Karşı tarafı kendinize bağlamak, ilgisini çekmek için ilişkinizde hiç taktik uyguladınız mı?

Karşı tarafı kendinize bağlamak, ilgisini çekmek için ilişkinizde hiç taktik uyguladınız mı?

Yok ya. Bunu yapacak yaşları çoktan geçtim. İnsanın her zaman kendisi olması gerekiyor. Eğer karşıdaki insanın adam olmayacağı varsa. Sen ne kadar taktik yaparsan yap zaten olmazlar.
hayır taktik uygulamam tabi ki çünkü taktik bence öz güveni düşün insanların işidir. yani ben her zaman için neysem oyum ne ilişkilerde ne arkadaşlıkta hiç bir şekilde taktik uygulamıyorum.
Açık sözlüyüm ve karşımda ki kişiye genelde gerçek hislerimi söylerim her zaman için. yani sevgi ve güven varsa tabi ki bu karşılıklıdır. genelde insanlar birbiri ile iyi iletişim kurarlar zaten.
taktikler ilişkide belli bir süre işe yarayabilir ama bir süre sonra hep sıkıntı çıkarır olmadığınız biri gibi görünmek insanı zorlar gereksiz bir uğraş. ben taktik istesemde yapamayacağım bir durum hep olduğum gibi olan görünen biriyim tam tersini beceremem zaten iyi bir ilişki ise taktiğe ne gerek var. iyi ise devam kötü ise bitsin bu kadar basit
Hayır asla , ben böyle şeylere inanmıyorum karşı taraf sevmek istiyorsa eğer hicbirsey yapmana gerek kalmadan sevebilir. O yüzden kimse için kendimi yormam
Cevap
7Cevap
Oyunlar taktiler benlil değil. Hayatımdave ilişkilerimde bunlara yer yok, dümdüz biriyim.
Hayır uygulamam, zaten taktikte bence bir yere kadar. İnsan kendini elbet duygu yoğunluğu yaşadığı bir anda ele verir. Öfkeliyken veya üzgünken gibi.
Beni çok etkileriyle tabiki ancak yine ben olarak, olduğumdan farklı göstererek değil.
hayatımda yapmadığım zaten istesem de beceremeyeceğim şeyler
ihtiyacım da yok.
Ne ilişkisi ya kullanıp atmak varken ilişki kimin umrun da
Hangi ilişkilerimizde
Konu aşk ilişkileri olduğuna göre?
Yani ilişkimiz yokki taktik uygulayalım demek istemiştim 🤨
Pardon djsjs
ilişki olmadığı için taktikte uygulamam :D
Evet Kesinlikle gerekli
Uygularım
seks gerisi belli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?