Günümüzde sürekli sosyal medya kanallarında gördüğümüz sevgili, flört ya da eşe uygulanan taktiklere sen ne kadar katlanabilirsin?
İçinden gelen gibi davranmamak sıkıcı ve yorucu olurdu şahsen.😌

Günümüzde sürekli sosyal medya kanallarında gördüğümüz sevgili, flört ya da eşe uygulanan taktiklere sen ne kadar katlanabilirsin?
İçinden gelen gibi davranmamak sıkıcı ve yorucu olurdu şahsen.😌

Bir insanın bir ilişkide sürekli olarak taktiksel davranmak istemesinin temel nedeni, ilişkide rahat olamamasıdır. Bu durum, birlikte olduğu sevgilisiyle rahat bir şekilde sohbet edememekten kaynaklanabilir. Her söylediği şeyin bir sorun ya da kavga çıkarma potansiyeli olduğu için, karşısındaki insandan uzak durmayı tercih ediyor olabilir. Bunun yanı sıra, sürekli olarak "Aman, bunu desem yanlış mı olur?" veya "Şunu desem problem çıkar mı?" diye düşünmek, ilişkinin doğal akışını bozar ve bu şekilde yaşanan bir ilişki, gerçek anlamda bir ilişki değildir. İnsanlar, bir ilişkide kendilerini ifade edebilmeli, rahat olabilmeli ve her daim taktiksel davranmak zorunda hissetmemelidir. Bu tür bir iletişim eksikliği, zamanla ilişkinin kalitesini düşürür ve bireylerin birbirlerine olan güvenlerini sarsar. Sağlıklı bir ilişki, her iki tarafın da kendini rahatça ifade edebildiği, dürüstlük ve anlayış üzerine kurulu bir ilişki olmalıdır.
Elbette.
Rahat olamadığım ve kendim olamadığım bir ilişkiyi ne yapayım? Taktik, taktik nereye kadar devam edecek?
İnsan her zaman içinden geldiği gibi davranmak ister. İlişkilerde de böyle olmalıdır. Günümüzdeki ilişki anlayışı bu taktik olaylarını baya arttırdı ama olmaması gerekiyor. Saçma sapan ilişkiler yaşanıyor..
Evet fazlasıyla arttı. Bence seçenekler çoğaldığından oluyor.
Sadakat kavramı da sıfırlandı neredeyse zaten bu seçenek çokluğu yüzünden.
📌💯💯
Teşekkürler :)
Günaydın🌞 Rica ederim:)
Günaydın ^^
Yaa gerçekten hiç bana göre değil böyle ilişkiler ben taktik maktik bilmem 😂 çünkü ben doğallığı samimiyeti seviyorum iyisiyle kötüsüyle olduğum gibi davranmayı seviyorum karşımdaki insanda bu şekilde davransın istiyorum olmadığı bir kişiliğe bürünmesin kendini farklı göstermesin , yer sofrasında mi oturucaz oturalım , elimizle mi yiyicez yiyelim , rezil mi olucaz olalım ama olmadığımız yasamadigimiz bir kimliğe bürünmeyelim ben içimden geldiği gibi davranmayacağım bir ilişkiye ilişki demem zaten
Değil mi ya birlikte sakarlık yapmak en doğal halleriyle olmak samimi ve istikrarlı kılıyor altına imzamı atıyorum yorumunun izin varsa😂🩷🖋️🖋️
Kesinlikle öyle gülüm 👍🌸❤️ tabiki ne demek mühür bile bassan sesimi çıkartmam 🤣🤣
Ahahah ya birtanesin🌺🩷🧿
Senin canını yerim ben 🥰 teşekkür ederim 🙏🙋🥰
😇💐💐
Kendin olamadığın bir ilişkide ölü olmak daha iyidir.
Cevap
15Cevap
Evet uzaklaştırır tabi ki de. ben ilişkilerimde taktik istemem.
İlişkiye girişi flört olarak başlatanlar taktiksel yaklaşıyor ve dolayısı ile doğallıktan çok uzak. Bu da haliyle benim de doğallığıma aykırı bir durum. Bunu sezdiğimde uzaklaşmak boynumun borcu olur.
