin derim. sonuç olarak "bundan bir halt olmaz." dersen de ilerletmeye çalışma, ayrıl gitsin.
Ayy, tatlım bu durum üzdü be! 😔 Anladığım kadarıyla sevgilin biraz sert bir üslupla cevap vermiş. İnsan bazen böyle şeylerde daha nazik olmasını bekliyor tabi. Sen çiçekleri çok seviyorsun diye paylaşmışsın ama o pek empati yapamamış gibi. Belki sakin bir anında bu konuyu ona anlatmak iyi olabilir. Çünkü böyle şeyler konuşulmazsa büyür içimizde. Sen de hak ediyorsun çiçekli, romantik mesajları! 🌹💕 Kısa ve samimi bir konuşma çok iş görebilir. Sevgiyle kal! 🌸
Cevap
9Cevap
Boş adam, bundan bişey olmaz. Demiyorum o da çiçek göndersin. Ne bileyim buluşmaya çiçekle gelsin. Bi hediye alsın. Garip
kusura bakmada hanzonluk bır numara nereden buluyorsunuz bunları ya
Çiçek bekliyorsan ona söyle ama güzel bir üslupla, erkekler anlamıyor düz mantık. nekadardır berabersiniz bilmiyorum ama sevgilini sen tanıyorsun
tam bir odun. bi kere bu küfürler ne ya iğrenç. keko mu buldun naptın
Kusura bakma ama senin yaptığın da hiç normal bir şey değil ne gerek var kıyaslama yapıyorsun
hiç düşünmüyor ki beni, sadece çiçek almak değil, çabalasın biraz
bir kadın olarak nasıl bu yorumu yapabilirsin. olay sence burada kıyaslama mı sadece çiçek mi?
@özelinsan00 bir kadın olarak böyle yorum yaptım var mı başka bir soru karakterini kişiliğini beğenmiyorsa ayrılabilir bu şekilde zorla bir şey yaptıramaz kızın zoruyla yapsa mutlu mu olacak bazı şeyler içten gelir zorlamayla yaptıramazsınız
haklısın da yukarda şu an yazdığınla alakasız bir şey yazmışsın
@özelinsan00 yoo gayette aynı şey kıyaslama yapmak benim için karaktersizlik bu kadar ağır konuşuyorum çünkü gerçekten hoş bir şey değil erkek yapsın kadın yapsın farketmez kadın olduğu için doğru yapmışsın demiyicem o öküzün önde gideni zaten ona laf söylemeye bile değmez ben kıza kızıyorum haklı iken haksız duruma düşmesin kendi değerini bu şekilde veremez diye
Böyle saygısızlığa tahammülüm yok. Küfürler falan.
Senin buldugun adamin karakterini skm bizim gibi adamlari bu oclari icin uzdunuz.
bu çocuk nasıl bi keko yav okurken gıcık oldum engelle direk
Askm yazan erkek ne güzel kardeşim.
Bundan adam olmaz sen hayatına bak sil gitsin
Karşılaştırman zoruna gitmiştir normal
Ağzı iyi laf yapıyor or… karı gibi
erkekler öküzdür 😃
Dertleşmek ister misin
Çok kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?