Hani olur ya; İlgiyi azıcık çekeyim peşimden koşsun, bilerek geç arayayım merak etsin ve özlesin vs. gibi..
İlişki içindeyken taktik uygular mısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hani olur ya; İlgiyi azıcık çekeyim peşimden koşsun, bilerek geç arayayım merak etsin ve özlesin vs. gibi..
İlişki içindeyken taktik uygular mısınız?
Taktik alıyorum ve uyarlıyorum. Sanırım taktik için uygun bir kişiliğim yok. İçimden geldiği gibi davranıyorum. Kendim olmadığım bir birliktelik mutlu etmez beni.
Aşkta taktik olur mu? Plan, program, hesap kitap neden huzur bulamıyorum da taktik uyguluyorum
O Aşk iliskileri uzmanlari çıktı çıkalı
Yok cepten çıkmak için mesajların süresini uzatin ya da merak uyandirmak için kısa ve detay vermeden yazın... meşgul görünün yok böyle yok şöyle
Biri de çıkıp demiyor ki
Arkadaşlar siz napiyorsunuz?
Cidden soruyorum napiyoruz biz?
Seviyorsam söylerim, darlarım, ilgi ilgi diye bağırırim içimden ne geliyorsa dökerim boldur gönlüm esirgemem ben buyum, abartmadan duramam asıl bu olması gerekmez mi? Ne gerek var... o bana hemen yazmıyor bende biraz beklim
O ben demeden foto atmıyor, ben de foto atmam.. benden habersiz dışarı çıktı bende haber vermicem
Nesiniz siz ilk okulda silgi kavgasi yapardık birakmadiniz mi?
Sorun mu var söyle.
Kıskandn mi burnundan getir
Trip mi atıyorsun at.
Özledin mi söyle
Göresin var mi git yanina
Yok karşı cinsin fotosunu beğendi
Baskasini ekledi
Mesajlarima dönmedi
Sorun varsa konuşun halledin olmuyorsa bitirin
Aşkta matematik var mıdır bence yoktur olmasın da.
Uzun yorumları pek sevmem genelde ama bu konu hakkında uzun olup da öz ve iyi olan en iyi yorum şu an bu.
Keşke herkes böyle düşünse.
Herkes de bir ketumluk, bir plan vs. var. Kimse net olamıyor, kimse.
Teşekkür ederim okuduğun için. Nefret ediyorum taktik, plan uygulayanlari... istemiyorsan de. İstiyorsan da de.
Saçma sapan şeyler türedi
Yok ghosting çekip gitmenin adı ghosting olmuş, korkakligin adı ciddi bir iliskinin sorumluluğunu alamamanın adı ghosting olmuş.. yedek yapmadan ayrılmak, ayrılır ayrılmaz 3. Gün yeni bir ilişkiye başlamak.. flört adı altında 50 kişi ile mesajlaşmak
Mafettiler aşkı rezil oldu
Harika özetlemişsin. İyi ki varsın.
Ay ben hiç beceremem taktik işlerini. Ne yalan söyleyim bir ilişkimde denemiştim taktik yapmayı çünkü cepte modundaydım adamın gözünde bu kız bana çok aşık ya falan oluyordu ondan böyle soğuk olup az görüşeyim meşgul görüneyim imajı yaratmaya çalıştım ama max 3 gün falan dayanabilmiştim hdjdjd Taktik bence bazen olması gerekiyor bir gün başaracağıma inanıyorum. Çünkü bu devirde taktiksiz bir ilişki pek olmuyor ne yazık ki. Dümdüz saf sevgiyle sevince harcanıyorsun cepte oluyorsun vesaire vesaire. Çıkar ilişkisi işte o gözle bakmak gerek.
Normalde taktik maktik olmaması lazım ama şartlar bizi de taktik yapmaya itiyor. :D Dediğin gibi düz sevince de karşılık alamıyorsun.
Etik değil belki ama yapıyoruz işte.
Evet, şimdiki insanların hangi yaptığı etik ki zaten.. 🥲
Taktik değil de sürdürülebilmesi için bazı şeyleri bilmek ona göre adım atmak gerekiyor. Yeryüzündeki her kadın genel değil istisnasız her kadın erkeği bir şekilde sınar test eder, erkek duruşundan taviz verirse huyuna suyuna giderse gereksiz alttan alırsa geçmiş olsun kadın bundan anlık memnun olmuş gibi yapar fakat size saygısı azalır, fakat bu sınamada duruşunuzu bozmadan gerekirse alttan almadan sınırlarınızı koruyabilirseniz kadın anlık olarak mırın kırın eder fakat içten içe duruşunu bozmuyor kalitesini bozmuyor her dediğimi yapmıyor gibisinden düşünerek size saygısını koruyacaktır.
Cevap
9Cevap
Hayır ilişki içindeyken saçma sapan taktikler yapmam
Kendi ve Kendim olacağımız kimseyi manyak etmeden ilerleyeceğimiz bir ilişki ve yaşam istiyorum. Uygulamam.
Kesinlikle.. Olması gereken de bu.
Taktik maktik yok bam bam 🤣 gönül işlerinde taktik işe yaramaz içinden nasıl geliyorsa öyle davranırsın
Düz adamım ben neysem oyum. Hislerimi belli ederim. Hoşuma gidiyorsa öyle davranırım gitmiyorsa bir kez uyarırım
Taktik mi aşktan sevgiden bahsediyoruz ne taktiği
tabii ki de uyguluyorum. ufak tefek taktikler.. :))) dümdüz olmuyor. az dolambaçlı olmalı
Taktik varsa sevgi yoktur. Yapacaksam alasını yaparım
Belli bir yaştan sonra böyle şeyler çok anlamsız geliyor ya
Aşık insan taktik yapamaz bence. Taktik yapanlar dediğin gibi sadece ilişki içinde öylesine yer alanlar.
hiç bir konu da taktik uygulanmasını sevmem, dürüst ve doğallık önemlisi
Aşkta taktik yapmam ama genelde ilgiden hoşlanmadığım için sorun yaşıyorum 😒😒😒
Evet uygularım kimseye yüzde yüz güvenmem ve o kadar samimiyet vermem önce niyetini anlmak icin taktik uygularom zamanla gerçekten iyi temiz biriyse taktik uygulmam
Taktiklere gerek duymuyorum
Uygulamam 😋
Taktikler samimiyeti bozar
Aklıyla konuşana taktik ne gerek.
o kadar ergen değilim
Benim karekterim taktık uygular gibi kendim olsam yetiyor
Hiç öyle şeylerle işim olmaz
Taktik maktik yok.. bambambam
Ergenlerin ve Firdevs hanımın taktiği
Hayır ne gerekiyorsa onu uygularım
ilgi hissetmediğimde yapmışlığım oldu ama boş iş
Yok kardeşim neysem oyum bam bam bam