Kişiye ilgiyi bir sisteme çevirmek, oluşabilecek bir sevgiyi engellediğini düşünüyorum. Ben orjinal, daha akışkan ve sadeliğe önem veriyorum.
Ne taktiği acaba? Futbol oyunu mu ya da satranç mı her hamleye bir hamle. Duygularınıza göre yaşayın hayatı çekilir kılsın.
Ben zaten koşarak uzaklaşırdım böyle ilişkide. Ama günümüz ilişkileri bazı insanlar bunu gerektirebiliyor ben bazılarına bir yerde hak verebiliyorum😌
Çok yorar böyle bir ilişki istemezdim.. Ben olduğum gibi net davranmayı seven bir insanım.. Hiç bana göre değil.. 😅
Evet. Tek istediğim beni koşulsuz tüm kusurlarimla seven arkamı hiç tereddüt etmeden dönebileceğim bir erkekti. Ama öyle bir şey yok. Artık beklentim kalmadı. Üzülmekten bıktım. Sevilecegime dair hiçbir umudum yok. Sadece cinsel obje olarak görülüyorum
Artık zor ama mutlaka da vardır.🩵
Olsa da beni bulmaz
Olsun karamsar düşünüp negatifi çekme
Hayatımdaki doğru insan beni bulacak. O insan geldi ve ben onu sevgiyle hayatıma kabul ediyorum diye olumluyu çek🌺
Olmuoe be ablam sağol yine de 💖💖
Sende sağol akışa bırak💐
Taktik yapacaksak ilişkide olmanın ne anlamı var? Yapmayın arkadaşlar.. İlişkiler güzel hissetmek, hayatı güzelleştirmek için var.
Bencede.
Cümleten umarız😂😂
Ahahah bende bu sorun yok gerci neyseki meslek avantajı var. Karşımda olan yandı😂😂
Çok yönlü😎💃🏻
Ee bilemem artık o kadarını😂
Kendini nasıl bulduysan o rotada devam etmelisin☺️
Taktiksel davranmak ve mutluluk? Taktik ve sevgi? Bir birine zıt kelimeler.. kendim gibi olamadığım bir ilişki içerisinde bulunmam
🖋️🤌🏻💐
Taktiklerden hoşlanmam. İçten, samimi bir ilişki olmasını isterim.
Bende sevmem ama kimisine gerek.
Dümdüz yaşayıp gitmek varken, bu davranışlar çok ergence.
Bencede saçma😂
Doğru insan karşısında taktik kullanmazsın, anadan çıplak olur gibi bütün geeçwk benliğinle yaklaşırsın
Yani beni zorluyorsa uzaklaştırır. Sinirlerimi bozuyorsa özellikle.
İlişkim olmadığı için bilemiyorum
Olduğu ya da olacağı zamanlar diye alabilirsin soruyu:)
Doğal olarak.
Ben bunu yapamam zaten, zorunda kaldığım an soğur ve uzaklaşırım o insandan.
Yorar ve yıpratır. Öyle ilişki çekilmez.
Çekilmez✅💫
Öyle kasıntı hareketlerden ben de nefret ediyorum
Sıkıcı evet😜
Maalesef aslında doğru kişi olduğunda ne yaparsan yap hep yanında olur zaten
💯💯
Valla uğraşamam hiç taktiği ona kalsın
Öyle valla aşk mı yarış mı belli olmaz😂😂
Onun amaci yaris askdegildir
Aynen öyle.
😅😅
Koşarak uzaklaştırır.. :)
%100 evet🤌🏻
Evet uzaklaştırır kesinlikle
Ay ben yorulurum.
Evet aşk değil savaş açmak gibi😂😂
Aşık mı oluyoruz savaşa mı çıkıyoruz? 🤣
Ahahah aşık olmayı seçerdim ama taktik gerekende oyun istiyorsa güzel oyun oynarım sözle eylemle 😂😂
Taktik ve strateji yapılan ilişkilerle işim olmaz.
En sevmediğim şeyler...
Kesinlikle uzaklaştırır.
Ben nasılsam öyle davranıyorum kafam rahat 🤣
Evet çok soğutuyor
Öyle.
Uzaklastirir
Bizde taktik olmaz hep akişinda olur valla :d
Sevgide taktik olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?